icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

lucifervlkova
26. led 2018

@byvalablond Držím pěsti.My měli taky jednou špatný a po druhé už byl dobrý.Mudr mi říkala,že to záleží i na tom,jestli nepil alkohol,nekoupal se v horké vodě a jak dlouho byla abstinence

janca84
26. led 2018

Tak dnes odebrano 12 vajicek, tak snad budou i kvalitni.

lucifervlkova
26. led 2018

@janca84 ty jo super 🙌

janca84
26. led 2018

@lucifervlkova dekuji 🙂

koudelka82
autor
26. led 2018

@janca84 to je krásný počet! 🙂 Držím pěsti, ať jsou všechna kvalitní a emryjka se dobře vyvíjí 🍀🙂

janca84
26. led 2018

@koudelka82 dekuji moc 🙂 ted cekat....

janunulinka
26. led 2018

@janca84 držím pěsti, já dnes na utz a krvi a vaječníky nereagují na hormony ☹ tak mám na tři dny navýšené hormony a uvidí se, ale bohužel to vidí špatně ☹

janca84
26. led 2018

@janunulinka to je mi lito, ale treba to preci jen pujde.

brrbrr
26. led 2018

@linusha @koudelka82 Tak už mám po transferu. Embryjko přežilo a hezkou pětidenní blastocystu mi zavedli. Holky je to jinak nic se opakovaně nezamražuje. Oplodnili se a hned první den zamrazili ve fázi prvojádra. Já jsem měla z 29 odebraných vajíček oplodněno 18 a ty se daly do 4 baněk, 2x po 5 a 2x po 4 embryich. V každém ket cyklu byla rozmražena jen jedna baňka a čekalo se jak se budou vyvíjet.No jelikož je z jednodennich emryich jen 30% šance,tak první cyklus žádné nedorostlo a druhý a třetí (teď) dorostlo jedno. Takže se nic opakovaně nezamražuje. Doktor tvrdí, že ty jednodenní naopak lépe zvládají rozmrazeni a maji větší šanci na úspěch. Akorát je pro me dost blbé, že vždy nevím jestli transfer nakonec bude nebo ne.

janunulinka
26. led 2018

@janca84 no netváří se na to ani Chovanec ani Křenek, takže poslední šance jsou jen darované ☹

janca84
26. led 2018

@janunulinka a sli byste do darovanych, ja asi jo kdyby nebylo zbyti, ale ta cena je zase nekde jinde no...

janunulinka
26. led 2018

@janca84 bohužel je to jediná možnost, počítali nám to před začátkem prvního cyklu, kdyby vše dopadlo a já měla vajíčka tak i díky genetice embryí a vysokým dávkách hormonů budu platit víc než když pujdu do darovaných ☹ Ty jsi byla dnes ráno na odběru?

janca84
26. led 2018

@janunulinka no jo, to je prace...ano ja jsem byla dnes o pul osme, ted odpocivam a zitra si budu volat kolik se oplodnilo, no uvidime, porad se ceka...

janunulinka
26. led 2018

@janca84 nečekali jste náhodou na anestezioologa 😀 já ho totiž blokovala, sestřičky nemohly najít žíly a jediný kdo to umí byl on 😀 a zrovna mu volali ze sálu

janca84
26. led 2018

@janunulinka tak to je sranda, holcina co sla po mne rikala ze cekali pet minut na anesteziologa, tak to bude ono 😀 ty to mas teda fakt s tema zilama tezke

janunulinka
26. led 2018

@janca84 jj mám a sestřičky zlatíčka hledali, až mi modrala ruka a stejně nic a tak šli s prosíkem za ním a on utáhl ruku a bez cvičení našel žílu a odebral krev 😀 dnes je obdivuji, plná čekárna, nebylo ani kde sednout

janca84
26. led 2018

@janunulinka uz ma asi zkusenosti. No v trojce bylo taky hodne lidi kdyz jsme odchazeli.

koudelka82
autor
26. led 2018

@brrbrr aha, tak to je dobře. Já už mám dnes taky po transferu, tak teď budeme jen vyčkávat 🙂

eviknufik
Odpověď byla odstraněná
liberec26
26. led 2018

Tak progesteron mám nízký, tak bud v pondělí bude lepší a pak KET nebo až příští měsíc s hormony :O. To je zase doba :///

dzepihj1989
26. led 2018

Holky už jste zkoušela některá testit? Já jsem dnes 8 den po KET, tak asi zkusim ☺

lucifervlkova
26. led 2018

@dzepihj1989 Já sem dnes 7 a na testu se mi nic neukázalo.Je brzo

nicoletaaa
26. led 2018

Ja jsem dnes 9 den po KET a test negativni 😐

lucifervlkova
26. led 2018

@nicoletaaa Já si myslím,že ne jemom tak ze srandy chtějí doktoři odběry až za dva týdny.Asi opravdu u každého jinak

nicoletaaa
26. led 2018

@lucifervlkova ja nerikam vse muze byt v pondeli jinak. Treba je jen blbost testovat navecer a u me to treba bude dyl trvat nez se vybarvi. Nebrecim a rikam si ze je cas a bricho poboliva a prsa zacinaji taky tak uvidime.

lucifervlkova
26. led 2018

@nicoletaaa Budeme si vzájemně držet pěsti✊.Každé tělo je jiné.Prsa mě bolí lehce skoro vůbec spíše mě v nich pne nebo jak by sem to řekla☺

helen85
26. led 2018

@dzepihj1989 já to zkoušela už 5. den a byl tam pididušík, který postupně sílí, dnes sem 7. den a už je tam sice slaboučká čára, ale je, brala sem si i včera HCG a bylo 45 🙂, tak teď jen aby se nic nepokazilo 😒

lucifervlkova
26. led 2018

@helen85 Jak sis brala HCG?

helen85
26. led 2018

každý mu to hcg stoupá jinak , tak není důvod házet flintu do žita...... nekdo má test pozitivní třeba až 12. den, někdo až ten 14.....
@lucifervlkova V práci, mám možnost si dělat odběry 🙂

lucifervlkova
26. led 2018

@helen85 aha to je výhoda👍

Strana