icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

janaspo
5. bře 2018

@rosalline Už jsem z toho zoufalá :( ... KET mám ve středu a jsem nemocná :( ode dneška horečka, kašlu, vše mě bolí :( Já už tomu opravdu nerozumím ... tak dlouho čekám a ... Chjoo :(

rosalline
5. bře 2018

@janaspo tak tam zavolej, než ho rozmrazí... s horečkou je to naprd...

janaspo
5. bře 2018

@rosalline volala jsem.... Sestra mi řekla že co ví tak nachlazení by nemělo vadit ale že se poradi s Dr. a ozvou se....

rosalline
5. bře 2018

@janaspo a řekla jsi jim i o té horečce?

janaspo
5. bře 2018

@rosalline ano... Měla jsem 37.5 a pak vyletela na 38.... Ale srazím. Teď mi volali ze teplota kolem 37 nevadí ale vyšší už ano. Mám si zavolat zítra ráno jak na tom jsem.... Takze teď musím vymyslet co to ze mě dostane....

rosalline
5. bře 2018

@janaspo tobě pořád ten osud hází klacky pod nohy, viď?

janaspo
5. bře 2018

@rosalline šíleně :( já už to opravdu nechápu a opravdu mě to už dost sráží.... :(

lucifervlkova
6. bře 2018

Ahoj holky chci se zeptat.Mám jít na další ivf s dlouhým protokolem.Co to vlastně znamená a je to v něčem lepší nebo horší?

handulkak
6. bře 2018

@lucifervlkova u nás to tedy rozhoduje lékař.
Ale pokud se nepletu, tak u dlouhého se používají nejprve léky na utlumení vaječníku a poté na stimulaci vaječníku.
Prý se získá pěkný počet, ale často pak bývá OHSS.
Nedoporučuje se u PCO a u žen s vyšším věkem.

lucifervlkova
6. bře 2018

@handulkak Jo mudr tak rozhodla,ale moc nnevysvětlila.Ono je to vždy moc informací najednou.Teď beru léky na zastavení menzes Norethisteron a zítra ho vysazuju.

tynka75
6. bře 2018

@lucifervlkova Já mám dlouhý protokol, čekala jsem na ms, od 1DC jsem měla napočítat 16DC a začít brát Proveru, tu jsem brala do 25DC, a 23 DC jsem začala píchat Diphereline, pak mi došla další ms, byla jsem na krvi a podle toho mi určili píchal menopur (stimulace), nadále pokračovalo píchání diph. zároveň s menopurem, chodím na krev, UTZ a kontrolují jak mi to roste, ve čtvrtek mám druhou kontrolu. Břicho to už trošku nezvládá, začínám mít modřiny.

tynka75
6. bře 2018

@lucifervlkova Ještě jsem chtěla doplnit, že mám vybráno 23 injekcí a ještě nemám hotovo 🙂 Ale mám dost vajíček, ted aby byly ještě kvalitní po odběru 🙂 Mám nízkou sliznici, tak doufám že doroste a bude v pohodě...Nevíte jestli můžu brát inofolic?

handulkak
6. bře 2018

@lucifervlkova to vyznělo tak, ze se ptáš. Promin.
😄
A ty už si měla krátký? A teď mas dlouhý?

lucifervlkova
6. bře 2018

@handulkak Ano měla srm krátký odebráno pouze 5 vajicek a zamrazeno bylo pouze jedno a mělo 2.Nebylo moc dobré.Nechytlo se po ket tak teď mudr říkala,že na to půjdeme jinak.

handulkak
6. bře 2018

@lucifervlkova ale i pět je pěkný počet. Ja jdu po pate a vždy jsem měla max 4, ani jedno ke zmrazeni

lucifervlkova
6. bře 2018

@handulkak Akorát já měla kvalitu špatnou.Mám endomrchu tak je to blbé.Čím si byla stimulovana?Já gonalem

handulkak
6. bře 2018

@lucifervlkova ja měla Puregon, k transferu vydrželo vždy jen jedno.
Teď půjdu poprvé s Gonalem

lucifervlkova
6. bře 2018

@handulkak Aha já podruhé a snad úspěšně

handulkak
6. bře 2018

@lucifervlkova určitě budu držet palce

lucifervlkova
6. bře 2018

@handulkak Děkuji i já tobě

kikika87
6. bře 2018

@eleven11
@jeanne_g Holky tak jak jste na tom ? Jdete tento měsíc na další pokus ?
Já jsem dnes byla na konzultaci a čeká nás genetika a imunologie. A až budou výsledky, což bude asi tak za 2měsíce a pokud budou v pořádku, tak další IVF. Ale prý asi i jiná stimulace, protože ta předchozí na mě očividně nezabrala :/
Tak máš aspoň čas ušetřit na další pokus :DD i když jsem ve výpovědi, tak uvidíme jak mi to půjde, jestli bude z čeho.

absintka19
6. bře 2018

@tynka75 vydrz to, ja jsem to mela stejne az na ty modriny.

absintka19
6. bře 2018

Holky kdyz to ctu tak si pripadam jako stastna zena. Po odberu a po prodl.kultivaci 7 prcku zavrazenych, 1.ket s 1embryjkem uspesny a v kvetnu/cervu dalsi KET. Moc vam preju stesticko.

tynka75
Autor odpověď smazal
tynka75
6. bře 2018

@absintka19 děkuji za podporu, snažím se, ale snad se blížím už ke šťastnému konci 🙂

jeanne_g
6. bře 2018

@kikika87 Nás čeká 4. IVF, ale úplně se do toho nehrnu. Možná duben, uvidíme...

kikika87
6. bře 2018

@jeanne_g Mě se do toho znovu taky nechce...

janunulinka
8. bře 2018

@lucifervlkova Můžu se zeptat, už jsi absolvovala i krátký protokol? Já nereagovala vůbec na krátký protokol a právě přemýšlím, že se zítra zeptám na dlouhý protokol. Je mi 35 tak nevím zda to má cenu, ještě pokoušet a nebo jít rovnou do DV ☹

lucifervlkova
8. bře 2018

@janunulinka já mám 33 měla sem krátký pouze pět vajíček a pouze jedno embryo😢

linusha
8. bře 2018

@lucifervlkova je doporučován mladším klientkam, nejdřív se utlumují vaječníky a pak se zase nastarovavaji. Léky či injekce se užívají cca 3 týdny a za sebe můžu říct že jsem na dlouhém měla větší spotřebu léků a reakce co se týče počtu vajíček byla podobná jako teď na krátkém

Strana