icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

alexkisss
14. zář 2021

@hahahala já beru progesteron zítra mám přijede k mému gynekologovy prej to vše zkontroluje ale mám ležet a hodně pit no tak sem zvedava

marselina
14. zář 2021

@rozitta buď úplně v klidu, nebudeš jediná kdo bude mít dite ve 40.jsou zde i maminky co první ditko porodily ve 43 letech. Já sama mam přes 40 a díky ivf čekáme treti, porodim ve 41 letech a moc se těším.

rozitta
Autor odpověď smazal
luuc5
14. zář 2021

Hoolkyy ?jaky jste meli ultrazvuk v 15tt ?myslela jsem ze pujde hezky vsechno videt 😳a nevideli jsme skoro nic ..pripadalo mi to jakoby to bylo v mlze 😂nebo nevim jak to popsat 🤔meli jste to nektera taky taak ?

rozitta
14. zář 2021

@marselina Ano já vím. S malým děťátkem to bude krásné na to se moc těším, tím úplně žiju. Spíš mě děsí co pak, až mu bude těch 10, 15, 20 😳 a mě 50, 55, 60 🤦😂 já jsem i to první dítě měla celkem pozdě ve 34 letech. Ale bohužel, tak to bylo osudem napsané. Svého muže jsem totiž potkala až ve třiceti ( díky Bohu za to, pozdě ale přece, někdo ani to štěstí nemá). A dítko se nám dlouho nedařilo ( taky muž samozřejmě nechtěl hned po seznámení 😀) a druhé dítko nám trvalo ještě déle. No a šup a rodit budu téměř ve 40, pokud to teda půjde podle představ. Ale neměla bych koukat tak daleko do budoucnosti, jen tak půl roku dopředu, víc ani nemá smysl a zbytečně se stresovat co bude nebo nebude, ono to stejně nakonec bude úplně jinak 🙈

rozitta
14. zář 2021

@luuc5 😂 koukám, že už ti z toho taky celkem šplouchá 😆 já dneska pro změnu při UTZ řekla doktorovi: "to vypadá špatně že? Embryo je celé zhroucené, posledně to byla taková pěkná kulička" a on, že to vypadá moc dobře, tady je hlava, tady se začínají dělat nohy a ruce a tady je srdíčko.. a já od té chvíle pořád myslím na to, že to srdíčko na můj vkus, tlouklo hrozně pomalu. Chtěla jsem se ho na to zeptat, ale strach že mě už prohodí oknem, byl silnější 😆 dneska už mě předal do péče mojí gynekoložky, myslím že se mu náramně ulevilo 😂

veronikaopava
14. zář 2021

@hahahala
@snazilka3 holky já to měla také,jak velký jste mely hematom? Já měla včera 18mm

hahahala
14. zář 2021

@veronikaopava 5x4cm, opravdu velky… za 4 tydny na kontrole 2x0,7cm a nyní nevím, ale již nešpiním, tak věřím, že je pryč nebo zanedbatelný🙂

luuc5
14. zář 2021

@rozitta 😂joo me uz hrabe uplne ..nechapu proc jsem se ho nezeptala ..jsem chytra vzdycky az doma 😂🤦🏽‍♀️A ted zas budu tri tydny cekat ..do kontroly ..to zas budu hledat tisic veci 😂🙈.. a pak mi zavne poradne hrabat .

veronikaopava
14. zář 2021

@hahahala a kolikrát si krvacela? Já 3x z toho poprvé a podruhé hodně,to jsem mela obrovský strach,teď jsem 10plus 5 a včera těch 1.8 na 0.62

haluzska
14. zář 2021

@rozitta tak u mas se překvapení nekonalo .. s tim jsme tam i jeli že to víme na 100% .. doktorka nechápala že ani teď nic.. 3x byl aspoň na testech náznak ale teď vůbec nic.. v listopadu chtějí zahájit 2ivf.. před tim nás posílají do Brna nebo do Hradce na nějaké specializované imunologické centrum ... ty se drž a ať je vše v pořádku až do konce 😊😇

hahahala
14. zář 2021

@veronikaopava krvácela jsem v noci a to tak, že jsem myslela, že jsem potratila… krev byla všude… během dne to ustalo a druhý den zas… poté jsem již “jen” hnědě špinila cca 6-7 týdnů (podle doktora postupně hematom odcházel)… moc držím palce, ať je vše v pořádku🙏

veronikaopava
14. zář 2021

@hahahala dík moc já tobě také,je to šílený, ale tak snad nam to všem dobře dopadne ,a dodržujes klídovy rezim? Já se snažím, ale úplně to nejde, máme 3,5 letého syna, ale nezvedam ho,snažím se setrit, tak snad to bude ok

hahahala
14. zář 2021

@veronikaopava snažím se, také mám doma malé dítko, tak je to náročné… bude to dobré💪🏻 Musí

rozitta
14. zář 2021

@haluzska aaach škoda, je mi líto že vám to nevyšlo 😢 tak snad na té imunologii něco zjistí... Ještě by to určitě chtělo pozjišťovat to AMH a FSH - to jsem měla už od 37 let hrozné a tím pádem vajíčka mizerná a úspěšnost mizivá i kdybych se na hlavu stavěla 😔 držím pěsti ať se brzy dočkáte ✊✊

veronikaopava
15. zář 2021

@hahahala ahoj a prosím tě,zavadela jsi progesteron ,ikdyz jsi spinila? Já tedy jo, ale pak mám někdy pocit,že víc jakpulka prášku odejde,vlastně to spineni je,že snad ten hematom.odchazi,víš,ale už mě to fakt stve

hahahala
15. zář 2021

@veronikaopava zaváděla jsem i přes špinění… špinění je vlastně ta “lepší” varianta při hematomu ( tak to musíme brát, když už je máme)… průšvih by byl kdyby místo špinění se utrhl celý a stáhl sebou i prcka… takhle je to nepříjemné, ale je to pořád lepší varianta. 💪🏻🙏

veronikaopava
15. zář 2021

@hahahala mas pravdu dik, ale je tedy depresivni chodit porad s vlozkou, a hlavně se bojím,aby zas nepřišlo to krvaceni, taky ti dali diciane pri krvaceni? Tak nějak se to pise, myslím, je to i injekce ,kterou jsem dostala 2x na pohotovosti

hahahala
15. zář 2021

@veronikaopava vůbec… progesteron a ascorutin, nabídli mi hospitalizaci s tím, že buď to embryo zvládne nebo ne… nic víc

veronikaopava
15. zář 2021

@hahahala jasný,také mám ascorutin 2-2-2, tak si držíme palce, snad bude vše ok ,ale tohle vůbec z prvního tehotenstvi neznam

alexkisss
15. zář 2021

Ahojky holky tak se hlásím byla sem dnes u svého gynekologa na kontrole kvůli tomu krvácení vše je v pořádku a podle ultrazvuku tam sou dvě miminka příští středu jedu znovu ze už by měli jít vidět srdicka byla sem úplně v soku

veronikaopava
15. zář 2021

@alexkisss neříkej, tak to je úžasný,tak to moc gratuluji, a držím palce,jak jsme tu psaly výše,my také krvacely, spinily, a byl to hematom ,tak snad se nám vše postesti a bude to v pořádku.tak bys nakonec měla 5 deti,vid

hahahala
15. zář 2021

@veronikaopava ani já ne🤦‍♀️

alexkisss
15. zář 2021

@veronikaopava Doktor si nejdřív myslel ze to je hematom ale pak říká to není hematom to sou dvě deticky no malém sem omdlela

veronikaopava
15. zář 2021

@alexkisss haha to se nedivím, tak hlavně,ať jsou obě v pořádku

alexkisss
15. zář 2021

@veronikaopava uvidíme ve středu zda budou obě nebo jedno a to druhy hematom uvidíme

rozitta
15. zář 2021

@alexkisss to je teda ale mazec 😂😂😂 mě by trefilo 😆 co na to tvůj muž? 😁

beka91
15. zář 2021

Ahoj @luuc5, tak už mám taky po kontrole a všecko je v pořádku! Prý si mě budou zvát co 14 dní kvůli "rizikovosti" vzhledem k IVF. To mi ale neva, aspoň mimi častěji uvidím 😍. Ptala jsem se na pohlaví a prý si musím ještě počkat, pravděpodobně až tak do 20. tt. Tak to máš štěstí, že u Tebe to viděli takhle brzy! Asi hodně záleží na kvalitě UZ, doktorka ten její zrovna nevychvalovala😀

luuc5
15. zář 2021

@beka91 ahooj tak paradaa 😍jee tak to si pockas jestee 😁a videla jsi ultrazvuk hezky ?jak ja ne porad nad tim premyslim 🤦🏽‍♀️Ale tak prece by mi rekl kdyby se mu neco nezdalo ne ?🤔ty se maas ja jdu zase za tri tydny a i na krev ..🌸

beka91
15. zář 2021

@luuc5 počkám no😕 ale zas si říkám, že jestli se dozvím až na tom 2. screeningu, tak u toho aspoň budeme oba s přítelem❤ Na tyhle běžné kontroly mě kvůli práci nedoprovází. Co se UZ týče, moc se v tom zobrazení nevyznám, rozhodně byl rozdíl zobrazení na tom screeningu a teď u gynekoložky - na screeningu měli evidentně o dost kvalitnější přístroj. Tady jsem viděla hlavu, tělo, ukazovala mi srdce, smály jsme se s doktorkou, jak tam poskakuje, asi prý škytá...ale bylo to takové rozmazané no 🙂. Proč myslíš, že by mohlo být u Tebe něco špatně? Já myslím, že doktoři jsou v tom zběhlí a vidí tam věci, které my vůbec nedokážeme rozeznat.

Strana