KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
10. deň po KET. Test negatívny, žiadne príznaky.
@linusha Tak to je dobře, že změnil názor. Pauza určitě prospěje. My budeme mít vlastně taky pauzu, protože transfery chceme až v červnu po svatbě. Ale stimulace už teď, abych to pak nemusela řešit za poklusu mezi přípravami a navíc na výsledky genetiky se čeká docela dlouho. Kam budeš chodit na čínskou medicínu? Já chodím v Brně do Zlatého klíčku už od července, možná i díky tomu jsme teď měli lepší výsledky, takže v tom budu pokračovat.
Ahojte holky. Tak som 11. deň po KET, testujem od siedmeho dňa a aj tento je úplne biely. V piatok idem na krv, o 2 dni má prísť ms. Opíšem svoje príznaky: prvé dva dni bolesti v podbrušku, šteklenie, pichanie... potom prišli bolesti z prechladnutia krížov vystreľujúce do nôh /prechladla som pri zákroku, ale lekárov neobviňujem/ , takže som skončila na pohotovosti. Od tretieho dňa žiadne príznaky. Tento mesiac idem do ďalšieho KET-u.
Ahoj tak vcera jsem si byla pro eskymacka 😊 je normalni abych to vubec neprozivala jako u prvniho ketu?
Tak zeny, dneska konecne zacinam pichat injekce. 🤗 Chvili to vypadalo, ze to budeme muset o par tydnu zase posunout, protoze anesteziolog nechtel Ricka v sedaci bez poradneho testovani, ale po nazornem predvedeni Rickovych krecich v nohach, Rick souhlasil, ze si necha sperma extrahovat jen v lokalce. Uz ted se klepe strachy, ale souhlasil, takze ma smulu. 😄
Baby, tak som dostala menzes. 😕
Holky, chtela bych se zeptat kolik jste meli folikulu a kolik tam bylo vajicek? Dale kolik vajicek se povedlo opolodnit a kolik jich prezilo az do zamrazeni? Ja jsem ted trosku rozhozena z meho vysledku. Asi mam hodne nekvalitni vajicka nebo si to nedokazu vysvetlit. Mela jsem 20 folikulu z toho 12 vajicek. Zralych bylo nakonec 10. 8 se jich povedlo oplodnit (metoda ISCI). Vse se dobre vyvyjelo. 4 den kultivace mi bylo receno, ze prezilo jen jedno, ze ostatni se pomalu vyvyjeli a nejsou vhodne k zamrazeni. Toho jedineho bojovnicka mi vcera vlozili, tak doufam, ze dobojuje do zdarneho konce.
@mkplusmk poprvé 11 zralých 10 oplodněno nevím kolik nepřežilo nic, podruhé 16 zralých 12 přežilo 1v horší kvalitě, po třetí odebraných 12 oplodněných 8 přežilo jedno v top kvalitě ale bohuzel se neudrželo. První ivf bylo klasické splynutí, pak icsi a macs a třetí bylo icsi picsi macs

@eleven11
@fiedlermonika
@linusha
Bohužel můj manžel by na takovou diskuzi taky nechodil. On nechodí ani na fb, má ho jen, aby mi mohl psát na messengeru.