icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

marselina
8. črc 2021

@luuc5 tak poradnu mame za sebou. Měříme 21mm a dnes jsme s sebou pekne vrteli😂

luuc5
8. črc 2021

@marselina jee to je booziii💜💜

marselina
8. črc 2021

@luuc5 A co u tebe Luci?

zuzicek2013
9. črc 2021

@marselina ahojky, můžu se tě zeptat,na kolikátý pokus se zadařilo?a čekáš třetí?

marselina
9. črc 2021

@zuzicek2013 ahoj určitě můžeš.dvě deti mam přirozenou cestou, treti ivf.
V dubnu odber jednoho vajíčka které nedozralo, v květnu další odber, tentokrat tři, zůstala dvě oplodněná. Transfer dvou a jedno se chytlo.

zuzicek2013
9. črc 2021

@marselina a měla jsi minimální stimulaci nebo klasickou?tak to je super,velká gratulace. My se taky snažíme o třetí,ale už mám za sebou 4 KETY a pořád bez úspěchu 😔.kam chodíš do CAR?

luuc5
9. črc 2021

@marselina jaa jdu 22na kontroluu .zase to cekaani😣

marselina
9. črc 2021

@zuzicek2013 Chodím do ivf clinic v Olomouci. S tou stimulaci popravde vůbec nevím. Měla jsem femaru, menopur a ještě něco teď nevím název a na závěr ovitrelle

marselina
9. črc 2021

@luuc5 chapu te💗já 14.7. Odběry a 28.7.první screening tak snad bude všechno v pořádku. Ale jak píšeš to čekání, kdyby se člověk aspoň zabavil, ale já třeba fakt téměř cely den prolezim.

haluzska
9. črc 2021

Ahoj, jsem 9 den po KET myslite ze to je na dobre ceste?☺

zuzicek2013
9. črc 2021

@marselina a ke.komu chodíš?já teď k Mudr.Souškove,ale přemýšlela jsem jestli nejít k Machačovi zkusit zase jiný pohled...

haluzska
9. črc 2021
marselina
9. črc 2021

@zuzicek2013 chodila jsem k vrublovskemu na doporučení kamarádky, byla jsem treti kterou tam poslala a odchazela jako treti tehulka.

marselina
9. črc 2021

@haluzska myslím, ze se potichounku můžeš radovat. 💗🍀gratulace

haluzska
9. črc 2021

@marselina dekuji na takovou peknou zpravu jsme cekali opravdu ale opravdu dlouho 😊

luuc5
9. črc 2021

@marselina to jsem zvedava do kdy ti bude spatne 😳v kolikatym tydnu jsi ?vzpominam jak jsme si delali test v kvetnu ..kdyz se tak zamyslis tak to leti 😁

zuzicek2013
9. črc 2021

@marselina tak to moc děkuji za radu možná zkusím i jeho,kdysi jsem u něj byla... můžu se zeptat jestli jsi měla KET stimulovány nebo v nativu a kolikátý den užívání Progesteronu jsi šla na transfer?

marselina
9. črc 2021

@zuzicek2013 já ket vůbec nepodstoupila, měla jsem Et třídenního embryjka

marselina
9. črc 2021

@luuc5 teď jsem 9+4 💗🍀snad uz to nebude trvat dlouho a bude v rámci možnosti aspoň lip🙏🙏🙏

alexkisss
9. črc 2021

@marselina ahojky také jdu na let nejspíš příští patek v pondělí me čeká utz a nasazeni prášku na zavádění sem zvědavá jak to půjde držím ti palecky at je vše v poradku

luuc5
9. črc 2021

@marselina tyy joo 💜rikaam ,ze to letii ..ja jsem zvedava co me reknou na kontrole ..a snad uz i pujde neco videet ..🙈snad ti bude brzo uz dobree !!

snazilka3
9. črc 2021

@janys1488 Ahoj, já byla na KET 28.6. včera jsem to nevydržela a také se testovala. Výsledek ... jsou tam // :D Můžu se zeptat jak se cítíš? Já jsem hrozně unavená, pocity na zvracení, rána při vstávání jsou jako po vydařeném flámu a to chodím spát už v 8 večer.

zuzicek2013
9. črc 2021

@snazilka3 gratulace,a můžu se zeptat jak ti od začátku bylo?jestli tě někde něco pichalo,nebo tlačilo...?měla.jsi.KET stimulovány nebo nativ?

luuc5
9. črc 2021

@snazilka3 taky to tak mam 😂

beka91
9. črc 2021

@luuc5 já 21., to máme zas za sebou 🙂

janys1488
9. črc 2021

@snazilka3 presne stejne se citim ja...

zuzicek2013
9. črc 2021

@snazilka3 gratuluji,a byla jsi na KETU stimulovaném nebo v nativu?a cítila jsi něco po transferu krom toho že jsi byla unavena?

snazilka3
9. črc 2021

@zuzicek2013 Ahojky, vždy jsem podstoupila stimulovaný protokol. Toto je můj 3 pokus.2019IVF zamlklé (2sněhuláci k dobru), 2019 1KET a v 8TT revize. Takže jsem si dala pauzu. Po tomto transferu krom unavenosti cca od 3 dne bolesti v podbřišku jako náběh na MS, občas píchnutí a pnutí v tříslech a od 6dne od KET krkání po všem co dám do úst (včetně vody :D)

snazilka3
9. črc 2021

@janys1488 Vím jaké to je, ale teda musím říct ... super 🙂 Kdy se chystáš na krev? Já 13.7.

luuc5
9. črc 2021

@beka91 zee uplnee 😁tak si zase napiseme jak na tom jsmee.aa jak ti jee ?

Strana