icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

rosalline
18. únor 2018

@nikynikol91 asi ano, jen jako nepodložená prevence by to nemělo být předepisováno. Mně osobně to přineslo úlevu... protože bílé krvinky dostaly pohov 😃

rosalline
18. únor 2018

@eleven11 tfuj tfuj, ať to vyjde 🍀

eleven11
18. únor 2018

@rosalline juj, veľmi pekne Ti ďakujem 😊😊😊

jeanne_g
19. únor 2018

@rosalline Díky za optání. No já si od toho opravdu moc neslibuju. A jak se máš ty? Co špinění?

jeanne_g
19. únor 2018

@eleven11 Držím palce, ať to vyjde 🙂

eleven11
19. únor 2018

@jeanne_g Ďakujem, mám pocit, že si skleslá 😕. Je to preto, lebo nič necítiš? Veľmi Ti držím palce ☺, dúfam, že si sj dávala na seba v horách pozor.

jeanne_g
19. únor 2018

@eleven11 No, je to už 3. IVF a 4. transfer. Tak se snažím držet si odstup. Taky toto embryjko mělo horší pgs a doktoři mu moc šancí nedávají, transfer byl na naši žádost.

kikika87
19. únor 2018

@eleven11 Já doufám,že u mě už se uhnizdil. Dnes jsem po 4 dnech v práci a v džínách už mě zase bolí břicho. Asi to na něj tlačí no...mám citlivější prsa. Embryolozka mi říkala před ET, že šance že se to podaří je fakt vysoká. Tak snad měla pravdu a nebo mě chtěla jen uklidnit.

kikika87
19. únor 2018

@jeanne_g Často se stává, že se to podaří v okamžik kdy to nejméně čekáš. Držím palce ať je to přesně tento případ🍀

rosalline
19. únor 2018

@jeanne_g DEN 6! Myslím na tebe, kudy chodím :o). 🍀🍀🍀🙏🙏🙏

jeanne_g
19. únor 2018

@rosalline Dííky, jsi zlatá 🙂)

kikika87
19. únor 2018

@eleven11 A poslední dny mě hodně trápí návaly horka😔

lucifervlkova
19. únor 2018

Holky prosím co může znamenat při kultivaci spermiogramu streptokok?Má to vliv na plodnost?Jak se léčí?

handulkak
19. únor 2018

@lucifervlkova znamená to, ze našli bakterii, u tvého muže zrovna streptokoka. Přeleci se ATB a možná se zlepší i spermiogram. Nevim, jak velkou infekci ma

lucifervlkova
19. únor 2018

@handulkak Děkuji za odpověď.Sem z toho nějaká špatná.

handulkak
19. únor 2018

@lucifervlkova neboj, nic to nebude. Také nás s manželem před prvním IVF museli prelecit ATB.

lucifervlkova
19. únor 2018

@handulkak A jak dlouho trvala léčba?Náš čeká druhé ivf

handulkak
19. únor 2018

@lucifervlkova my to měli na 10 dni a ja u toho už i stimulovala

lucifervlkova
19. únor 2018

@handulkak Děkuju měla sem strach,ať to není na tři měsíce.

handulkak
19. únor 2018

@lucifervlkova ne neboj, rekla bych max 14 dni. Pak dej vědět.

lucifervlkova
19. únor 2018

@handulkak Ve středu du k mudr tak pak napíšu.Děkuju

kikika87
19. únor 2018

Holky já mám strach....poboliva mě břicho jako bych to měla dostat a když jsem si zavadela utrogestan tak jsem měla na prstu trochu tmavší barvu. To přeci nemůžu dostat, vždyť jsem byla na ET teprve minule úterý. Mě se chce normálně brečet 😔😢

helen85
19. únor 2018

@kikika87 To spineni muze byt jen uhnizdovani, casove by to i sedelo, a to ze te boli bricho je po ivf uplne normalni, kdyz ma clovek vajecniky jak balony..... to ze by jsi to dostala driv nez v terminu kdy ti vychazi MS je nepravdepodobne, takze klid a nestresovat se 🙂.

kikika87
20. únor 2018

@helen85 V noci jsem trošku zašpinila a křeče mám dál, větší než mám před MS. Tak snad se zavrtává...děkuju moc, pokusím se😉

luciebx
20. únor 2018

@kikika87 neboj spineni muže být. I slabé krvácení.

liberec26
20. únor 2018

já jsem cítila tlaky kolem 5 dne po KET a za další dva dny nevolnost. Ale každá to má jinak 🙂

nicoletaaa
20. únor 2018

Tak od zitra nasazuji utrogestan 4-0-4 a v pondeli ket 😊

lucifervlkova
20. únor 2018

@nicoletaaa Držím pěsti a to je teda dávka 😉

nicoletaaa
20. únor 2018

@lucifervlkova mela jsem i posledne takovou davku. Nevim proc tak vysokou davku mam. Snad nam to uz dopadne

maagda
20. únor 2018

@kikika87 Neboj, je možné že můžeš i trošku zakrváce ale to nic neznamená. Lékař tě neupozornil? Neboj bude to dobré 🙂

Strana