KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@kikika87 Ahoj, ja chodila na mobilizace a cvičím Mojzisku a nemůžu si vynachvalit, chce to ale dobrou fyzioterapeutku. Jinak na kvalitu vajíček vitamíny, omega 3, jist hodně zeleniny, omezit kafe a sladký, cvičit, sportovat 😊 At ti kolečko dobre dopadne, ja to nakonec vidím tak, ze půjdem do 4. IVF až na konci dubna, vůbec se mi do toho ted nechce.
Tak holky, já mám dnes za sebou další kryotransfer. Měl být až zítra,ale nakonec byl i trochu na můj popud už dnes. Myslím že je embryjku lépe u mě než někde ve zkumavce. Doktor tvrdí že je to kvalitou a dosavadním vývojem zatím naše nejlepší embryo. Tak mi dal po dvou neúspěšných transferech zase naději. Takže jsem zase zahájila další období čekání na výsledek těhu testu. Na krev jdu az 15.3. :( Jestli se to nepovede,tak nás čeká další stimulace a další pokus, nic zamřaženého teď už nemáme...
@jeanne_g ja neco kolem tisicovky cviceni a mobilizace
holky kolikátý den cyklu jsme měly ket ? u mě vychází na 24DC,příjde mi to dlouho.. ?
@lentilek7 ja byla na ketu ted v pondeli a byl to 20 DC.
Ahoj holky dnes 4 den po ket. Poctive jsem to odlezela. Myslite ze uz muzu sednout do auta a jet si nakoupit? Pritel mi porad tvrdi at to neriskuju at radsi lezim ale ja uz toho mam plny zuby 😀
holky diky za odpovedi 🙂 tak snad vi ,co delaji..mam cykly dlouhy ,tak asi proto 🙂
i já byla dneska na kontrole a co za léky bereš? nebo až po ket ?
@nicoletaaa Me Dr. rekl ať se chovám jako ze o tom nevim. Krom tahání těžkých věcí nad 10kg, běhání a bazénu. Když se to ma podařit tak se to podaří. Těhotenství nevyležíš. A jestli tě ležení stresuje tak o to hůř. Takže klidně jeď...
Zdravím holky ... prosím nevíte některá co se stane, když máte naplánovaný KET, ale k transferu z nějakého důvodu nemůže dojít, dá se embryo opětovně zamrazit nebo prostě "smůla"? :(

Holky můžete mi doporučit něco na zlepšení kvality vajíček ? Co máte třeba ozkousene. Zkoušela jste některá mobilizaci kostrce ?