KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@kikika87 Myslím, že se cítím jako minule, a to se embryo chytlo. Ale bohužel potrat na konci 6tt. Spíš kvůli tomu pgs se bojím, že moc šancí není. Myslela jsem si, že budu smířená, ale stejně mě to dneska nějak sebralo. Takové nálady byly i minule a u mě je to taky běžné i před menstruací. Už jsem z toho procesu nějaká unavená, je to 3. IVF a připadám si jako beznadějný případ...
@janaspo, keď s liekmi iba začínaš, tak je možné, že možeš mať nejaké nežiadúce účinky. Ja ho beriem už rok (čo sa snažím otehotnieť). Vždy s ním začínam 1.DC a beriem ho 1-1-1. Mala som obdobie, kedy som sa cítila akoby "zavodnená", ale inak si myslím, že celkovo tú hormonálnu liečbu znášam docela dobre. Ale ja som teda na umelých hormónoch non stop. Keď nestimulujem na KET, tak beriem iné hormóny. Keby ten stav pokračoval, tak to určite povedz svojej lekárke. Aby som to zhrnula, ja nepociťujem žiadne nežiadúce účinky pri užívaní Estrimaxu.
jeanne_g kikika87 Dievčatá, vy ste moje barličky... ste 7. deň od vkladu, však? Nevzdávajte sa, prosím. Ja som bola včera na pohotovosti. Vrieskala som od bolestí. Boleli ma kríže a vystrelivalo to no nôh. Už som liezla po štyroch. Asi som prechladla pri KET. V sále bolo zima a zákrok trval 20 minút, lebo sa mi dr. nedostal do maternice. Dostala som injekciu, dnes je mi už dobre. Nemala som možnosť ani sledovať nejaké príznaky. Už neviem, či je dobre, ak nešpiním alebo je naopak dobré, ak špiním ako dôkaz uhniezdenia. Som 4. deň po KET. Držte sa!!!
@maagda Oni se nas furt ptají a kdy budete mít dítě vy ? Sakra mám snad kristalovou kouli ? To mi moc nepomáhá.
@jeanne_g Volala jsem do pronatalu. Vzala To strašně hodná sestřička. Říkala,že to nemusí nic znamenat. Ze se může embryo zavrtavat, že může u toho prasknout nějaká zilka...zatím stále jen spinim, pár kapek tmavé krve. Rozhodně mám dal užívat léky a odpočívat. Na test z krve je prý taky strašně brzy. Mám zavolat kdyby cokoliv. Ale jako MS to být může taky...
Ahoj holky, můžu se k vam pridat? Mame za sebou 3x IUI. Partner mene spermií a bohuzel se nezdařilo. Rozhodli jsme se pro IVF v Iscaru. 13.2. jsem mela OPU a 17.2. ET. Je mi 26 let a mela jsem jen 6 folikul, vzali mi 3 vajíčka, 2 oplodnena ISCI, udrželo se jedno pry kvalita 1, zavedena morulka. Tak ze sázíme na jednu kartu. :( Kdyz se nepovede tak vse znova. :( Od druhého dne po ET (dnes třetí den) mi vystřelují střídavě bolesti do pravé a leve strany podbřišku. Snad to není nic spatneho. Jste nektera ve stejném čekání jako ja? 🙂
@luuucatko ahoj já sem měla ET 14.2 střídave bolesti jako ty mám taky od druhého dne ale není to nic hrozného dá se to vydržet.. dnes jsem projistotu volala na kliniku, pac od včerejška se cítím jak baloon a břicho boli trošičku více tak mi řekli že pokud se to do pátku výrazně zhorší tak se mám zastavit. Ziji v německu a ta péče tu je dobrá ale taková strašně ,,ísy pízy" a když to bude víc bolet můžu si vzít paracetamol 😂
@luuucatko já mam 2 embrya 3-denní...Na prodlouženou mi řekli že jsem ještě mladá a zdravá takže to není potřeba. Tak snad měli pravdu 😁 toto je mi je úplně první zkusenost s ICSI. Meli jsme zkusit i IUI ale na to měl manžel v ten den strašně špatný spermio, tak nám dali hned na Icsi.

@evawest To je teda pech ☹ No ale třeba je to nějaké řízení osudu a až spravíte auto, bude ten pravý okamžik. Přeju hodně štěstí 🙂