icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

linusha
14. únor 2018

@jeanne_g krev je negativní, embryjko se neudrželo 😢😢😢😢😢

kikika87
14. únor 2018

@handulkak
@luciebx

@liberec26 No jo, ale k čemu je mi 17 folikulů když jsou v nich dohromady jen tři vajíčka ??

liberec26
14. únor 2018

@kikika87 to je prostě život...nejlepší výběr....jen nejsilnější přežije 🙂

kikika87
14. únor 2018

@liberec26 Tak doufám, že přežije až do úplného konce 😀 protože mi stejně nic
jiného než doufat nezbývá, že..nechala jsem si ho tam přilepit ještě tím lepidlem, tak snad 😅

handulkak
14. únor 2018

@kikika87 mela jsem to také tak,

brrbrr
14. únor 2018

@linusha To je mi moc líto, drž se....

kikika87
14. únor 2018

@linusha Taky mě to moc mrzí, ať to brzy přebolí 😔

eleven11
14. únor 2018

@kikika87 vklad chcem absolvovať tiež s embryoglue, aj keď v CAR mi povedali, že štatisticky zvyšuje šance len cca o 5 %. Moja známa mala iba 4 folíky s tromi vajíčkami = blastocysty. 2 jej vložili s embryoglue, 1 zamrazili. Vyšlo jej to hneď na prvý pokus. Má 9 mesačné dvojičky. Chlapca a dievča.

kikika87
14. únor 2018

@eleven11 My jsme si říkali, že těch pár tisíc navíc v tom množství už nás asi nezabije. Uškodit to nemůže, spíše pomoct, tak co. To je pěkné, jako kdyby mi všechny tři vajíčka zůstali, tak bych nesmutnila. A kdy jdete na transfér ?

handulkak
14. únor 2018

@eleven11 vám řekli o pět? U nás v CAR říkal embryolog cca o 1,5%😃

handulkak
14. únor 2018

@eleven11 nakonec raději doporučil AH

jeanne_g
14. únor 2018

@linusha @linusha Achjo, to mě strašně moc mrzí 😢😢😢. Moc jsem ti to přála, vím, čím už jste si prošli a že máš definitivum ze strany manžela, že už do dalšího ivf nechce. Ale uvidíte, ono se to uleží a třeba to nakonec není konečná. Nebo přijde ten zázrak přirozenou cestou, když to budete nejmíň čekat. Drž se, přeju hodně sil! 🌹🌹🌹

eleven11
14. únor 2018

@kikika87 Pozajtra. V piatok. Embryológ povedal, že mi vložia 5 dňové blastocysty, ktoré sa oplodnili samé, čiže bez ICSI. Odpočívaš inak? Alebo chodíš do práce? Cítiš niečo, čo by naznačovalo uhniezdenie?

linusha
14. únor 2018

@jeanne_g děkuji moc. Njn prostě nám není přáno. Kéž by manžel jednou změnil názor. Ale přeji aby to vyšlo aspoň tobě když mě ne 🙂
@brrbrr @kikika87 holky díky.

kikika87
14. únor 2018

@handulkak Nám neřekli nic, jen nám dali letáček a v ceníku měli balíček za zvýhodněnou cenu kde bylo prostě vše, i to vision, to je sledování vývoje toho embrya. Tak jsme si to prostě dali celé.

@eleven11 Tak já je měla oplodněné ICSI. Po výkonu jsem celý den ležela. Dnes jsem šla do práce, ale mám sedavé zaměstnání, takže žádná námaha. Nicméně břicho mě bolí pořád, takže tu sedím s rozepnutýma kalhotama 🙂 Určitě budu dodržovat klidový režim, žádné namáhání, nerozčiluji se...prostě klídek. Ty chceš zůstat doma ? A ty si necháš zavést dvě ?

nicoletaaa
14. únor 2018

Ahoj holky tak v patek jedu na ultrazvuk jak roste sliznice a snad naplanujeme druhy ket. Kez by to uz ted vyslo ☺

eleven11
14. únor 2018

@nicoletaaa ahoj, držím palce, aby bolo všetko v poriadku 😉

handulkak
14. únor 2018

@kikika87 aha. Tak balíčky u nás v CAR nemají. Vyšla cena lépe?

kikika87
14. únor 2018

@handulkak O 2tisíce. Tedy balíček ICSI, primo vision a embryoglue za 13tis. Zvlášť by to vyšlo na 15tis. Příště už to dám rozhodně bez, asi zbytečné peníze.

eleven11
14. únor 2018

@kikika87 To je dobre, že sa nerozčuľuješ. Psychika je hrozne dôležitá. Ja som vyše týždňa PN. V poslednom mesiaci som mala dvakrát panický záchvat, pretože ma šikanujú v práci. Doktor ma okamžite vypísal. Snažím sa nemyslieť na problémy, ale keďže nie som úplne kľudná, strašne sa bojím, či takto vôbec otehotniem. Budú mi zavádzať dve, áno. Ako to, že ťa bolí bruško?

eleven11
14. únor 2018

@jeanne_g ako sa dnes máš? ☺

handulkak
14. únor 2018

@kikika87 tak to jde, u nás je ICSI za 12 tisic, monitor za 8 a EG zlevnili na 3.5tis😃

janca84
14. únor 2018

@linusha to je mi moc lito

linusha
14. únor 2018

@janca84 dík, jak jsi dopadla ty?

janca84
14. únor 2018

@linusha ja byla na krev uz 9. Den, hcg bylo jen 30, ale tehotenstvi potvrzeno a ze se uvidi jak to poroste. Znovu jdu ted v patek tak uvidim. Spinim a mela jsem pocit ze testy moc nesili, ale dnes lepsi, tak vubec nevim jestli je to ok, musim cekat.

kikika87
14. únor 2018

@eleven11 A kolik máš pak ještě mrazácku a tvoje první IVF ?

kikika87
14. únor 2018

@eleven11 Jakto ? Co ti dělají ? Já to třeba v práci nesnáším a pokud se tento pokus nepovede,dám výpověď a najdu si něco jiného. Bez tak mě tam diskriminujou. Potřebuji najít vnitřní klid a taky ho opravdu nemám. Já nevím,co sem si přestala pichat do břicha, tak mě to poboliva v podbirisku. A teď po ET mám úplně nafoukly břicho,takový bolavy. Nejlépe mi je když ležím.
Tak zítra držím palečky a pak odpočívat ju🍀🍀🍀

kikika87
14. únor 2018

@handulkak Monitor za osm je co ?

eleven11
14. únor 2018

@kikika87 môžeš mať nábeh na ohss, ja som ho mala tiež. Pi veľa, musíš denne 4 litre a mliečne výrobky. Práve kvôli nábehu na ohss mám až teraz KET. Mala som 18 vajíčok, všetky zrelé. 16 sa oplodnilo. 8 prirodzene, 8 s ICSI. Všwtky vydržali 5 dní k blastocyste. Na zamrazenie bolo vhodných 8. 5 tých oplodnených prirodzene a 3 pomocou ICSI. Takže mám 4 x po 2 mrazáčiky. Zavádzať mi budú 2 teraz v piatok, také prirodzene oplodnené, ktoré sú inak aj najkvalitnejšie vraj. V robote dám aj ja výpoveď, pokiaĺ to nevyjde. Držím Ti moc palce. A hlavne relaxuj, maj sa rada, mysli na krásne veci. 😊

dendinka
14. únor 2018

Jupí jupí jupí injekce imunoglobulinů zabraly, imunologie se zlepšila, můžeme v dalším cyklu transfer.

Strana