icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

kikika87
28. únor 2018

Holky můžete mi doporučit něco na zlepšení kvality vajíček ? Co máte třeba ozkousene. Zkoušela jste některá mobilizaci kostrce ?

linusha
28. únor 2018

@kikika87 mobilizaci jsem zkoušela a bylo to k ničemu. Ale já asi natrefila na paní která mi celkově moc nesedla.
Mě na zlepšení vajíček v CAR doporučili INOFOLIC, zlepšení stravy.

kikika87
1. bře 2018

@linusha Děkuji za rady. Příští týden jdu kolečko CAR a moje gynekolozka tak uvidíme co kdo poradí. Případně nějaké další vyšetření. Vitamíny si koupím, tím nic nezkazim.

jeanne_g
1. bře 2018

@kikika87 Ahoj, ja chodila na mobilizace a cvičím Mojzisku a nemůžu si vynachvalit, chce to ale dobrou fyzioterapeutku. Jinak na kvalitu vajíček vitamíny, omega 3, jist hodně zeleniny, omezit kafe a sladký, cvičit, sportovat 😊 At ti kolečko dobre dopadne, ja to nakonec vidím tak, ze půjdem do 4. IVF až na konci dubna, vůbec se mi do toho ted nechce.

dendinka
1. bře 2018

@jeanne_g taky jezdím na mobilizace od prosince, nejen kostrče ale celé tělo a cvičím Mojžíšovou, minimálně mi to pomohlo s krční páteří a bolestmi hlavy

kikika87
1. bře 2018

@jeanne_g A kolik tak stojí ty mobilizace ? Kafe téměř nepiju, sladké papkam, ale snažím se minimálně. Taky zkusím cvičit tu mojzisku. Výpověď už jsem dala, tak snad se mi aspoň trochu uleví...

linusha
1. bře 2018

@jeanne_g pošleš mi prosím kontakt na fyzio ke které jsi chodila do sz díky moc 🙂

brrbrr
1. bře 2018

@kikika87 Taky jsem dle Caru na zlepšení vajicek brala inofolic. Manžel na zlepšení spermii bral od stejne firmy folandrol. A po 5mesicich kdyz sel na kontrolni spermio tak zlepšení o 400%. U vajicek se to bohuzel jen tak nezměří...

brrbrr
1. bře 2018

Tak holky, já mám dnes za sebou další kryotransfer. Měl být až zítra,ale nakonec byl i trochu na můj popud už dnes. Myslím že je embryjku lépe u mě než někde ve zkumavce. Doktor tvrdí že je to kvalitou a dosavadním vývojem zatím naše nejlepší embryo. Tak mi dal po dvou neúspěšných transferech zase naději. Takže jsem zase zahájila další období čekání na výsledek těhu testu. Na krev jdu az 15.3. :( Jestli se to nepovede,tak nás čeká další stimulace a další pokus, nic zamřaženého teď už nemáme...

handulkak
1. bře 2018

@brrbrr budu držet všechny palce😍

brrbrr
2. bře 2018

@handulkak Děkuji, bude to potřeba...

jeanne_g
2. bře 2018

@linusha Ahoj, máš to ve zprávě 🙂

jeanne_g
2. bře 2018

@kikika87 U první fyzioterapeutky jsem platila vždy kolem 200-300, záleží, co vše dělala. První návštěva byla diagnostická a učila mě cviky, tak to bylo asi víc. U nové jsem byla na diagnostické + komplet mobilizace a platila jsem 550.

fiedlermonika
2. bře 2018

@jeanne_g ja neco kolem tisicovky cviceni a mobilizace

arr
2. bře 2018

@brrbrr držím palce 🍀🍀🍀

lentilek7
2. bře 2018

holky kolikátý den cyklu jsme měly ket ? u mě vychází na 24DC,příjde mi to dlouho.. ?

janaspo
2. bře 2018

@lentilek7 ahoj 🙂. Já jdu ve středu a budu 18DC

nicoletaaa
2. bře 2018

@lentilek7 ja byla na ketu ted v pondeli a byl to 20 DC.

nicoletaaa
2. bře 2018

Ahoj holky dnes 4 den po ket. Poctive jsem to odlezela. Myslite ze uz muzu sednout do auta a jet si nakoupit? Pritel mi porad tvrdi at to neriskuju at radsi lezim ale ja uz toho mam plny zuby 😀

lentilek7
2. bře 2018

holky diky za odpovedi 🙂 tak snad vi ,co delaji..mam cykly dlouhy ,tak asi proto 🙂

dendinka
2. bře 2018

Ahoj holky, dneska jsem byla na kontrole před KET, sliznice 10,4mm, struktura krásná, další pátek bude KET.

@lentilek7 nejdýl jsem byla 20.dc, nejčastěji 19.dc a teď půjdu v pátek 18.dc

lentilek7
2. bře 2018

i já byla dneska na kontrole a co za léky bereš? nebo až po ket ?

dendinka
2. bře 2018

@lentilek7 beru Fertipronu, bílou Divinu, dneska budu píchat Ovitrell, od neděle Agolutin, od transferu Fraxiparin a jednou týdně jezdím na injekce imunoglobulinů.

lentilek7
2. bře 2018

@dendinka tak to máme skoro stejný 🙂

dendinka
2. bře 2018

@lentilek7 nejsem troškař, mám prakticky vše co jde

lentilek7
2. bře 2018

@dendinka taky mam vždy hromadu léků,ale tenhle ket mam nějaký léky pozměněný,tak mě zajímalo,jak jsou na tom ostatní 🙂

brrbrr
4. bře 2018

@lentilek7 Ja byla vždy na transferu 20 nebo 21DC. Ale záleží asi na tom jak ti roste sliznice a jak te hormonama pripravuji. Tim ze i po transferu beres hormony,tak asi je to jedno. Doktoři určitě vi co dělají...

brrbrr
4. bře 2018

@nicoletaaa Me Dr. rekl ať se chovám jako ze o tom nevim. Krom tahání těžkých věcí nad 10kg, běhání a bazénu. Když se to ma podařit tak se to podaří. Těhotenství nevyležíš. A jestli tě ležení stresuje tak o to hůř. Takže klidně jeď...

janaspo
5. bře 2018

Zdravím holky ... prosím nevíte některá co se stane, když máte naplánovaný KET, ale k transferu z nějakého důvodu nemůže dojít, dá se embryo opětovně zamrazit nebo prostě "smůla"? :(

rosalline
5. bře 2018

@janaspo ahooj, ano dá se zase zmrazit. Co se u tebe stalo?

Strana