icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

lucifervlkova
8. bře 2018

@linusha Já měla zastavenou menzes Norethistetonem.Sem druhý den po vysazení a čekám kdy menzes dorazí.Pak by sem měla dostat gonal,pak opu menzes a pak snad transfer.Vůbec nevim

liberec26
9. bře 2018

@kikika87 Já to vidím za měsíc, teď si dám detoxikaci a pak máme poslední 2embrya na KET. Na další IVF už nepůjdu :( Tak bud to vyjde nebo se smířím s jedináčkem...

kikika87
9. bře 2018

@liberec26 Držím pestičky! My to tento měsíc zkoušíme sami, naděje umírá posledni😁 Ale jako to počasí na mě už působí pozitivne, začínám se těšit na léto. Ono nějak bude ❤

liberec26
9. bře 2018

@kikika87 Děkuji 🙂 Počasí už je pozitivní 🙂, taky se těším na teplo.

dendinka
9. bře 2018

Ahoj holky, my už jsme si dneska vyzvedli jednoho našeho rozmrzlého bojovníčka.

evik19
9. bře 2018

Ahoj holky, tak ja se tento tyden konecne propracovala ke svemu prvnímu Ketu🙂 Jen jsem trosku znervoznela, kdyz vidim, co vsechno mate za medikaci. Ja mam jen 1-1-1 utrogestan, jinak nic. Navic jsem sla hned druhy den do prace, doma pak normalne funguju s první ratolestí....jsem sice rada, ze cele dny nemyslim jen na to, jestli to vyslo, v praci se nezastavim, ale zacinam si rikat, jestli to nepodcenuju, jestli to takhle vubec muze vyjit....

kikika87
10. bře 2018

@evik19 Čauky. Já myslím,že na to jdeš dobře ! Ono když to má vyjít tak to vyjde. Omezení mít žádné nemusíš,jen netahat tezke veci😉 hodně štěstí, ať to vyjde❤

dendinka
10. bře 2018

@evik19 nedělej si hlavu, pokud to má vyjít, tak to tak bude i když máš jen utrogestan, chodíš do práce a staráš se o dítě. Všechny holky, co si prochází ivf a už mají dítě, tu píší o tom, že nemají ten luxus odpočinku a dodržování režimu jako my bezdětné a zadaří se jim. Zároveň pro každou není vhodné být doma, některé to stresuje a radši se zabydou v práci, i když by si mohly vzít dovolenou.

evik19
10. bře 2018

@kikika87
@dendinka Holky, děkuji moc za podporu. Snad nam to vyjde vsem, at jdem cestou odpočinku anebo aktivity.... Každému vyhovuje holt neco jineho. Ja ale taky odpocivam, kdyz prijde manzel domu, tak vetsinou aspon na hodinu vytuhnu na gauči. Ten utrogestan je docela pekelnej, takhle unavena jsem byla se synem tak v 8tt, ted diky hormonum uz v 8 dni🙂

rosalline
10. bře 2018

@dendinka moc držím pěsti . Budeš dodržovat klidový režim, nebo normálka?

dendinka
10. bře 2018

@rosalline já mám klidový režim nařízen nejen doporučen, takže se projdu se psi venčit po dvoře, naskladam myčku, ohřeju oběd a to je tak vše co dělám. Plus menší procházka dneska kolem včel kouknout jak lítají v tom krásném počasí a dovnitř se díval jen sám manžel.

brrbrr
19. bře 2018

Holky, tak já zas nic...embrya z prvniho IVF vyčerpaný a stále netěhotná. Vyžádala jsem si doporučení na imunologii do Plzně. Uz jsme i objednaný za dva měsíce. Jak je to s tou imunologií když mám doporučení z Caru? Platí pro mě ceník pro samoplatce nebo něco hradí pojišťovna? Ještě přemýšlím že bych se nechala poslat do lázní. Máte s tím zkušenosti? Po třech KET by mě tam asi poslali ne? Teď si dáme před dalším IVF oddech tak aspoň do července, tak mezitím bych stihla imunologii i lázně třeba....

linusha
19. bře 2018

@brrbrr já na imuno měla doporučení a neplatila jsem nic ač jsem teda nebyla v plzni. A co se lázní týče můžeš to zkusit, ale myslím že do července to nestihneš. Od května bývá v lázních dost plno.

koudelka82
autor
19. bře 2018

Ahoj holky, jak se máte a co nového? dlouho jsem nic nepřidala, dávala jsem si chvíli oddych ode všeho, abych přišla na jiné myšlenky, po dalším neúspěchu. Nechala jsem si znovu vyšetřit štítnou žlázu a imuno (vše opět ok) a začínám se připravovat na našeho posledního mrazáčka. Dr. mi zkusil přidat ještě nějaké léky na ředění krve a Medrol, který může ovlivnit imunitu, aby mé tělo emryjko lépe přijalo, tak uvidíme, zkoušíme aspoň zase něco jinak. Tentokrát testovat nebudu a počkám až na krev (snad to vydržím) 🙂 ale teprve jsem 5.dc, tak mám ještě čas 🙂

evawest
19. bře 2018

Ahoj, ja jsem dneska 7.den stimulace, jen dva folikuly nad 10mm a nejaky mensi, tak mi zvysili gonal ze 150 na 225 jednotek.

koudelka82
autor
20. bře 2018

@evawest Ahoj, držím pěsti, aby ještě porostly. Zvýšení dávky určitě pomůže 🙂 Kdy jdeš na další utz ?

evawest
20. bře 2018

@koudelka82 Dekuju. Jo, to urcite pomuze, akorat me prekvapilo, ze to zvysili o tolik najednou. 🤔 v patek a odber nejspis v utery.

koudelka82
autor
20. bře 2018

@evawest no je to o dost, ale oni určitě vědí, co dělají, neboj 🙂

kikika87
20. bře 2018

@brrbrr Čauky. My jdeme také na imunologii. Příští týden jdeme na odběry a za měsíc jdeme na konzultaci. A pak nějakou dobu trvaji výsledky. Nic se neplatí. Akorát jednu službu si můžeš připlatit,ale to mám někde napsané. To bych ti pak napsala co to je. A včera jsme byli na genetice a výsledky taky dva měsíce....lázně a rehabilitace ti zase může napsat jen tvoje gynekolozka, ne CAR. Mě napsala mojzisovku. Nicméně jsem nikoho zatím nesehnala kdo by to dělal. Jinak si tady dávám pauzu aspoň do července, srpna....V dubnu nastupuji do nové práce tak bych tam mohla aspoň pár měsíců oddelat😁 tak zatím odpočívej, relaxuj...

roxulka
22. bře 2018

Ahoj děvčátka,jsem nováček💪nejste prosím někdo z Pardubic kdo bude podstupovat IVF abychom se podpořili?Ale ráda pokecám se všemi kdo jsou na tom podobně👍❤️

jeanne_g
22. bře 2018

@koudelka82 @evawest Ahoj holky, držím vám pěsti. Taky jsem si teď dávala pauzu. V dubnu jdeme na 4. ivf, snad se už konečně poštěstí. Evi, jak pokračuje stimulka?

evawest
22. bře 2018

@jeanne_g Dekuju. ☺ Zatim dobry, myslela jsem, ze ty vysoky davky me slozi, ze bude bricho bolet i jen pri sezeni. A ono nic. Obcas to pne, ale nijak hrozny. 🤔 tak si rikam, jestli vubec vyrostly o hodne nebo jestli jich tam je vic... minule cykly me bolelo bricho o hodne vic. 😮

evawest
22. bře 2018

@jeanne_g Update: nase blbka psi se odvazala pri hrani a parkrat mi stoupla na bricho. Ma sice jen 9 kilo, ale boli to jak cert. 😂

kikika87
23. bře 2018

@evawest Evi a jak dlouho si budeš pichat ? Já měla gonal 225 jednotek a měla jsem hodně folikulu, ale málo vajíček. Pry nestihli dozrát nebo co..

evawest
23. bře 2018

@kikika87 Nejdriv jsem mela 6 davek 150 jednotek a ted tech 225 jsem pichala ctyrikrat. Odber by mel byt v utery, takze jeste minimalne dve injekce budou, ale to se dozvim az dneska na scanu.
Dam vedet.

handulkak
23. bře 2018

@evawest Evi, myslím dnes na tebe. Pak hned napis. 🙂

jeanne_g
23. bře 2018

@evawest Já měla minule 250 jednotek Gonalu a 10 vajíček, teď budu mít 300 jednotek Gonalu. Držím palce na ultrazvuk.

evawest
23. bře 2018

@handulkak Dekuju, napisu hned z auta. 😄
@jeanne_g Ja mela prvni dva cykly 112.5 a dalsi dva 125 nebo tak nejak. A mela jsem 12, 6, 9 a 11 vajicek. Tak snad ted to bude vic. 👐

koudelka82
autor
23. bře 2018

@jeanne_g dekuju 😘 my máme posledního mrazacka a pak taky budu muset na 3.ivf ☹ takže mozna začneme spolu

evawest
23. bře 2018

@evawest Ahoj, tak sliznice je 13mm, napravo jeden folikul 17mm a nekolik mensich, nalevo dva 17mm a nekolik mensich. Celkem 13 nad 10mm plus par 6mm a 4mm. Dali mi dalsi 3 davky 225 gonalu, scan v pondeli a odber na 90% ve stredu.

Strana