icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

veronikaopava
1. srp 2021

@alexkisss moc gratuluji, to je úžasné,že to fakt vyšlo, a cítíš třeba břicho,nebo záda, nebo nic ? Kolik máš děti, vůbec

alexkisss
1. srp 2021

@veronikaopava mám tři děti tohle je čtvrté bolí me šílené prsa občas žádá a bříško cítím každý den ze se tam něco děje 😊

veronikaopava
1. srp 2021

@alexkisss wau, čtvrté dítě,to je super ,tak to my zatím jen syna ,dej vědět, co zítra krev

veronikaopava
1. srp 2021

@alexkisss a to máš kolik z ivf, jestli neva,že se ptam

alexkisss
1. srp 2021

@veronikaopava tohle je první z ET

alexkisss
1. srp 2021

Holky tak sem dělala test ještě dnes rano a jen slabounka čárka může to byt tím ze sem byla ve tři ráno na WC a dělala test v osm tak to hCG tam tolik nebylo?

veronikaopava
1. srp 2021

@alexkisss já si myslim,ze urcite, to tím může být ovlivneno, budeš zkoušet odpol ?

alexkisss
1. srp 2021

@veronikaopava nebudu zítra jdu na krev tak uvidíme co mi reknou

alexkisss
2. srp 2021

Tak holky sedmi čekám na krev drzte palecky

veronikaopava
2. srp 2021

@alexkisss držím,, dej vedet

luuc5
2. srp 2021

@alexkisss taaky drziim ✊🏽

alexkisss
2. srp 2021

Tak výsledky bud zítra nebo ve středu předělávají jim laborku tak to dělá jiná

alexkisss
2. srp 2021

Holky víte co je divné papirkove testy mi ukazují dvě čárky a ted sem udělala clearblue digitální a ten mi ukazuje minus ze těhotná nejsem to je divné stalo se vám to některé take

hahahala
2. srp 2021

@alexkisss clearblue ma nižší citlivost (25), mama test ma 10, takže možné to je… řídila bych se mama testy zda sílí🙂

hahahala
2. srp 2021

@alexkisss já než s mama testem mám lepší zkušenost s proužky od livsane (benu)

alexkisss
2. srp 2021

@hahahala mamatesty mi sílí to jo dneska sem byla na krvi a výsledky budu mít az nejdřív ve středu no do te doby budu napnuta jak struna

hahahala
2. srp 2021

@alexkisss řídila bych se podle mamatestů🙂 digitální jsem dělala, až jsem měla obě čárky stejné … dřív jsem měla strach🙂

alexkisss
2. srp 2021

@hahahala helet vyfotim a ukazu ti testy jo

luuc5
2. srp 2021

@alexkisss ja jsem ten clearblue taky delala radsi az pozdejii ..mrknu kdy se to tam ukazalo mozna mam fotku jestee .

luuc5
2. srp 2021

@alexkisss me ukazal devet dni po ket 2-3 ty jsi dnes kolikaty den ?

alexkisss
2. srp 2021

@luuc5 na sem dnes 14 den po et a testy takovyhle vše je mamatest

alexkisss
2. srp 2021

Ty dva vedle sebe sou z dneska z rana

hahahala
2. srp 2021

@alexkisss pichala jste si ovitrelle nebo pregnyl?

luuc5
2. srp 2021

@alexkisss ja si myslim ,ze 14dni po ket by ta carka mela byt uz hodne videt 🤔

luuc5
2. srp 2021

@alexkisss uvidis co krev ta rozhodne ..🌸

alexkisss
2. srp 2021

@hahahala nepichala sem si žádný pregnyl mám jen estrogen třikrát denně a progesteron

alexkisss
2. srp 2021

@luuc5 no to sem zvědavá v caru mi řekli ze je možné e ze mi hCG stoupá pomalu ze pokud druhou čárku vidím je to dobre a mám počkat na krev no

luuc5
2. srp 2021

@alexkisss vsak praave muze to tak byt ..ja vim ..nejhorsi je to cekani ..☹️

hahahala
2. srp 2021

@alexkisss myslela jsem před punkcí… ale to by se v těle tak dlouho nedržel… uvidíte co budou testy dělat …moc bych Vám to přála… sama mám za sebou 2 stimulace a nevydařené pokusy a ani teď v těhotenství to není ideální… musíme bojovat!!

alexkisss
2. srp 2021

@hahahala no vsak před vložením sem brala ten estrogen a progesteron nic sem si nepichala

Strana