icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

dzepihj1989
31. led 2018

@krausule nevím zítra jdu teprve na krev a tam mi řeknou kdy na ultrazvuk

krausule
31. led 2018

@dzepihj1989 juuuuuu držím palec!!!

dzepihj1989
31. led 2018

@krausule moc děkuji

miracleelcarim
31. led 2018

Ahoj holky,opet se hlasim po kontrole,cysta nezmizla,takze me v patek ceka odsati a pak snad uz stimulace 🙂 ted uz jen doufam,ze do patku ms neprijde,bude to o fous :-/ nevim,zda odsati delaji i pri ms,tak snad to nebudu muset resit...tehulkam gratuluji a ostatnim drzim palce...

bezinka11
31. led 2018

Ahoj holky, do CARu jsme objednaní na první konzultaci až na duben. Chtěla jsem se vás ale zeptat, jak je to s vyřizováním žádosti na pojišťovně? Mám si zažádat s předstihem nebo stačí až po té první konzultaci? A měla bych řešit ještě něco předtím, než tam "vlezeme"? Mám doporučení od gynekologa, výsledky spermiogramu a výsledky cytologie a hormonálního profilu, to vše beru s sebou.

janunulinka
31. led 2018

@bezinka11 já nic nežádala a nevyrizovala, vše dělá klinika před zahájením

bezinka11
31. led 2018

@janunulinka ok, děkuji. nebudu tedy nic řešit

linusha
1. únor 2018

@bezinka11 ja jediný co jsem měla s předstihem byla genetika mě a partnera, jinak jsem taky jsem nic s předem nežádala, vše za mě dělalo centrum. A taky bych moc nepočítala s tím že hned půjdete na ivf většina center nejprve dělá různá vyšetření kromě jiného tu genetiku na kterou se čeká cca měsíc až 2 na výsledky. Hodně zdaru 😉

helen85
1. únor 2018

Tak dnes (13. den po KET) HCG 710 (6. den po KET bylo 45 a 10. den 292), takže 16.2. jsem objednaná na UZ 🙂, tak snad bude všechno v pořádku 🙏

lucifervlkova
1. únor 2018

@helen85 Držím pěsti.Já du zítra na krev tak se modlim,ať Ket vyšel

dzepihj1989
1. únor 2018

@helen85 také držím pěstičky ať je vše v pořádku. Já jsem byla na krvi dnes a Hc 1100 UZ mám 15.2.🤗

helen85
1. únor 2018

@dzepihj1989 Tak to gratuluju 🙂, už aby byl ten UZ.....

dzepihj1989
1. únor 2018

@helen85 no to jo teď nás čeká další čekání, musíme doufat že bude vše v pořádku 😊

mufinka26
1. únor 2018

Ahoj holky, nás čeká naše třetí IVF letos... Bud se stihne ještě v červnu, nebo až v září, náš CAR přes léto nedělá 😀 Teď sem sice měla naději, že by se mohl stát zázrak na přirozené početí, ale bohužel... Mám už dvě dítka, první, byla přirozeně... na malýho jsme čekali osm let a povedlo se z prvního IVF ale až na 4 transfér.. Bylo hodně sněhuláčků 🙂 Když byly malýmu dva roky podstoupili jsme druhé IVF, vajíček bylo hodně, bohužel je nedokázali odebrat, takže teď budou muset přes břicho, nějakou jinou jehlou. Už ted mám stažené půlky, aby se to povedlo, aby vajíčka dozrála a hlavně, aby je dokázali odebrat.

liberec26
1. únor 2018

@helen85 Držím palce. Já byla v úterý na KET. Příští týden budu nervóznííí 🙂

eleven11
2. únor 2018

Ahojte. Tak ja 12. 02. idem na UTZ a potom na KET. Mám 8 mrazáčikov. 4x po dva. Budú mi vkladať dva naraz s embryoglue, kolegyni sa s emb. glue chytili obidve hned na prvýkrát Chlapec a dievča. Všetkým, čo tu bojujete, držím palce.

viriniki
3. únor 2018

Ahoj holky, pročetla jsem vaši diskuzi a chtěla bych se k vám přidat...jsem na tom podobně... 24. 1. Jsem byla na ET a teď čekám a bojím se výsledku...je to naše 3. IVF, tentokrát v nativu

koudelka82
autor
3. únor 2018

@viriniki ahoj, držím pěsti. Budeš testovat nebo počkás až na krev ? Ja jsem dnes 8.den po Ket a hrozne se bojím testnout

dzepihj1989
3. únor 2018

Ahoj holky já jsem 8 den testila a byl tam dušík☺, musíš věřit že se to povedlo a bude tam 🤗

viriniki
3. únor 2018

@koudelka82 no myslím, že zkusím testnout zítra ráno...ráno při vstávání do práce bych to nezvládla, bojím se, že mě to rozhodí na celý den...bolí mě břicho, jako bych měla každou chvilku dostat MS, bolela mě i prsa, ale to už právě přestaly, nebo to není tak strašný... Tak jsem zvědavá...

koudelka82
autor
3. únor 2018

@viriniki já jsem taky dnes v práci, tak testnu až budu doma a když nepůjdu do práce, protože me to taky sebere.. me taky velice nic není.

koudelka82
autor
3. únor 2018

@dzepihj1989 to se snažím věřit vždy a porad nic 😢

viriniki
3. únor 2018

Já dnes v práci nejsem, ale nechci se dnes stresovat... Večer jdeme na ples, sice to tam odsedim o vodě a s pár plouzaky ale těším se, tak si nechci kazit den...

viriniki
3. únor 2018

@dzepihj1989 já jsem dnes 10.den...tak si říkám, že pokud se něco ukáže, tak třeba zítra... Měli jsme ale jen 4 buněčné, dvoudenní, ale prý krásné jako z učebnice embryologie

jeanne_g
3. únor 2018

@koudelka82 Testni z ranní moči a když tam nebude, je ještě čas. Držím pěstičky 😚

koudelka82
autor
3. únor 2018

@jeanne_g 6.den jsem ráno a večer trochu spinila, nevím, co to bylo. Od te doby nic, tak nevím. Fakt se bojím 🙂 dekuju 🙂 a ty jak ?

jeanne_g
3. únor 2018

@koudelka82 Tak to mohlo byt uhnizdovani. Kdy byl ket? Já jdu ve středu na kontrolu před ket.

jeanne_g
3. únor 2018

@koudelka82 Ajo, uz to vidím, minuly patek. Ráno přeju krásný testik

koudelka82
autor
3. únor 2018

@jeanne_g děkuju a držím pěsti, ať je sliznice a vše ok. Pak mi dej vědět, jak jsi dopadla 🙂

viriniki
4. únor 2018

Tak na testu sněhobílo... kupodivu mě to ani nerozhodlo... 3. IVF v pr... Vím, ještě není vše ztraceno, ve středu krev.

Strana