icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

maagda
21. únor 2018

Jinak holky, nebojte se me taky bolelo bricho. Nekdy hodne pichalo. Dnes uz od 3 jsem vzduru ze stresu ze mam delat test. Nakonec jsem to zvladla o trictvrte na 5. Ruky se mi trepaly jak ratlici ale nasla jsem tam + 2-3 tyden 😊. Nevydrzela jsem to nerict manzelovi tak jsem ho letela vzbudit s brekem 😂

kikika87
21. únor 2018

@maagda Ježíš to je úžasná zpráva!!!! Moc moc gratulujji❤

maagda
21. únor 2018

@kikika87 Děkuji snad to tentokrát bude bez problémů a až do konce ke zdravému miminku 🙂. Takže se hoďte do klidu. Moc jsem tomu šancí nedávala když jsem byla nemocná a neměla jsem a nemám žádné příznaky.

handulkak
21. únor 2018

@maagda super!! Gratuluji!🙂

maagda
21. únor 2018

@handulkak děkuji

kikika87
21. únor 2018

@maagda Jo zrovna se v autě kroutim kreci. Nic příjemného. Spinim stále...Ach jo. To víš, že to bude bez problemu😉

linusha
21. únor 2018

@maagda gratuluji a přeji ať se vše nadále vyvíjí jak má 🙂

maagda
21. únor 2018

@kikika87 Jenže to špinění ještě nic neznamená. Nás na to upozorňovala doktorka že je to normální.

maagda
21. únor 2018

@linusha děkuji, doufáme že jo a za 2 týdny bude srdíčko. Příští týden jdu na preventivní kontrolu ke svému gynekologovi tak jsem zvědavá co na to řekne, ten nám totiž doporučovat do dalšího jít až po 6 měsících no a my jsme to dali o měsíc dřív 😀.

handulkak
21. únor 2018

Holky je parada, že se to začíná všem dařit. Snad se brzo dočkáme všechny.

linusha
21. únor 2018

@maagda hele měsíc sem měsíc tam nehraje roli. A z vlastní zkušenosti vím že co doktor to názor. Dr z bývalého CAR nám řekl dejte si minimálně rok pauzu od IVF a co jsme v novém CAR tak tam pan dr. doporučoval další IVF do půl roku od posledního protože cca půl roku po IVF ze sebe žena vyplavuje hormony a že by pak nemuselo být třeba tolik injekci. Tak si vyber 🙂

@handulkak kéž by jsi měla pravdu 🙂

kikika87
21. únor 2018

@maagda No...To máš pravdu,znamenat to nic nemusí...Ale já jsem z toho smutná,nervózní a pak si delam ty křeče. Jinak mě od rána to břicho nebolelo. Kdy jdeš k doktorce ? 😉 ten digitální test je stejně nejlepší viď? Nemusis si tam domyslet žádného ducha, jestli tam vůbec je a přes lupu to zkoumat 🤣

handulkak
21. únor 2018

@linusha je pravda, ze každý dr je jiný, u nás můžeš na další IVF hned...

linusha
21. únor 2018

@handulkak to u nás můžeš též hned když chceš a když nechceš tak nejlépe do půl roku od posledního 🙂

kikika87
21. únor 2018

V pronatalu další IVF nejdrive za tři mesice...

kikika87
21. únor 2018

@linusha A proč nejdéle do půl roku? Má to nějaký důvod ?

kikika87
21. únor 2018

@linusha Aha,už jsem si to přečetla výše.

handulkak
21. únor 2018

@linusha tak ještě ze, jen když nechces, to bychom na malou čekali dva roky.😃

maagda
21. únor 2018

@kikika87 Kvůli tomu jsem si ten digi kupovala, protože já čárku nevidím nikdy tak sem se nechtěla ještě víc stresovat. I tak to byly nervy 😀 srdce mi tlouklo už ve 3 v noci až mě to obudilo. A když jsem rozbalovala ten test tak sem ho nemohla ani rozbalit a nejhorší bylo to, že jsem nan nedokázala načurat 😀 😀 no komedie. Já jsem předtím netestovala a jela zrovna na krev a dnes sem se odhodlala to risknout a testnout 😀 Nevím k lékaři asi tak za 14 dnů musím tam pak zavolat a ke svému jdu v uterý tak třeba si mě objedná i on 😀.

maagda
21. únor 2018

@linusha Tak u nás to bylo proto, že u prvního jsem měla hematom už od 7tt no a pak vyvolání porodu a pak to vypadalo že mi začíná zánět dělohy takže prostě veselé ale taky měsíc není tak velký rozdíl 🙂

jeanne_g
21. únor 2018

@rosalline Nee, ani ťuk. ☹ Tak uvidíme, jestli zase bude překvápko...

jeanne_g
21. únor 2018

@kikika87 Já jsem začala taky špinit ☹

kikika87
21. únor 2018

@jeanne_g A taky ti to nepřijde jako dobré znamení viď ? 😑 My jsme vlastně na stejno viď.

jeanne_g
21. únor 2018

@kikika87 No fakt vůbec nevím, na ms mi to přijde brzo, na uhnizďování už spíš pozdě. Tak spíš čekám, že se ms rozjede.

kikika87
21. únor 2018

@jeanne_g Mě přestává konečně bolet břicho, tak aspoň něco. Ale zase jako kdyby to byla MS tak si říkám,že už by se musela rozjet. Vždyť to takhle mám už od pondělního večera...
Tak dej vědět, snad to není MS !🍀

pajina87
21. únor 2018

@maagda no jo no... tak to poznám za pár dní zda se vyvíjejí i nadále..

linusha
21. únor 2018

@handulkak nechci protože nás bude čekat už 4 ivf a nechci jej vyčerpat hned musím se nejdřív oklepat z posledního neúspěchu, my čekáme na prvni dítě už 4 roky

handulkak
21. únor 2018

@linusha také jsme na první čekali dlouho.
Neúspěchy jsou hrozne.
Nás ceka 5 IVF a tedy ještě jedno bylo, ale nedošlo ani k odberu

dendinka
21. únor 2018

@maagda super, přeji ať to tentokrát dojde do toho nejkrásnějšího okamžiku

dendinka
21. únor 2018

@jeanne_g
@kikika87
Holky neházejte flintu do žita, vy si tím pesimismem to špinění a bolesti snad přivoláváte. Dokud krev není negativní, tak je pořád naděje i přes špinění.

Kdo nic nezkusí, nic nezíská, každá se musíme jednou dočkat. Já pořád věřím, i po tom všem co už mám za sebou. Myslela jsem si, že nemůže být nic horšího než negativní test, no teď už vím, že test je jen začátek, přesto věřím, že jednoho dne si všechny tady vybojujeme své miminko. Včera mi přišla ms, dnes začínám s léky a za necelé tři týdny nás čeká už 7.transfer. Celé naše snažení už trvá téměř 9 let. Ale my se dočkáme, přečtěte si příběhy někoho kdo taky bojoval dlouho třeba tady na koníku holky 78marcela nebo sarkasrbecka.

Strana