icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

dzepihj1989
24. led 2018

@misickajerry to jsi dobra, já si koupila 2 knizky a nemůžu se dokopat je otevřít a cist😁

dendinka
24. led 2018

@koudelka82 Já jsem vždy první test dělala 9 dní po transferu.
Ten den už tam vždy buď byla slabounká čárka, co viděl i manžel, nebo zůstalo sněhobílo a krev jen potvrdila 0.
Snad se někdy začátkem března dočkáme dalšího transferu. Taková světlá naděje v období rok od prvního potratu. Snad díky imunologické léčbě to na sedmý transfer zase vyjde a 4.tehotenstvi nám přinese miminko zdravé do náručí.

koudelka82
autor
24. led 2018

@misickajerry to jsi dobra, taky bych chtěla vydržet, vždy si myslím, ze vydrzim, ale pak se vždy něco naskytne (oslava nebo něco) a tak už to chci vědět 😀 a nebo taky hlavně zvědavost, ze jo 😂 Tak jsem na sebe zvědavá.

koudelka82
autor
24. led 2018

@dendinka já jsem // neviděla ještě nikdy. Doufám, ze se někdy dockam a ze to bude teď. Ten boj je nekonečný. Držím moc pěsti, ať to vyjde! 🙂

dendinka
24. led 2018

@koudelka82 já už 3x v loňském roce bohužel se špatným koncem, můžeme jen tiše doufat, že za to mohla imunologie, někteří doktoři tvrdí, že imunologie je blbost. Naše úspěšnost byla 50% 3 ze 6 transferů pozitivní testy i krev, 2x potrat v 7tt, jednou v 5.tt.

koudelka82
autor
24. led 2018

@dendinka to je hrozne. V takovém případě raději ani nevidet //, než se radovat a pak tohle 😢 Nejhorší je, ze i když se objeví // tak není zcela vyhráno. Musíme být silné a probojovat se k tomu.

dendinka
24. led 2018

@koudelka82 právě taky mi přijde, že by bylo lepší nic a pak dvě čárky a dotáhnou to až do porodu zdravého miminka. Při tom posledním jsme už bylo i srdíčko, viděla jsem je blikat na kontrole po hospitalizaci s krvácením a moje doktorka říkala, že je to dobré znamení, že jak je srdíčko, riziko samovolného potratu se snižuje. Druhý den večer jsem byla na pohotovosti s krvácením znovu, jiná doktorka mi zase ukazovala srdíčko, dokonce je i pustila nahlas, miminko poporostlo za den a půl o skoro 3mm a za dvě hodiny byl konec.

jeanne_g
24. led 2018

@dendinka Ahoj, to tedy máš toho za sebou ☹ My z třetího ivf konečně //, ale bohužel na konci 6tt se s námi rozloučilo 😢 ještě máme mrazáčky, ale nevyšlo jim moc dobře pgs.

dendinka
24. led 2018

@jeanne_g my máme ještě 2 mrazáčky, teď mám ale do 9. února injekce imunoglobulinů a pak kontrolu v Praze, jestli nám dovolí už KET

dzepihj1989
24. led 2018

Holky musíme věřit a bojovat za to aby se u na nás usmalo štěstí 😊

misickajerry
Autor odpověď smazal
koudelka82
autor
24. led 2018

@dendinka to je hrozne, čím vším jste si prošli.
@dzepihj1989 snad se štěstí usmeje 🙂

misickajerry
Autor odpověď smazal
dzepihj1989
24. led 2018

@misickajerry a řekli ti proč tel8 nebralo ten prednison?

dendinka
24. led 2018

@misickajerry ono mi nic jiného než vše vydržet nezbývá, vyprdnout se na to a být bez dítěte pro mě není smysluplný život, takže buď budu dál bojovat, nebo si můžu hodit mašli.
Mám MBL deficit a zvýšené NKT buňky. Imunoglobuliny asi budu píchat když to vyjde celé těhotenství.

bezinka11
24. led 2018

Zdravím všechny. Od 07/2015 se snazime o miminko, ted posledni cyklus s clostilem a bude následovat doporučení do Caru na IUI a pak případně IVF. Nemáte některá doporučení na CAR Praha nebo Plzeň? Nevím, co vybrat ☹. Díky za každý názor!

linusha
24. led 2018

Ahoj holky tak mě ket čeká příští týden ve středu 😉

jeanne_g
24. led 2018

@linusha Budu na tebe myslet, ať to vyjde 🍀🍀🍀

linusha
24. led 2018

@jeanne_g děkuji moc. Modlím se aby jo. Dnes mi pan Dr. Na kontrole řekl že na mě vidí že už všeho mám plné zuby a že se modlí a doufá s námi v dobrý konec 😃
A jak jsi na tom ty?

brrbrr
24. led 2018

Ahoj všem, možná se s některou z Vás už znám z jiné diskuze na podobné téma. Dovolím si se k Vám připojit i zde. Každé z Vás přeji hodně štěstí v naší snaze o miminko 🙂 Já jsem se po neúspěšném transferu v listopadu vydala s manželem na dovču trochu vyčistit hlavu. Pomohlo to a hned po příletu jsem začala další přípravu na transfer, který by měl proběhnout teď v pátek 26.1. Jestli tedy nějaké embryo dosáhne 5tého dne (máme zamražené jen jednodenní). Nyní rozmrazili 4 embrya. Dneska jsem volala jak se mají a 3jsou zatím v pořádku a 1 je pomalejší. Tak doufám, že v pátek bude aspoň jedno OK a transfer proběhne. Je to boj 🙂 ale přijde mi, že každým dalším cyklem a pokusem to míň hrotím....

koudelka82
autor
24. led 2018

@brrbrr držím pěsti, ať se všechny emryjka Dobre vyvinou 🙂

brrbrr
24. led 2018

@koudelka82 Děkuji.Jestli jsem dobře koukala,tak jdeme na transfer ve stejný den ted v pátek?

koudelka82
autor
24. led 2018

@brrbrr Jojo, budeme ve stejný den 🙂 tak super 🙂 v kolik jdeš ?

jeanne_g
24. led 2018

@linusha Ja čekám na MS a pak zkusimr ket těch zbylých mrazacku, možná i oba dva. Oni mají oba mozaiku v dost velkém procentu, tak asi šance nejsou moc velké, ale chceme to zkusit. No a když se nechyti, tak bysme šli hned potom do dalšího ivf.

lussinka88
24. led 2018

@koudelka82 ja mela // uz 4. Den po transferu. Pry to tak nekdo ma ;) na KET se chytam v cervenci a uz se nemuzu dockat.

lucifervlkova
24. led 2018

@lussinka88 Opravdu už 4 den?Já sem dnes 5 den po Ket a stále vyčkávam

helen85
24. led 2018

Tak jsem si dne taky zkusila udělat test (5.den po KET) 5ti denní hatchující blastocysty a je tam takvej takřka neznatelnej pididušík 🙂, tak doufám že to ještě naní ovitrelle (už je to 12 den po podání). Když sem si dělala testy při ET tak ať sem koukala jak sem koukala tak sem nikdy nic nevykoukala a teď tam trošičku něco vidim 🙂, tak snad to výjde......🙏

lucifervlkova
24. led 2018

@helen85 Držím pěsti

koudelka82
autor
24. led 2018

@helen85 taky držím pěsti! 🙂 ať sílí 🙂
@lussinka88 to je super ! 🙂 tak ať to rychle utika do července 😉

evik19
24. led 2018

Ahoj holky, s dovolením se k vám přidám. V říjnu jsem byla na odběru vajíček, PGD prošly 2 pětidenní blastocysty, ale od té doby jsme se bohužel dál nedostali:-/ Neproběhl ani ET, ani KET. Nejdřív nevyhovovala sliznice (prý moc homogenní struktura), v dalším cyklu cysta na vaječníku a v tomto cyklu zase sliznice nic moc a navíc asi nedozrává žádný dominantní folikul. Všechno to byly nativní cykly. Doktor mi jako jediné řešení navrhl hysteroskopii se scratchingem, do čehož se mi moc nechce. Nevěřím, že by to mělo ten správný efekt, když sliznice není jediný problém.
Pokud se ale nic nezmění, tak do hysteroskopie asi příští cyklus půjdu, i když jsem dost skeptická. Snažila jsem se s doktorem domluvit, jestli bychom nemohli nejdřív zkusit nějaké hormony, ale na to se tvářil dost odmítavě. Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti, setkaly jste se někdy s takovým postupem? Já začínám čím dál víc zvažovat, že požádám o názor jiného lékaře. Do jiného CAR se mi nechce, ale čekala bych, že mi navrhnou více možných řešení, než jen hysteroskopii s nejistým výsledkem....

Strana