KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
Holky myslíte že se "dá otěhotnět"..i s embryjek dvojkové kvality??Jsem z toho trochu smutná...nerozumim moc značkám ale co jsem.pochopila jedničkové jsou top.
@krausule Ja jsem mela ted KET dvojkove kvality a nedopadlo to :( ted jsem prijela z krve
@misickajerry ach jooo to mě mrzí...
@dendinka tak uvidím 🙂
@misickajerry a testy sis dělala před krví a taky byly negativní nebo pozitivní?
@krausule já mám taky blastocysty dvojkové kvality. Zatím jsem 10.den po KET a na testu mám slabou čárečku, ale jestli se uchytí, kdoví...
@koudelka82 test v sobotu negativni.. Neboj u Tebe to vypada na dobre ceste,carky mas krasne ;)
@koudelka82 faaakt?Taky dvojkové?Jojo na testík jsem.koukala..držím.mooooc palečky
@krausule no jsem z toho celkem prepadla... Ac jsem si myslela ze budu statecnejsi
@misickajerry tak tomu rozumím moc dobře...bohužel..😔já se posledně rozbrečela í před doktorem...člověk to "čeká že to nemusí dopadnout..ale stejně ho to pokaždé rozseká...máte mražáčky?
@koudelka82 koukej moje poslední těhotenství, ty vedle sebe jsou vždy takový stejný a když koukneš přes jeden, tak je vidět posun
@krausule jojo, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne, doufám, že se udrží 🙏🙏🙏
@dendinka děkuju za ukázku, to mě trochu uklidnilo 😘
Já přemýšlím, že bych si zašla dva dny po sobě na krev, jako samoplátce, abych viděla, jestli hcg roste a ušetřila bych si cestu do Brna (cenově by to vyšlo pak nastejno) a do Caru bych se objednala až na utz, to objednávají až za další 2 týdny po testu). A nebo jen počkám na ty testy no, jestli budou sílit.
@krausule nemame prave.. Z toho 1ivf jsme meli 5. Byli 3neuspesne pak z 4.mam dcerku 15mesicu ted a ted jsme sli pro sourozwnce.. Aspon mam tu prdolku doma. Ty jdes kdy na transfwr?
@misickajerry dnes jsem byla..mražáčky taky nemáme..měla jsem jenom dvě vajíčka..selhala stimulace...a první ivf nevyšlo.Zvažuji pokuď to opět neklapne co dál...😔
@koudelka82 taky jsem si platila hcg teď naposledy a do Brna jsem ani nejela jen zavolala hodnotu ze 14.dne. Ultrazvuku v CARu jsem se nikdy nedočkala.
@dendinka počkeeej, jakože to nevyšlo?
@koudelka82 jo ale konečně jsme si vysloužili imunologii a je tam problém co teď řešíme, jinak by to vyšlo, rostlo krásně i srdíčko bilo
@krausule ja mam 6mes holcicku z kvality 2- 😁
@krausule jinak jednickova kvalita se u me nechytla. Dr mi vysvetlovala ze to hodnoti hodne subjektivne takze presnou “kvalitu stejne nikdo nevi
@lussinka88 opravdu???To je krásná zpráva..kéžbych měla taky takové "štěstí"...gratuluju k dcerce...😍
@dendinka aha, to je mi moc líto. Je to fakt hrozne, ta nejistota. Člověk se raduje a pak takové zklamání. A CO vám našli na imuno ?
@koudelka82 mám zvýšené NKT buňky a chybí mi MBL v komplementu imunity, dostávám jednou týdně injekci imunoglobulinů asi
@koudelka82 tak jak dnes? ❤️
@luciebx ahoj Luci, to je tak mile, ze na me tak pořad myslíš. Moc si toho vážím 😘 dekuju 🙂dnes to vypadá Dobre 😇
@koudelka82 úžasný. Krasně sílí 💐❤️
@koudelka82 Jeee, krása 😍🍀🌹
@koudelka82 půjde. Uvidíš.
Moc krásný gratuluji 🤗🤗🤗🤗

@koudelka82 když uděláš zítra budeš vidět že oproti prvnímu poposkočí