KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@kikika87 ahoj 😊 tak to je fajn, že si odpočívala. Áno, ja okrem malych páuz od piatka od obeda skoro vkuse ležím. Od zajtra sa tiež dám do pohybu. No ja práve dnes skoro vôbec necítim brucho. Občas také malinké brnenie, šteklenie, no len či si to nenahováram 😉. Tým pádom do reality myslíš prácu? Aspoň bude utekať rýchlejšie čas. 😊
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat ? Jsem tu nová .
Po dvouch neúspěších 1ZP a 1SP , 2015 od té doby se nám nepodařilo otěhotnět, rozhodli jsme se pro IVF kvůli malému množství spermií.
5.2. OPU (42foliku z toho 37vajíček) hned následující den hospitalizace OHSS.
Čeká mě KET , ve středu mám ultrazvuk 10DC a doufám že už se dozvím datum transferu....
Prosím podělte se se mnou o Vaše zkušenosti, rady a tipy 😉 jsem hrozně nervózní... Neberu teď žádné prášky ,injekce nic ... a vychází mi kontrola k jinému Dr. tam mám taky strach aby neměl jiný postup a KET nebyl třeba až další cyklus, to bych se zbláznila...
@nikynikol91 se divim ze pret ket nic neberes jako estrofem utrogestan a tak
@maagda děkuju , no doufám že to bude tak i u mě ;)
@luciebx a můžu se zeptat do jakého CARU chodíš ? Prednison mi dávali před x lety na imunologii, preventivně , což do dnes žádnej doktor nechápe, brala jsem půl roku, měsíc pauza a další čtvrt roku, vypadali mi vlasy, dodnes me bolí pánev a klouby . Pro mě je to nejhorší co může být...
@nikynikol91 reprofitu Brno jojo mě po něm bylo taky zle ale brala sem jen 2 měsíce myslím
@nikynikol91 už nechodím. Ket se podařil a mám 9 týdenní holčičku
@luciebx jeee tak to je perfektní. Opožděně blahopřeju ! A to byl první ket? Kolikátý DC jsi byla na KETU?
@nikynikol91 u mě tedy s pednisonem zkušenosti opačné.... mám zjištěné protilátky Annexin, šž a RF (zvýšená činnost imunity) a beru ho od září... zlepšení ve všech směrech... 9.1. 18 1. Ket a zatím to vypadá, že Ok. Před tím 2 ZT. Ale uvidí se, až ho vysadím.
@nikynikol91 Ahoj. Teda, brutálna úroda. To sa aj čudujem, že Ti po hospitalizácii s OHSS dali KET už teraz. V CAR-e, kam chodím ja, mi dali 2 cykly odpočinok. A to som mala iba nábeh na OHSS. Možno preto ti vlastne ani nedopujú telo, lebo máš v sebe ešte kopu hormónov.
@luciebx tak ja si myslim ze je to podle toho jaky ma clovek problem. Ja taky chodim do reprofitu. Ale sliznice mi dorusta dobre. Minule jsem estrofem dostala az po odberech takze 5 dnu pred ET. no a ted nebyl potreba vubec, protoze mi telo funguje normalne. My nemame problem z me strany.
@nikynikol91 děkuji. Myslím ze 21 dc
@nikynikol91 jojo první ket. Měli sme jen jednoho mrazacka tak sem rada ze to vyšlo
Ja jsem mela pri ET po lecich 11mm a ted jsem mela prirozene 8mm a to pry staci tak sem verila doktorum, potvrzovali to 2 doktori. Ted cekam na stredu na test tak jsem hrozne nervozni. Nemam zadne priznaky tak mam strach i testovat 😂😂
@luciebx dekuji moc,no jsem z toho nervozni, protoze po et mi ylo hrozne spatne takze to nasvedcovalo ze budu tehu ale je pravda ze mi bylo strasne spatne po tech hormonech a vsech lecich. Ted mi neni nic. Dnes rano mozna trosku zaludek na vode a boly podbrisek ale jinak nic. Takze jsem z toho nervozni. Jeste jsem mela na zacatku nejake nachlazeni. Tak si nejsem jista ale porad doufam ze to klaplo. Manzel rika, ze kazde tehu nemusi byt jen se zvracenim ze min jsem si to uzila. Az do toho 15tt co jsem musela podstoupit vyvolani tak jsem zvracela 6x za den a od 5 tt do 11tt klidne i 20x. Tak doufam ze to klaplo a ted jen budu mit pohodu 😂😂
@rosalline tak to je dobře , že máš zlepšení každá jsme jiná. Prednison ale neléčí jen snižuje imunitu a potlačuje příznaky např. nemocí...
Hlavně že je Ti lépe a vše je jak má , pokud máš naké protilátky nebo ho dávají při alergii na sperma, pak při rakovině na potlačení projevů atd. , že zkušenosti když se vysadí při rakovině, projevy se hned vrátili. Ale je hloupost dávat no preventivně když nejsou žádné problémy a jen zkoušet co to udělá, je to vážně svinstvo ... Taky záleží kolik ho bereš. Já bych do něj už nikdy nešla . Ale jak říkám každá jsme jiná , na každou to reaguje jinak ...
@luciebx tak to je super 😉 byla bych moc šťastná kdyby mi to také vyšlo hned na poprvé 😘 každé tady to moc přeju, protože vše co pro to děláme ,musí už to vyjít 😉
@eleven11 no jsem taky překvapená ale už je mi dobře tak snad i tělo bude připravené , to se asi vše dozvím ve středu ;) já chodím do čáru v Podolí v Praze.
@nikynikol91 😊 aj tebe veľa šťastia 😊
Ahojte dievčatá. Som 2 dni po KET. Od piatka od obeda ležím a relaxujem. Zajtra uz plánujem vstať. Veľmi dúfam, že u mňa dochádza k uhniezdeniu. 😯 Včera som mala strasnú migrénu, dnes ma pre zmenu bolia aj kríže 😕. Brucho ma bolí ako pred ms. Občas zabrní, zaškrabne, pichne v brušku..

@eleven11 Čauky. Já Ne,jsem čtyři dny doma a užívám si to. Stejně jsem dost unavená,takže hodně spím. Vcera jsme se byli projit se psem a hned jsem to bricho zase citila. Ale zítra tedy bude tvrdý pád do reality😏 Chápu, že tě to dokáže rozhodit, já bych z toho byla taky smutná. Ale když už se to stalo tak na to zkus nemyslet, to je pro tebe lepší. Odpocivas pořád tak jako v pátek?😘