KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
Tak výsledky zítra ale koukala sem na testy dělané včera a SOU úžasné silnejsi než ty před tím takže čárky sílí sice pomalu ale sili
Holky kdyby jste některá chtela tak daruji dvě balení progesteronu besins a jedno a půl balení estrofemu.
@alexkisss já na tebe také myslela, tak to je dobra zpráva, ze sílí, držím palce a ráno dej vědět
@marselina ja nic moc ..kazdej den mi je zle 🙄ale snad to prejde ..ale nezvracim ..mam jak kdyby obrovskou kocovinu 😂koupila jsem si v lekarne prasky ..a rekla bych ze po nich je to malinko lepsi 😁🌸to je dobre ,ze uz ti neni spatne ..taky se snazim fungovat normalne ..ale kdyz mi je tak blbe tak to ani moc nejde a musim lezet 🙄
@alexkisss tak to mě moc mrzí

@alexkisss já před punkcí vždy píchala ovitrelle na načasování ovulace (ovitrelle - je v podstatě hcg, takže jsem se raději ptala, protože mně se držel v těle poměrně dlouho vždy)