KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@krausule ukončili jsme krátký protokol bez reakce a Křenek mě vrací k Chovancovi at si s ním domluvím co bude dál a že chceme dlouhý protokol, protože je můj ošetřující lékař. Stejně se musí počkat kvůli pojišťovně, ta ještě neschválila ani tento první pokus
@krausule Nevzdavam pořád doufám,že po těch letech se na mě konečně musí usmát štěstí
@janunulinka jo taaak...ja myslela že chodíš ke Křenkovi..vy se máte..nám pojišťovna už nehradí nic..😕vše plná palba..
@lucifervlkova jak dlouho už se snažíte????My 6 let...
@krausule Taky šest let😔a pořád marně
@krausule už máte vyčerpáno? nene chodím k chovancovi, chodila jsem k štochlové, a všichni doporučovali Chovance, že je tam nejdéle a štochlová je nová tak jsem se zeptala sestřičky a ta řekla, že si můžu vybra. Já kvůli špatné genetice, chtěla i někoho kdo je déle v tomto oboru. Ono Křenek je mladinký a i když se neusměje tak se prostě usmívá a má ten obličej milejší než Chovanec. ale dnes jsem říkala mojemu, že je obdivuji, jak jsou empatiční, že to prostě zvládnou i když se před nimi pacientka rozbrečí. já to dnes držela a pak se rozbrečela a bylo vidět na obou že je to mrzí, že se nám to vše tak debilně naskládalo, nefunkční vaječníky, genetika, nereaguji na hormony.... No uvidím co řekne CHovanec na dlouhý protokol, netvářil se ani na krátký a při té diagnoze byl pro dárcovské, hlavně kvůli té blbé genetice
@nicoletaaa první Ket?To nevadí..příště se zadaří...5 nanuku je krásný počet..💛
@janunulinka já minule taky poprvé slzila..rozbulila jsem se až doma na rameni mojemu ..zlomil si kotník ..a tak leží doma a já tam ke všemu ještě byla sama..my si platíme vše od začátku..bohužel...šla jsem poprvé do Caru v 39...gyndařka mě bohužel dlouho držela..prošvihli jsme to...😕
@krausule to bych jí teda pěkně poděkovala. já zas měla na gyndě rok užívání clostylbegytu. A Křenek mi dnes řekl, že by mi ho už nedal, že i tak jsem ho měla déle než má být a riskovali bychom rakovinu vaječníků. Tak si vyber. Ke komu chodíš na gyndu?
@janunulinka toho se taky bojím.. pereme do sebe svinstvo..umělé chemie..blbneme tělo..a rakovina je všude kolem jako strašák..😕kéž by to aspoň k něčemu bylo...chodila jsem k Brychtové . Dolů.. v přízemí...asi 8 let..hned jsem ji změnila..chodím k Enderbergrove..na Atlas
@krausule asi ti nemusím psát ke komu chodím, dolů do patra 😀
@krausule
@lucifervlkova
Holky my budeme v dubnu začínat 10.rok snažení.
@janunulinka se picnu..nemusíš..tuším..😁😁😁
@dendinka panejooo to je doba...☹mně stačí těch 6 let...už tak se mě to zdá nekonečné..
@krausule co s tebou těch 6 let dělala?
@krausule jojo prvni mame jeste 2 100% embrya a 3 mozaiky.
@krausule njn když my jsme asi začli zase naopak na dnešní dobu brzo, takže jsme pořád jen poslouchali dejte tomu čas, jste mladí, to přijde, zkousejte dál, třeba máte ovulaci jen jednou za čas při PCO... Takže prvně jsme tomu 3 roky nechávali volný průběh, když se mu bude chtít, ať přijde, pak mi řekli diagnózu PCO a že ještě máme vydržet, obzvlášť když mám chlapa pořád pryč, pracuje na montážích, tak že se nemusíme trefit i když by zrovna ovulace byla. Tak jsme vydrželi další dva roky, pak půl roku léčba clostilbegyt. Pak endokrinologie, malé dávky metforminu a hubnutí, jenže to mi pak endokrinoložka pokazila, že si nenechala vymluvit a nasadila mi ha, že třeba pak se vaječníky probudí. Pak už jsem na to psychicky neměla, tak jsme tomu zase nechali volný průběh a připravovali jsme svatbu a chystali peníze na IVF. No a teď už rok a půl bojujeme s pomocí caru a IVF. Je mi 29.
@janunulinka to je mi lito ze tento cyklus takto dopadl, ale nevzdavej to....
@luciebx @lucifervlkova Ten roztok ma takovou zvlastni vuni, vubec se mi nelibi. 😆 I na klinice v lekarne, kdyz jsem prebirala nove leky, rikam jim, tady smrdi Gonal. 😁 A lekarnice odpovida, ze zrovna prede mnou ucila jednu pani pichat do cvicnyho polstarku.
Ahoj holky, můžu se k Vám prosím přidat? V listopadu jsme začali stimulaci na IVF, čekali jsme na vyšetření PGD u embryí a nakonec mame 7 embryí k transferu, zamrazenych.
Mám spoustu dalších zdravotních problémů a hormony jsou pro mě peklo, fakt bez nadsázky mi jde i o život a proto jsem si teď vyžádala KET v nativu. Máte s tím nějaké zkušenosti? Doktor mě straší, že si tím snizuju šanci na úspěch...
@evawest Opravdu nechápu.Já sem ho měla a nikdy sem nic necítila
@janunulinka takže..jedno zaniklé těhu ve 13 tt..jeden spontánní potrat v 9 tt..a pár let zpátky..porod ve 22 tt..vývojová vada...takže mě pořád tvrdila že otěhotnět můžu..spontánne..a že to mám asi v hlavě..po tom.porodu..genetika v pořádku všechny testy..o.k..pry ať se na to tak nesoustředím..že psychika dělá hodně...a nakonec?Změna gyndařky..během měsíce jsem byla vyslaná na Tomášov..a buch..neprůchozí vejcovody...
@nicoletaaa stejně tomu nerozumím...😁
@lucifervlkova Taky na tom neni nic k chapani. Co nekomu voni, nekomu jinymu smrdi a nekdo jiny neciti vubec nic. 😉

@janunulinka jojo tu ukecanou bloncku 😁je bezvadná..vždycky mě pobaví...tak asi měla dobrou náladu dnes..proč se s váma loučila?