icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

lucifervlkova
28. led 2018

@dzepihj1989 Jaký kazetovy prosím?No ja četla,že mamatest ukazuje až když vynechá menzes a test trvá dlouho než se čárka objeví.Nevím četla sem.

lucifervlkova
28. led 2018

@helen85 Tak clerblue má tím pádem vyšší ne?Tak teď si mě úplně zmatla😁

helen85
28. led 2018

@lucifervlkova to ne čím menší číslo, tím menší koncentraci HCG je ten test schopen zachytit, takže 10mIU/ml je citlivější než 25 mlU/ml.

dzepihj1989
28. led 2018

@helen85 já jsem použila tento

lucifervlkova
28. led 2018

@dzepihj1989 Tenhle je z Benu že?Ten je dobrý

lucifervlkova
28. led 2018

@helen85 Já sem blbá😊Omlouvám se.

dzepihj1989
28. led 2018

@lucifervlkova jo jo z benu, akorát člověk ještě nemá vyhráno když je pozitivní ☺

janca84
28. led 2018

@krausule no ja ted mam prvni ivf, takze taky moc zkusenosti nemam, ale znam lidi co tam jezdi i z daleka, aby byli ve zline. Krenek bude mit ke ctyricitce, on tak vypada dost mlade, nekde jsem videla jeho rok narozeni. Chovanec je tam nejdyl, chodila k nemu kamaradka uz pred deseti lety, podarilo se jim hned na poprve.

janunulinka
28. led 2018

@krausule jaké jsi měla dávky, mně navýšil na moji žádost, sam to vidí špatně, po prvních vysokých dávkách reakce žádná, tak jsem si vyprosila navýšení a zítra se uvidí.ale obávám se že reakce zase nebude, vůbec vaječníky necitim ☹

helen85
28. led 2018

@dzepihj1989 tam tu citlivost nemůžu nikde najít ale hlavní je že tam má 2 čárky 🙂

lucifervlkova
28. led 2018

@dzepihj1989 Přesně tak

krausule
28. led 2018

@janunulinka no právě...minimální stimulace..od 3 dne cyklu jenom 2 clostylbegyty ráno a dva večer..od 7dc menopur 225(tři ampulky)..do dneška..

krausule
28. led 2018

@janca84 se picnu.. Já bych mu řekla tak kolem 30 😁vypadá hrozně mladý..

eleven11
28. led 2018

@krausule človek tieto veci nevie ovplyvniť. 😕. určite je to obrovský nápor na psychiku... stojí to veľa peňazí a je to ťažšie, keď sa k tomu pridruží tlak z okolia a slabé výsledky s menšou šancou. Toto zvládnu iba ženy. Ale nádej umiera posledná. Boli prípady, kedy stačilo iba to jedno jediné vajíčko.

janunulinka
28. led 2018

@krausule tak to ja si píchám, první tři dny 375 a teď další dny 450 ☹ bohužel nejvyšší dávky mám skoro nulove amh a vysoke fsh, takže vaječníky nefungují ☹

krausule
28. led 2018

@eleven11 budu se za to moje jediné vajíčko modlit...třeba se stane zázrak zrovna nám..😇
@janunulinka ja vzhledem k véku reagovala dobře..až teď ve druhém stimulování ne..nechápu to ..obávám se že pokuď to neklapne..začnou me "tlačit"..do dárcovských...😞

janca84
28. led 2018

@krausule
@janunulinka holky musime doufat, ze to dobre dopadne.

dendinka
28. led 2018

@janunulinka A proč nemáte dlouhý protokol? Četla jsem, že když má někdo nízké AMH nebo už je žena starší, tak je to vhodnější.

janunulinka
28. led 2018

@dendinka asi to bude vypadat divně, ale co je to dlouhý protokol?

dendinka
28. led 2018

@janunulinka to se začínají píchat injekce ještě před ms

janunulinka
28. led 2018

@dendinka já mám za sebou rok brani clostylbegytu, píchání pregnylu, dva toky brání provery. Na ivf zjistili špatný genetický chromozom, takže budu muset mít i selekci a genetiku embryí. Mám skoro nulové amh 0,01 a fsh nad 80 ☹

krausule
28. led 2018

Holky a nevíte jak je to s psg?Genetika embryí?Myslím teď pojišťovnu..jelikož si už vše hradíme sami a jsme samoplátci..poradili nám ať zkusíme to psg přes pojišťovnu..to je 40 000..co by jsme ušetřili..pojišťovna nám to nečekaně na základě genetika opravdu schválila..jenomže..jelikož zlyhala stimulace a mám pouze jeden folikul..bylo mě řečeno že je to na nás..že na psg se čeká 4-5týdnu a není zvykem tam posílat jedno embryjko..kdyby jsme to tedy teď nevyužili..myslíte že v případě dalšího ivf..kdybych měla více folikulu že by to šlo ?Nebo bych opětovně musela žádat o schválení. Zapomněla jsem se v tom šoku zeptat..😕

evawest
28. led 2018

@dendinka Ja mam velice vysoke AMH a vzdycky jsem mela dlouhy protokol. Za par tydnu zaciname dalsi cyklus na nove klinice a zase budu mit dlouhy s nizsi stimulaci. Me nikdo o kratkem protokolu ani nerekl, poprve jsem se o tom docetla tady.

jeanne_g
28. led 2018

@krausule To jedno na pgs neposilejte, zbytečné čekání a nervy, to uz je lepší zkusit transfer. Se schvalenim to nevím, ale řekla bych, ze bude platit, dokud ho nevyuzijete.

krausule
28. led 2018

@jeanne_g to mě právě říkal í doktor.. že pokuď by se vyvíjelo do 5 dne tak by ho zavedl..

eleven11
28. led 2018

@krausule držím Ti palce

krausule
28. led 2018

@eleven11 moc děkuji..naděje umírá poslední...🌻

janunulinka
28. led 2018

Holky teď jste mě zaskočili s tím dlouhým, bez klimonormu ms ms nemam, tak nevím zda si vyžádat dlouhý protokol, když nereaguji ani na 450 jednotek ☹ je mi 36 let

krausule
28. led 2018

@janunulinka určitě bych se na to zeptala...pokuď nám to teď nevyjde taky se na něj budu ptát..

dendinka
28. led 2018

@evawest právě jsem myslím četla, že se doporučuje, buď když je moc vysoké kdy se sice třeba vytvoří hodně folikulů a vajíček, ale nejsou dost vyzrálé nebo kvalitní, nebo naopak když je nízké AMH a při krátkém protokolu třeba vaječníky nereagují. Ale nejsem doktor, jen co jsem si za ty roky snažení všimla, jak to holky popisovaly.

Strana