icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

luuc5
4. srp 2021

@beka91 me je taky docela dobre ..samozrejme to mam stejne jak ty 🙄tak se tesim na kontrolu 😂uz odpocitavam dny ..neboj to utece a je vsechno v pohode !!🌸💜

janys1488
4. srp 2021

@snazilka3 tak vcera prvni ultrazvuk... fazolka ma 14 mm a krasne ji bije srdicko

luuc5
4. srp 2021

@janys1488 gratulujiii 🌸

beka91
4. srp 2021

@luuc5 tak to určitě znamená, že je všecko v pořádku, když to máme podobně😀🙏! Moc na Tebe budu v pondělí myslet a držet palce, určitě pak napiš, jak k světu se Tvoje mimi má❤! A kdyby Ti už řekli něco ohledně vysazování hormonů, tak mě to taky bude zajímat prosím🙂

luuc5
4. srp 2021

@beka91 jasnyy dam vedet !!💜a pak i tyy !!ka jdu az na 15:30 .🙄ja je budu vysazovat od 12.srpna ..teda snizovat davky ..a pak uplne vysadim konecnee .ty to budes mit urcite podobnee

snazilka3
4. srp 2021

@janys1488 Moc gratuluji!!! Ja se stale potykam s obcasnym spinenim ale mame se taky k svetu 🙂 dnes po kontrole v GENNETU 8+0tt mame 16mm a srdicko bije dle slov manzela jako na technoparty ❤️

marselina
5. srp 2021

@luuc5 Ahojky tak mame po kontrole, miminko je v pořádku a krásne roste. Za 14dni další odběry krve na triple.
Termín porodu zatím stanoven na 7.2.☺️

luuc5
5. srp 2021

@marselina ahooj tyy jo tak to ti zavidim ja jdi v pondeeli ..uz bych taky rada vedela jestli je vsechno v pohode ..🙄

marselina
5. srp 2021

@luuc5 neboj určitě je všechno v naprostém pořádku. Uzivej si hlavně klidne a pohodové těhotenství a hodně odpocivej.

luuc5
5. srp 2021

@marselina to se snaazim ..ale jak se ta kontrola blizi tak jsem takova nervozni 🙈tak se tesim az bude pondeli odpolednee a vudu vedeet

marselina
5. srp 2021

@luuc5 já jsem taky byla vždycky nervózní a jsem vlastně i teď, ale věřím miminku ze se mu u nás líbí a tesi se na nás jako my na nej

janys1488
5. srp 2021
beka91
8. srp 2021

Ahoj @luuc5 , zítra Ti budu hrozně moc držet palce, určitě všecko dobře dopadne a miminko bude v pořádku❤ . Ať Ti ten den do odpoledne rychle uteče a pak dej vědět, jak to všecko probíhalo🙂!

luuc5
8. srp 2021

@beka91 ahooj dekujiii je to dlouhyy uz 💜teesim se ..hlavne at je vsechno dobryy a urcite daam vedeet🌸

luuc5
9. srp 2021

@beka91 ahooj tak se hlaasim ..kontrola dopadla dobree uz jsem dostala prukazku a pristi tyden jdu na krev ..na ultrazvuku to bylo bozii .❤️Tak se tees za chvilku te to taky cekaa 🌸

beka91
9. srp 2021

@luuc5 jeee, to je skvělá zpráva😍! To musí být super pocit🙂. Byli jste tam oba i s partnerem nebo sama? Mně dneska odpo začlo být hrozně blbě, takhle mi ještě nebylo, nemůžu ani cítit NIC🤢 Tak mi mimi chce to čekání na poslední chvíli asi ještě zpříjemnit😁

luuc5
9. srp 2021

@beka91 uplne jsem si oddychla ..joo byli jsme obaa ..😁faakt ?me je prave dobre ..uz par dni ..tak doufam ,ze se to nevrati 🙄zitra se budu objednavat na genetiku ..to leti neskutecne 😳🤭aa za chvilicku jdes tyy 🌸

marselina
9. srp 2021

@luuc5 juu to mam radost, už je z tebe oficiálně tehulka s prukazkou,teď už to pofrci 💗💗💗💗

luuc5
10. srp 2021

@marselina zee 😍ted uz to jde rychlee 😁😁a jak se ty citiis ?

marselina
10. srp 2021

@luuc5 já už vcelku dobrý, nevolnosti ustaly. A co ty?? Je to lepší?

petulviki
10. srp 2021

Děvčátka nekdo už 8 den ducha na testu po Ket 5 denního embrya? Nebo je to brzo?

luuc5
10. srp 2021

@marselina jaa taky dobryy ..zniceho nic se mi udelalo dobre a zatim to tak zustaalo 😁tak keezby 🌸

luuc5
10. srp 2021

@petulviki ja jsem mela paty den takze mozne to urcite jee

petulviki
10. srp 2021

@luuc5 ja dneska 8 den a test snehobily

petulviki
10. srp 2021

@luuc5 zkusím ještě za 2 dny.

luuc5
10. srp 2021

@petulviki joo zkus nekomu se ukaze pozdeji ..🌸

petulviki
10. srp 2021

@luuc5 děkuji za podporu

petulviki
10. srp 2021

@petulviki koukni z dneška

luuc5
10. srp 2021

@petulviki drzim ✊🏽At se ukaazee .prvni pokus ?

petulviki
10. srp 2021
Strana