icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

dendinka
25. únor 2018

@eleven11
@fiedlermonika
@linusha
Bohužel můj manžel by na takovou diskuzi taky nechodil. On nechodí ani na fb, má ho jen, aby mi mohl psát na messengeru.

eleven11
26. únor 2018

10. deň po KET. Test negatívny, žiadne príznaky.

jeanne_g
26. únor 2018

@linusha Tak to je dobře, že změnil názor. Pauza určitě prospěje. My budeme mít vlastně taky pauzu, protože transfery chceme až v červnu po svatbě. Ale stimulace už teď, abych to pak nemusela řešit za poklusu mezi přípravami a navíc na výsledky genetiky se čeká docela dlouho. Kam budeš chodit na čínskou medicínu? Já chodím v Brně do Zlatého klíčku už od července, možná i díky tomu jsme teď měli lepší výsledky, takže v tom budu pokračovat.

linusha
26. únor 2018

@jeanne_g také jsem ráda. No zatím jsem na duben objednaná do prahy k paní Zhang ale uvažuji nad panem z Kojetína, z důvodu dojezdnosti.
Ke komu chodíš do klíčku?

janaspo
26. únor 2018

@linusha Ahoj myslíš Milana Peterku?

linusha
26. únor 2018

@janaspo jj, máš s ním nějakou zkušenost?

janaspo
26. únor 2018

@linusha Znám ho osobně z minulosti, ale to se ještě moc nevěnoval TČM ... Slyšela jsem na něj samou chválu, takže si myslím, že to volba nebude špatná. Také jsem uvažovalo že zkusím i tento směr ...

linusha
26. únor 2018

@janaspo já právě jsem o něm četla taky hodně pozitivní recenze. A četla jsem právě na Dr v Praze hodně dobré recenze. Jen váham koho z nich vybrat. Strašně ráda bych s tcm začala co nejdříve ať mohou začít působit bylinky a další doporučení co mi dají. 😊

eleven11
27. únor 2018

Ahojte holky. Tak som 11. deň po KET, testujem od siedmeho dňa a aj tento je úplne biely. V piatok idem na krv, o 2 dni má prísť ms. Opíšem svoje príznaky: prvé dva dni bolesti v podbrušku, šteklenie, pichanie... potom prišli bolesti z prechladnutia krížov vystreľujúce do nôh /prechladla som pri zákroku, ale lekárov neobviňujem/ , takže som skončila na pohotovosti. Od tretieho dňa žiadne príznaky. Tento mesiac idem do ďalšieho KET-u.

nicoletaaa
27. únor 2018

Ahoj tak vcera jsem si byla pro eskymacka 😊 je normalni abych to vubec neprozivala jako u prvniho ketu?

evawest
27. únor 2018

Tak zeny, dneska konecne zacinam pichat injekce. 🤗 Chvili to vypadalo, ze to budeme muset o par tydnu zase posunout, protoze anesteziolog nechtel Ricka v sedaci bez poradneho testovani, ale po nazornem predvedeni Rickovych krecich v nohach, Rick souhlasil, ze si necha sperma extrahovat jen v lokalce. Uz ted se klepe strachy, ale souhlasil, takze ma smulu. 😄

eleven11
27. únor 2018

Baby, tak som dostala menzes. 😕

mkplusmk
27. únor 2018

Holky, chtela bych se zeptat kolik jste meli folikulu a kolik tam bylo vajicek? Dale kolik vajicek se povedlo opolodnit a kolik jich prezilo az do zamrazeni? Ja jsem ted trosku rozhozena z meho vysledku. Asi mam hodne nekvalitni vajicka nebo si to nedokazu vysvetlit. Mela jsem 20 folikulu z toho 12 vajicek. Zralych bylo nakonec 10. 8 se jich povedlo oplodnit (metoda ISCI). Vse se dobre vyvyjelo. 4 den kultivace mi bylo receno, ze prezilo jen jedno, ze ostatni se pomalu vyvyjeli a nejsou vhodne k zamrazeni. Toho jedineho bojovnicka mi vcera vlozili, tak doufam, ze dobojuje do zdarneho konce.

maagda
27. únor 2018

@mkplusmk Ahoj já jsem měla 9 foliku z toho 6 zralích vajíček, do konce došli 3. Jedno vložili a 2 zamrazili.

linusha
27. únor 2018

@mkplusmk poprvé 11 zralých 10 oplodněno nevím kolik nepřežilo nic, podruhé 16 zralých 12 přežilo 1v horší kvalitě, po třetí odebraných 12 oplodněných 8 přežilo jedno v top kvalitě ale bohuzel se neudrželo. První ivf bylo klasické splynutí, pak icsi a macs a třetí bylo icsi picsi macs

mkplusmk
27. únor 2018

@maagda
@linusha
Dekuji za odpoved. Koukam, ze se pocty velice lisi. Trosku me to rozhodilo, ze z takoveho poctu prezilo jen jedno. Ale muzu byt vlastne rada, ze aspon jedno. Vsem moc drzim palce.

kikika87
27. únor 2018

@mkplusmk Já měla 17folikulu, jen 3 zralá vajíčka a přežilo jedno....

kikika87
27. únor 2018

@eleven11 To me mrzi ! Aspoň máš ještě ty mrazácky, šance je veliká!

rosalline
27. únor 2018

@mkplusmk ahoj, já odběr 17 vajíček, všechna oplodněná, druhý den jich zbylo 14, pátý den jich zbylo 7 ...a po genetice pouze jedno vhodné....

evawest
27. únor 2018

@mkplusmk Ja mela nejvic 12 vajicek odebranych v prvnim cyklu, ale zralych jich bylo 6, prezila 2 embrya do dne 5, ale byla opozdena. Nejvic zralych a odplodnenych vajicek jsem mela 9 ve tretim cyklu, opet opozdena embrya a v celkem 4 cyklech nikdy nebylo nic na zamrazeni.

arr
27. únor 2018

@mkplusmk ahoj, já mám za sebou první IVF. Zralých vajíček odebráno 7, oplodněno 6, kultivaci (5denní) přežilo 5. V lednu vložena formou ET jedna 5ti denní blastocysta a nyní jsem v 7+4. Zbylé 4 embrya máme zamrazené do dvou várek (po dvou).

jeanne_g
27. únor 2018

@linusha Dominika Guziurova, doporučili ji na klinice, specializuje se na neplodnost. Ta Zhang je prý dobrá, ale dojizdeni by bylo asi náročnější.

jeanne_g
27. únor 2018

@eleven11 😞 To je mi líto. Priste to vyjde!!!

jeanne_g
27. únor 2018

@evawest Držím palce 😊 Tvůj chlap je statečný 😊 Tak ať už to vyjde!!!

linusha
27. únor 2018

@jeanne_g k té chodila kámoška a prý jí celkem dost poškodila jinou část zdraví kterou předtím měla ok

evawest
27. únor 2018

@jeanne_g Pry to neni ojedinely pripad, pry lokalku delaji i chlapum, kteri hodne kouri nebo kteri maji velkou nadvahu. On by nejradsi spal, ale na uplne uspani nemaji na klinice vybaveni a testovani kvuli sedaci by mohlo trvat tydny, takze nemel moc na vybranou. 😁

brrbrr
28. únor 2018

@eleven11 Tak to mě moc mrzí.... příště to určitě vyjde.

jeanne_g
28. únor 2018

@linusha No to je asi individuální, nemám pocit, že by mi to nějak škodilo. Na druhou stranu žádný zázrak v podobě přirozeného otěhotnění se taky zatím nestal 😃 Ještě jsem dostala v Brně tip na Janu Marešovou. Neznáš?

linusha
28. únor 2018

@jeanne_g no dle mě je to taky individuální. Tu neznám. Od kolegyně z práce ségra chodí na bezrucovu k nejakymu pánovi, ale s jiným problémem a že zatím dobrý. Ten tip na po. Marešovou ti dali taky v centru. Já se chci na to poptat v car zda mi dají tip na akupunkturu

jeanne_g
28. únor 2018

@linusha To mám od známé, její kamarádka prý po léčbě u ní otěhotněla přirozeně po všech nepodařených IVF.

Strana