KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@ltim chybí mi MBL v komplementu imunity a zvýšené NKT buňky, kvůli tomu MBL nesmím kortikoidy jako prednison a tak dostávám injekce imunoglobulinů. Teď jsem dostávala injekce každý týden, teď můžu po třech týdnech, ale až mi zavedou embryjko tak znovu po týdnu a hned kontrola v Praze u Mudr. Malíčkové.
@eleven11 Teda to je krásný výsledek 😍 Takže možná budeš mít dvojčátka : ) Tobě to určitě vyjde, máš spoustu pokusů, to se nemusíš obávat. V mém případě je to s tou výpovědí o dost reálnější. Však si dnes taky úřaduji z postele. Nebudu sedět v práci, když mě z toho prostě to břicho bolí. Pěkně si teď pár dní poležím, ono mě to nezabije. Knížky a tak 🙂 A ty už máš nějaké děti ?
@kikika87 Holky já nechápu,že za gonal tak málo.Já doplacela za dva 14.000
@lucifervlkova tak to máme podobně.
@lucifervlkova
@handulkak Tak to je jak kdyby vám pojištovna neproplatila vůbec nic, protože ten gonal stojí sám o sobě mezi 6-7tisíci. Taky to nechápu...
@lucifervlkova já myslím že je to odvislé od jednotek gonalu
@lucifervlkova to jo část platí pojišťovna a když se dostaneš nad rámec těch co proplácí tak je musíš doplatit. Já měla teďka taky gonal a doplatek nebyl malý ale nevím přesně kolik protože my platili vše na ráz 🙂
@kikika87 a čo ti povedal na to brucho lekár? Určite lež, ja som po OPU ledva prešla na záchod. Týždeň som sa trápila, pila, pila a mesiac trvalo, kým mi brucho spadlo a prešli bolesti. Nemám deti. Prijala by som aj dvojičky. 😊 U nás je spermiogram ok, jediné, čo dr. zostili je, že mám úzky prechod pri krčku, tak sme najprv skúsili IUI, ale nezadarilo sa, lebo mi počas čakania na výsledok zistili, že sa mi tvoria protilátky. Vzhladom na vek /39/ mi odporučili IVF. No už som to s poisťovňou nestihla. Sme samoplatci a stálo nás to zatiaľ 81 000 ČK. A čo Ty? Koľkátý pokus absolvuješ? Ty detičky máš? Aký je Váš problém?
@eleven11 Předevčírem když jsem odcházela tak to bylo docela ok, takže jsem se ani nezeptala. Dnes je to už taky lepší, když odpočívám 🙂 Nám nezjistili žádný problém, tak nevím proč se nám stále nedaří. Byl to první pokus. Děti nemám a je mi 30...
Tak hlavně, že máš tolik embryí, to je opravdu obrovská šance, že se to podaří.
@eleven11 Když jsem šla s manželem na první IVF před 3 roky, tak jsem byla z práce totál vyhořelá, ve stresu že 3 roky snažíme a nic, problémy s imunitou, zjistila jsem že musím ředit krev, se zád jsem chodila na rehabilitace. A pak jsme vsadili vše na jedno IVF - 14 dní dovolená a bože jedno jediné embryo zbylo a teď máme úžasnou holčičku. Takže věřím, že vše má svůj důvod a mi toho moc neovlivníme. Musí si to vybojovat
Ahoj, přidávám se k Vám. V lednu jsem byla na prvním IVF a ET (kvůli mému PCO).
@liberec26 Podobný příběh jako já, snad budu mít taky takový krásný konec jako jsi měla ty. V práci jsem taky totál vyhořelá, zbylo mi jedno jediné embryo a doufám,že si to vybojuje. Jo holka, vím já. Je tam nějaká složka, která pomůže, aby se embryo lépe přichytilo. Prostě asi blbost no...taky si myslím, že nějaké lepidlo to nezachrání, když to má vyjít tak to vyjde s ním i bez něj.
Tak zítra v 7hod jdu konečně na 1. UZ do CARu, tak mi holky držte palce ať je prcek kde má být a ať je v pořádku, snad by už mělo být i srdíčko 🙂 .... I kdyby tak ještě pořád nebude vyhráno, takže mám stejně pořád stresy, aby s něco nepokazilo 🙄, nemám skoro žádné nevolnosti a břicho už skoro taky necítím, tak vždycky vyšiluju aby to nebylo ZT 😵

@dendinka no to je úžasné!!!!!🍀🍀🍀