icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

hahahala
2. srp 2021

@alexkisss já před punkcí vždy píchala ovitrelle na načasování ovulace (ovitrelle - je v podstatě hcg, takže jsem se raději ptala, protože mně se držel v těle poměrně dlouho vždy)

alexkisss
2. srp 2021

@hahahala uvidím zítra budu volat zda už mám výsledky z krve budu napnuta jak struna

hahahala
2. srp 2021

@alexkisss moc držím palce!!!!!!

alexkisss
3. srp 2021

Tak výsledky zítra ale koukala sem na testy dělané včera a SOU úžasné silnejsi než ty před tím takže čárky sílí sice pomalu ale sili

luuc5
3. srp 2021

@alexkisss zrovna jsem na tebe myslela ..jestli uz vis vysledkY 🌸tak to bude urcite dobryy jak testy sili ..a co dnes?nedelala jsi ?

marselina
3. srp 2021

Holky kdyby jste některá chtela tak daruji dvě balení progesteronu besins a jedno a půl balení estrofemu.

alexkisss
3. srp 2021

@luuc5 dnes sem z raní moci nedělala nějak sem mestihala dělat

luuc5
3. srp 2021

@alexkisss joo tak do zitraa uz vydrziiis 🙈

luuc5
3. srp 2021

@marselina ahooj 😘jak se poraad mas ?uz ti je dobree ?

alexkisss
3. srp 2021

@luuc5 určité to budu vědět hned ráno

marselina
3. srp 2021

@luuc5 ahojkyyy konečně s koncem 12tydne odešly nevolnosti a zvracení. Teď už jedeme 14tyden a konečně mužu fungovat, varit, jist, výlety a i pracovat na zahradě.
A jak se citis ty?

veronikaopava
3. srp 2021

@alexkisss já na tebe také myslela, tak to je dobra zpráva, ze sílí, držím palce a ráno dej vědět

luuc5
3. srp 2021

@marselina ja nic moc ..kazdej den mi je zle 🙄ale snad to prejde ..ale nezvracim ..mam jak kdyby obrovskou kocovinu 😂koupila jsem si v lekarne prasky ..a rekla bych ze po nich je to malinko lepsi 😁🌸to je dobre ,ze uz ti neni spatne ..taky se snazim fungovat normalne ..ale kdyz mi je tak blbe tak to ani moc nejde a musim lezet 🙄

luuc5
3. srp 2021

@marselina ty uz jsi 14tyden ?tyy jo to tak leti ..ja 9tt ..si myslim teda😂pristi pondeli jdu na kontrolu ,tak jsem zvedava co rekne

marselina
3. srp 2021

@luuc5 leti to, nedávno jsme jasali nad pozitivními testy a už mame par tydnu za sebou.
Já mam kontrolu 5.8., tak si dáme vědět jak nám ty miminka krásne prospívají a rostou💗

marselina
3. srp 2021

@luuc5 stáhla jsem si do telefonu aplikaci pro tehulky, tak mi to krásne hlídá a pocita týden po týdnu. I ukazuje jak by měli být miminko velke v Cm a také vahove

luuc5
3. srp 2021

@marselina joo tu mam taaky ..a ukazuje to i jak vypada jako zvire a tak 😂to je dobryy .ze?nedavno jsme si delaly testy 🙈🤭to mas za chvilku ja 9.8. Joo dame si vedet jak jsme na toom 🌸😁

alexkisss
3. srp 2021

@luuc5 Jakou mas tu apku pro tehulky

luuc5
4. srp 2021

@alexkisss tuhleee

alexkisss
4. srp 2021

@luuc5 už ji nepotřebují už mám výsledky😔2.0

luuc5
4. srp 2021

@alexkisss takze negativni ?☹️

alexkisss
4. srp 2021

@luuc5 to nevím je tam jen výsledek 2.0 budu volat do caru a zeptam se co a jak

luuc5
4. srp 2021

@alexkisss ahaa ..a co teda ty testy ?jak to ze tam ta carka byla ..to nechapu

alexkisss
4. srp 2021

@luuc5 já právě taky nechapu uvidim co řeknou zda se mi co chytlo později nebo zda je biochemické těhotenství nebo mimoděložní ach jo

veronikaopava
4. srp 2021

@alexkisss tak to mě moc mrzí

luuc5
4. srp 2021

@alexkisss a mate jeste nejaky pokus ?

alexkisss
4. srp 2021

@luuc5 ještě jedno embryo

luuc5
4. srp 2021

@alexkisss tak to je dobryy !!

luuc5
4. srp 2021

@beka91 ahooj jak se maas ?jak se citiis ?😁kontrola se nam blizii 🌸uz aby to bylo 🙄

beka91
4. srp 2021

@luuc5 ahooj! Mám se docela fajn, je mi docela dobře fyzicky, což samozřejmě nahrává obavám, jestli je všecko ok🙄, ale snažím se věřit, že jo! Jak je Tobě? Jak Ti to utíká? Trochu Ti závidím kontrolu 9.😊, mně přijde ten čas do 12. nekonečnej😁

Strana