KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@koudelka82 Tak co testik?
@jeanne_g mám tam slabého dusika, ale fakt slabounkeho 🙈
@koudelka82 vážně? No paráda. Dej sem fotku 😍
@koudelka82 juchuuu, ať jen sílí a sílí 😍
@koudelka82 no tak super teď už bude jen silet 😊 gratuluji
Tak to na mě padlo...jak ty duchy, holky, děláte? Já jsem nikdy // neviděla ani na ovulačním testu
@koudelka82 přeji ať sílí 🍀🍀
@koudelka82 gratuluji...kolikátý jsi den a jak staré embryo ti zavedli? Já jsem testovala ráno a nic...
@luciebx @jeanne_g @dzepihj1989 @linusha holcicky moje, dekuju ❤️
@viriniki jsme 9.den od Ket. Nevím, jestli ta druhá čárka není moc slabá. Uvidim co zítra, jestli bude sílit. Zavadeli mi 6.denni blastocystu.
@koudelka82 to není pidi dušík, to je krásný 👻
@koudelka82 no to je úžasný. To je mega duch. Gratulace. Juuuu ❤️🎊🎉💐
@koudelka82 tak to jsi mě trošičku uklidnila... Tzn, že máš embryo staré 15 dnů a máš ducha... Já jsem 11.den s 2 denním embryem...tzn. že moje embryo má 13 dní, tak třeba je brzo, pokud tam teda ještě je
@koudelka82 já 9 den po ket neměla lepší zlato.
@koudelka82 můj 9 den
@viriniki Jojo, to ti zavadeli brzo, to ještě počkej. A Jaktoze už 2.den ?
@luciebx to už jsi měla krásného víc než ducha zlato 😘 j tomu nemůžu uvěřit. Po tak dlouhém boji už jsem nevěřila, ze bych snad i ty II mohla někdy vidět. Teď se zase budu bát, aby silili a aby se nic nepotentilo 🙈🙉
@koudelka82 jiný test jiné množství barviva. Tohle je 25 tkovy. 10tkovy levný z netu sem ducha skoro neviděla. Takže tím se řídit nemůžeš. Tvůj krásný duch toho sem nemusela ani brejlit a vidět je krasně. Uvidíš bude sílit. Mooooc ti to přeji
@koudelka82 a co manžel na to. Musí být cely bez sebe viď
@luciebx No zatím se radujeme jenom tak pomaličku, potichoučku, uvidíme co zítra, ale pořád kolem sebe chodíme a usmíváme se 🙂 Jak jsem začala ten 6.den špinit, tak jsem si říkala, že už to je zase v háji, pak 7.den to přestalo, tak jsem si říkala, že buď odešlo nebo se zavrtávalo a už jsem tomu nějak přestala věřit, dala jsem si i decku červeného,byla jsem z toho špatná. Přestala jsem se pozorovat a dnes jsem šla do toho s tím, že bude zase sněhobílo, protože nemám vůbec žádné příznaky, ani prsa mě nebolí, nic...
@koudelka82 Tak to uz není ani duch, to je pěkná čárka a zcela to odpovídá dnu od ket. Krása, jen tak dal, mam z tebe radost 😊
@koudelka82 jojo ja u ket taky tomu neverila mela posledniho/ jedinyho mrazacka a hold sem to brala tak najak vis jak.. a ono to vyslo... mozna to uvolneni a klid na dusi tomu jen prispelo u tebe

@viriniki pokud jste měli dvoudenní embryo, je ještě celkem brzy. Tak krev ukáže. Budu držet palce. taky máme 3. IVF.