KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@lucifervlkova jeste pockej. Ja jsem testovala protoze jsem uz po transferu tusila ze to vyslo a ze to bude holcicka 🙂 asi nahoda, ale holcicka se opravdu narodila. Kdyby to byl kluk, tak jim neverim 🙂
@lussinka88 Gratuluju.Já pořád stresuju a čekám,jestli ta mrška dorazí nebo ne.
@lucifervlkova budu drzet palce aby nedorazila!! 🙂
@lussinka88 Moooc by sem si to přála nebo už na to mimco čekám moc dlouho
@koudelka82 No já jdu zítra v 8:30. Před chvílí jsem volala do caru a Dr. říkal, že 1embryjko vypadá v pohodě,ale další 3 se asi zastaví. A to je noc ze 4teho na 5ty den nejhorší-takze dnes v noci. Tak doufám,ze to jedno vydrží,aby vůbec transfer proběhl :(
@brrbrr ty jo, to jsou teda zprávy 😕Ale třeba to ještě dozenou, kolik mají bunek ?
Ahoj holky, nechodíte náhodou některá z Vás v Praze do Gennetu nebo do Iscare? Nějaké zkušenosti s těmito centry? Předem díky za reakce!
@koudelka82 tomu taky nerozumím. Podle mě by se nemělo po rozmrazování a zase zamrazovat. Nepřijde mi to standartní. Embryologove mi vysvětlili že takto se do dělat nemá ale stejně to někteří dělaj. Dokonce jeden mi to vysvětloval na příkladu s masem. To když se vytáhne z mrazáku tak se po rozmrazování nemá taky zamrazovat.
@lussinka88 Dneska mě pořád bolí břicho.Nakoupila sem si tt,ale pořád nemám odvahu udělat
Mě dneska taky boli břicho jak před MS a zada, také se zatím bojím testovat
@dzepihj1989 me tez dnes poboliva :/
@dzepihj1989
@lucifervlkova mě taky, ale skoro od KET pobolívá břicho, nebo spíš podbřišek ale i záda, takže to nemusí znamenat nic špatnýho...
@helen85 Bolí mě jako před mrškou
mě před MS břicho nikdy nebolívalo, jen až v den, kdy začalo větší krvácení a je to asi podobný...i když trochu jiný, nejsu to schopná moc popsat :/
Me prave taky poboliva..a prave uz nepamatuju jak to bylo tenkrat po KET kdyz se nakonec zadarilo a cekala jsem dcerku. Je to presne dva roky a uz netusim..
ono to může být pokaždý jiný, segra zase neměla jakýkoli příznaky nebo potíže, až pak pozitivní test....
Mě v tom břiše občas píchne vcelku dost, i ty záda někdy docela nepříjemně zabolí, tak doufám že je všechno v pořádku. Brala sem si dnes v práci i HCG a měla sem 45, což mi příjde vcelku dobrý na 6. den po KET, ale bojím se z toho radovat, protože pořád není vyhráno :/
Mě břicho bolí jako před menzes,ale míň.Mám endomrchu,takže bolesti před byvaji tak šílené,že bez prášku se neobejdu už týden dopředu.Dneska sem si nakoupila testy,ale bohužel ještě není odvaha😔
Koukam, ze nas dnes vsechny boli bricho jak kdyby jsme to mely dostat. Crly den nic a po sprse me to pekne boli
@nicoletaaa Neměla si horkou sprchu?
@lucifervlkova prave si horkou sprchu nedavam vim ze to neni dobry.
@nicoletaaa No právě já se raději vyhýbám i koupání.
@bezinka11 ja jsem chodila do Iscare a byla jsem mooooc spokojena. Chodila jsem tam 9mes a nakonec se povedlo.
@lucifervlkova to nemusi nic znamenat. Jeste je brzo na to delat zavery, pokud te ten test stresuje tak ho nedelej. Fakt pockej, on by negativni i pozitivni nemusel nic znamenat :-/! Myslim ze do 5ti dni po KET 5tidenniho se musi/muze zakousnout. Takze muze byt jeste brzo na test. Zadny stres, ono to nejak dopadne. Ne nejak, ale at uz to dopadne jakkoliv, tak to dopadne dobre
@lussinka88 Sem opravdu nervózní,nebo sme měli pouze jednoho mrazáčka.A jít do dalšího IVF si bohužel teď dovolit nemůžu😔.To mě nejvíc znepokojuje a já nikdy přirozeně neotěhotním ani IUI😔.Ano měla sem 5ti denní blastocystu a sliznici 13mm a byla sem.v přirozeném cyklu.Az teď beru utrogestan 2-2-2.Emryolog říkal,že po rozmrazeni nemělo embryo žádné černé skvrnky nic,že bylo v úplném pořádku.Tak musím doufat,ale to čekání je síla.
Tak ženy, žádanka na kontrolní spermio doma. Když byl muž v červnu/červenci tak to dopadlo katastrofálně, tak jsem zvědavá jestli tam bude nějaká změna. Pokud se to nezlepšilo, jdeme na první konzultaci IVF. Jen teda doktorka spolupracuje asi s Repromedou v Brně a na tu jsem nečetla moc dobre recenze...

@lucifervlkova jojo, mela jsem 4. Den vecer krasnyho ducha. mela jsem dve 5denni embryjka. 8.den po KET jsem mela hcg 55 🙂 ale to ze 5. Den clovek nema ducha atd nic neznamena. Zalezi na rychlosti vzrustani hcg a dobe za ktery se embryjko uhnizdi (to se muze lisit v ramci dnu). Jedno embryjko se prestalo vyvijet a z druhyho mame 6mes holcicku🙂