icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

luuc5
29. čer 2021

@beka91 a jak je tobe ?

beka91
29. čer 2021

@luuc5 podle mě je čárka určitě zřetelnější🙂! Jak máš postupovat dle instrukcí z CARu, budou Ti brát krev na hcg? Ta nevolnost ráno je určitě taky dobrý znamení!
Já furt nic moc necítím, trochu mě od včera bolí břicho, ale zase - nic specifického, může to být od čehokoliv🙈

haluzska
29. čer 2021

Ahoj vsechny co cekate 🙂.. rada se pridam k vam. Zitra jdu na muj 3ket a verim vic jak kdy jindy ze se nas mrazacek konecne uz zahnizdi jak ma a v dubnu bude s nama 😊

maki06
29. čer 2021

@beka91 já jsem při každým nepodařenym pokusu dostala MS i přes estrofem a utrogestan.

beka91
29. čer 2021

@maki06 děkuju za odpověď🙂

luuc5
29. čer 2021

@beka91 myslis ?od vcerejska mi prijde stejnaa 🤔joo jdu na krev .Mela jsem jit v pondeli ,ale je svatek tak jdu az ve stredu 🙄stejne je to cekani silene dlouhy !!tak to je dobry znameni si myslim !

luuc5
29. čer 2021

@maki06 faakt ?ja az jsem to vysadila tak za par dni 🤔

maki06
29. čer 2021

@luuc5 jj,přesně v termínu,nejdřív špinění a druhej den už normální MS,sice slabší ale jak jsem vysadila,tak se to rozjelo fest.

luuc5
29. čer 2021

@maki06 joo?tak me az po vysazeni asi to ma kazda jinaak .Snad se toho minimalne devet mesicu nedockam 😂

maki06
29. čer 2021

@luuc5 přeju ti,aby to tak bylo,všem,co jsou tady a čekají na //,to moc přeju.🍀🍀🍀🍀 Já jsem se tentokrát nedočkala a doufám,že do března nedockam 😊😊

luuc5
29. čer 2021

@maki06 urcite jo!!uvidis !!☘️☘️Taky ti to moc preju !!

marselina
30. čer 2021

@luuc5 Luci tak mame po kontrole, 8+4 a bobisek je ve vynikající formě říkala paní doktorka😘jak pokracujes ty?

luuc5
30. čer 2021

@marselina jee☘️To je boozii !!moc gratulujuu !!ja poraad stejnyy ..dnes jsem devatej den a carka tam porad jee😁tak snad to bude dobryy 💜na krev jdu az za tyden ve streedu ..tak mam trosku nervyy .

luuc5
30. čer 2021

@marselina test mam poslednii ten digitalni tak ani dneska delat nebudu ..to by se asi jeste neukazalo 🤔

marselina
30. čer 2021

@luuc5 hlavně buď v klidu, já vím ze je to těžké a každý den se táhne, ale musíš verit. Miminko je tam kde ma a dari se mu výborne 💗💗💗😘

luuc5
30. čer 2021

@marselina joo ja tomu veerim 💜🙈muusim .Stejne je to drsny jak to uteklo nedavno jsme cekali na test ..a ty uz mas za sebou i ultrazvuk 😳za chvilku budes lezet v porodnici 😂a jak se ty citis ?

marselina
30. čer 2021

@luuc5 dnes je mi poprvé po dlouhé době Dobre, jinak jsem hodně zvracela téměř celodenně a nemela jsem ani co. Bylo to šílený.
Utíká to docela rychle, než se nadejeme budeme mít miminka v náruči 💗

luuc5
30. čer 2021

@marselina faakt ?tyy jo 🙈me je spatne teda rano ,ale jak se nasnidam tak dobryy ..a to normalne nejim rano ..to joo ale dokud mi to nepotvrdi doktor tak neuverim 😂😁

marselina
30. čer 2021

@luuc5 člověk bude mít strach už cely život o ty mase robatka. Je jedno jestli je mame v brisku nebo už vedle sebe.

luuc5
30. čer 2021

@marselina to joo je to taak ..musii to dobre dopadnout 💜☘️

luuc5
30. čer 2021

@marselina jaa mam porad strach aby mi to potvrdili ..ale prece kdyby to tam nebylo tak to test neukaze 🤷🏿‍♀️

marselina
30. čer 2021

@luuc5 presne tak buď úplně v klidu a pohodě. Já si před prvním utz zasla ke svému obvodakovi aby mi vzal krev na hcg tak ze na utz jsem šla už s vysokým hcg, nějakých 9155jednotek

luuc5
30. čer 2021

@marselina joo ?ja jdu teprve za tyden aby mi to potvrdili z krve ..teda snaad 🤭mela jsem jit uz v pondeli ..ale je svatek tak mi to prehodili na stredu 😣

marselina
30. čer 2021

@luuc5 mne v caru vůbec krev nebrali, jen utz a pak druhy, tak jsem si tu krev nechala vzít u obvodního, pro moji jistotu.

beka91
30. čer 2021

@marselina nechodíš náhodou taky k Apolináři? To je snad jediný CAR, kde neberou hcg, jak jsem si všimla 🙂)

marselina
30. čer 2021

@beka91 ne ne do ivf clinic Olomouc

luuc5
30. čer 2021
marselina
30. čer 2021

@luuc5 noo vidíš💗💗💗to je nádherný pohled🍀🍀🍀💗💗

luuc5
30. čer 2021

@marselina zee taaky si rikaam 🤭💜💜ten digitalni je uplne jinej ..takovej lepsi pocit z toho maam 😁

luuc5
30. čer 2021

@marselina joo ahaa tak protoo ja chodim do fn v Olomouci a taam beroou .

Strana