icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

krausule
14. únor 2018

@dendinka no to je úžasné!!!!!🍀🍀🍀

ltim
14. únor 2018

@dendinka ahoj můžu se zeptat co jsi měla špatného na imunologii?já mám zvýšené NK buňky a snažím se zjišťovat názory a zkušenosti ostatních než bych šla do dalšího KET, děkuji 😊

dendinka
14. únor 2018

@ltim chybí mi MBL v komplementu imunity a zvýšené NKT buňky, kvůli tomu MBL nesmím kortikoidy jako prednison a tak dostávám injekce imunoglobulinů. Teď jsem dostávala injekce každý týden, teď můžu po třech týdnech, ale až mi zavedou embryjko tak znovu po týdnu a hned kontrola v Praze u Mudr. Malíčkové.

ltim
14. únor 2018

@dendinka super děkuji ať se zadari 😉

eleven11
14. únor 2018

@dendinka držím palce ❤😊

handulkak
14. únor 2018

@kikika87 to samé jako vision, jen den tím jmenuje jinak

kikika87
15. únor 2018

@handulkak A za to chtějí 8tis ? Tady to stojí 3500. A to jsem si ještě říkala, jak je pronatal drahej...kam chodíš ?

kikika87
15. únor 2018

@eleven11 Teda to je krásný výsledek 😍 Takže možná budeš mít dvojčátka : ) Tobě to určitě vyjde, máš spoustu pokusů, to se nemusíš obávat. V mém případě je to s tou výpovědí o dost reálnější. Však si dnes taky úřaduji z postele. Nebudu sedět v práci, když mě z toho prostě to břicho bolí. Pěkně si teď pár dní poležím, ono mě to nezabije. Knížky a tak 🙂 A ty už máš nějaké děti ?

handulkak
15. únor 2018

@kikika87 tak nakonec není pronatal nejdražší. 😃
Ja už minule psala, ze mám pokus nás pojišťovnu a i tak žab gonal platím 6tisic.
Ale chodím tam kvůli dr, takže jestliže ho chci musíme to přežít no

kikika87
15. únor 2018

@handulkak Tak snad je doktor záruka úspěchu 🙂 Za dva gonaly jsem doplácela cca 2300.

lucifervlkova
15. únor 2018

@kikika87 Holky já nechápu,že za gonal tak málo.Já doplacela za dva 14.000

handulkak
15. únor 2018

@lucifervlkova tak to máme podobně.

handulkak
15. únor 2018

@kikika87 už jednou byl, doufám, ze bude i podruhe😉

kikika87
15. únor 2018

@lucifervlkova
@handulkak Tak to je jak kdyby vám pojištovna neproplatila vůbec nic, protože ten gonal stojí sám o sobě mezi 6-7tisíci. Taky to nechápu...

linusha
15. únor 2018

@lucifervlkova já myslím že je to odvislé od jednotek gonalu

lucifervlkova
15. únor 2018

@linusha
@kikika87
@handulkak Pojišťovna proplaci určitý počet jednotek.Tak mi to řekla mudr.Teďkom by sem měla jít do druhého IVF ale takovou částku už za léky platit nebudu.Je to opravdu palba

linusha
15. únor 2018

@lucifervlkova to jo část platí pojišťovna a když se dostaneš nad rámec těch co proplácí tak je musíš doplatit. Já měla teďka taky gonal a doplatek nebyl malý ale nevím přesně kolik protože my platili vše na ráz 🙂

eleven11
15. únor 2018

@kikika87 a čo ti povedal na to brucho lekár? Určite lež, ja som po OPU ledva prešla na záchod. Týždeň som sa trápila, pila, pila a mesiac trvalo, kým mi brucho spadlo a prešli bolesti. Nemám deti. Prijala by som aj dvojičky. 😊 U nás je spermiogram ok, jediné, čo dr. zostili je, že mám úzky prechod pri krčku, tak sme najprv skúsili IUI, ale nezadarilo sa, lebo mi počas čakania na výsledok zistili, že sa mi tvoria protilátky. Vzhladom na vek /39/ mi odporučili IVF. No už som to s poisťovňou nestihla. Sme samoplatci a stálo nás to zatiaľ 81 000 ČK. A čo Ty? Koľkátý pokus absolvuješ? Ty detičky máš? Aký je Váš problém?

handulkak
15. únor 2018

@kikika87 Byla jsem nás pojišťovně se ptát, řekli mi, ze prý mám spoluúčast i u těch 2250j podle toho jak si to určí car. Ja mám jen 1200iu na cyklus, takže se v pohode vejdu a i tak doplacim

kikika87
15. únor 2018

@eleven11 Předevčírem když jsem odcházela tak to bylo docela ok, takže jsem se ani nezeptala. Dnes je to už taky lepší, když odpočívám 🙂 Nám nezjistili žádný problém, tak nevím proč se nám stále nedaří. Byl to první pokus. Děti nemám a je mi 30...
Tak hlavně, že máš tolik embryí, to je opravdu obrovská šance, že se to podaří.

liberec26
15. únor 2018

@eleven11 Když jsem šla s manželem na první IVF před 3 roky, tak jsem byla z práce totál vyhořelá, ve stresu že 3 roky snažíme a nic, problémy s imunitou, zjistila jsem že musím ředit krev, se zád jsem chodila na rehabilitace. A pak jsme vsadili vše na jedno IVF - 14 dní dovolená a bože jedno jediné embryo zbylo a teď máme úžasnou holčičku. Takže věřím, že vše má svůj důvod a mi toho moc neovlivníme. Musí si to vybojovat

liberec26
15. únor 2018

@kikika87 a co to lepidlo navíc udělá? :D Když je sliznice připravená, tak by měla fungovat v poho ne? Kolik toho lepidla tam dávají že to stojí tolik :DD

arr
15. únor 2018

Ahoj, přidávám se k Vám. V lednu jsem byla na prvním IVF a ET (kvůli mému PCO).

kikika87
15. únor 2018

@liberec26 Podobný příběh jako já, snad budu mít taky takový krásný konec jako jsi měla ty. V práci jsem taky totál vyhořelá, zbylo mi jedno jediné embryo a doufám,že si to vybojuje. Jo holka, vím já. Je tam nějaká složka, která pomůže, aby se embryo lépe přichytilo. Prostě asi blbost no...taky si myslím, že nějaké lepidlo to nezachrání, když to má vyjít tak to vyjde s ním i bez něj.

helen85
15. únor 2018

Tak zítra v 7hod jdu konečně na 1. UZ do CARu, tak mi holky držte palce ať je prcek kde má být a ať je v pořádku, snad by už mělo být i srdíčko 🙂 .... I kdyby tak ještě pořád nebude vyhráno, takže mám stejně pořád stresy, aby s něco nepokazilo 🙄, nemám skoro žádné nevolnosti a břicho už skoro taky necítím, tak vždycky vyšiluju aby to nebylo ZT 😵

eleven11
15. únor 2018

@helen85 budeme silno drzať pršteky, nech je všetko v poriadku!!! ❤❤❤

eleven11
15. únor 2018

@kikika87 treba dúfať, myslieť pozitívne, relaxovať. 😊😊😊 Dnes si dva dni po, že? Lepidlo má v sebe živiny Hyaluron a priľňavú látku. Šance podľa štatistiky 5 %.

eleven11
15. únor 2018

@liberec26 ďakujem pekne za povzbudivé slová. Tiež si myslím, že dieťatko je zázrak prírody. Zajtra o 11:30 idem na KET. Už sa teším.

kikika87
15. únor 2018

@helen85 Taky držím palečky, ať vše dopadne na jedničku 🍀

kikika87
15. únor 2018

@eleven11 Tak zase zvýšit šance o 5%, proč ne🙂 Druhý den, přesně tak..do neděle máme naordinovanou s embryjkem opravdu relaxaci,ať se v klídku zabydlí...zatím mě to docela i baví 😀
Zítra na tebe budu moc moc myslet 🍀❤

Strana