KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
Ahoj holky, my už jsme si dneska vyzvedli jednoho našeho rozmrzlého bojovníčka.
Ahoj holky, tak ja se tento tyden konecne propracovala ke svemu prvnímu Ketu🙂 Jen jsem trosku znervoznela, kdyz vidim, co vsechno mate za medikaci. Ja mam jen 1-1-1 utrogestan, jinak nic. Navic jsem sla hned druhy den do prace, doma pak normalne funguju s první ratolestí....jsem sice rada, ze cele dny nemyslim jen na to, jestli to vyslo, v praci se nezastavim, ale zacinam si rikat, jestli to nepodcenuju, jestli to takhle vubec muze vyjit....
@evik19 nedělej si hlavu, pokud to má vyjít, tak to tak bude i když máš jen utrogestan, chodíš do práce a staráš se o dítě. Všechny holky, co si prochází ivf a už mají dítě, tu píší o tom, že nemají ten luxus odpočinku a dodržování režimu jako my bezdětné a zadaří se jim. Zároveň pro každou není vhodné být doma, některé to stresuje a radši se zabydou v práci, i když by si mohly vzít dovolenou.
@kikika87
@dendinka Holky, děkuji moc za podporu. Snad nam to vyjde vsem, at jdem cestou odpočinku anebo aktivity.... Každému vyhovuje holt neco jineho. Ja ale taky odpocivam, kdyz prijde manzel domu, tak vetsinou aspon na hodinu vytuhnu na gauči. Ten utrogestan je docela pekelnej, takhle unavena jsem byla se synem tak v 8tt, ted diky hormonum uz v 8 dni🙂
Holky, tak já zas nic...embrya z prvniho IVF vyčerpaný a stále netěhotná. Vyžádala jsem si doporučení na imunologii do Plzně. Uz jsme i objednaný za dva měsíce. Jak je to s tou imunologií když mám doporučení z Caru? Platí pro mě ceník pro samoplatce nebo něco hradí pojišťovna? Ještě přemýšlím že bych se nechala poslat do lázní. Máte s tím zkušenosti? Po třech KET by mě tam asi poslali ne? Teď si dáme před dalším IVF oddech tak aspoň do července, tak mezitím bych stihla imunologii i lázně třeba....
Ahoj holky, jak se máte a co nového? dlouho jsem nic nepřidala, dávala jsem si chvíli oddych ode všeho, abych přišla na jiné myšlenky, po dalším neúspěchu. Nechala jsem si znovu vyšetřit štítnou žlázu a imuno (vše opět ok) a začínám se připravovat na našeho posledního mrazáčka. Dr. mi zkusil přidat ještě nějaké léky na ředění krve a Medrol, který může ovlivnit imunitu, aby mé tělo emryjko lépe přijalo, tak uvidíme, zkoušíme aspoň zase něco jinak. Tentokrát testovat nebudu a počkám až na krev (snad to vydržím) 🙂 ale teprve jsem 5.dc, tak mám ještě čas 🙂
Ahoj, ja jsem dneska 7.den stimulace, jen dva folikuly nad 10mm a nejaky mensi, tak mi zvysili gonal ze 150 na 225 jednotek.
@evawest Ahoj, držím pěsti, aby ještě porostly. Zvýšení dávky určitě pomůže 🙂 Kdy jdeš na další utz ?
@koudelka82 Dekuju. Jo, to urcite pomuze, akorat me prekvapilo, ze to zvysili o tolik najednou. 🤔 v patek a odber nejspis v utery.
@evawest no je to o dost, ale oni určitě vědí, co dělají, neboj 🙂
@brrbrr Čauky. My jdeme také na imunologii. Příští týden jdeme na odběry a za měsíc jdeme na konzultaci. A pak nějakou dobu trvaji výsledky. Nic se neplatí. Akorát jednu službu si můžeš připlatit,ale to mám někde napsané. To bych ti pak napsala co to je. A včera jsme byli na genetice a výsledky taky dva měsíce....lázně a rehabilitace ti zase může napsat jen tvoje gynekolozka, ne CAR. Mě napsala mojzisovku. Nicméně jsem nikoho zatím nesehnala kdo by to dělal. Jinak si tady dávám pauzu aspoň do července, srpna....V dubnu nastupuji do nové práce tak bych tam mohla aspoň pár měsíců oddelat😁 tak zatím odpočívej, relaxuj...
Ahoj děvčátka,jsem nováček💪nejste prosím někdo z Pardubic kdo bude podstupovat IVF abychom se podpořili?Ale ráda pokecám se všemi kdo jsou na tom podobně👍❤️
@koudelka82 @evawest Ahoj holky, držím vám pěsti. Taky jsem si teď dávala pauzu. V dubnu jdeme na 4. ivf, snad se už konečně poštěstí. Evi, jak pokračuje stimulka?
@jeanne_g dekuju 😘 my máme posledního mrazacka a pak taky budu muset na 3.ivf ☹ takže mozna začneme spolu

@linusha Já měla zastavenou menzes Norethistetonem.Sem druhý den po vysazení a čekám kdy menzes dorazí.Pak by sem měla dostat gonal,pak opu menzes a pak snad transfer.Vůbec nevim