icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

handulkak
29. bře 2018

@evawest Evi, to jsou skvěle zprávy! Mám radost.

Ja se akorat chystám zpět do nemocnice, oteklo mi místo, kde byl dren a mám to otekle až mezi nohy.🤦🏻‍♀️ Tak snad to bude jen otok a ne tekutina

Jinak nám dnes zamrazili 3 straw - pět morulek

evawest
29. bře 2018

@handulkak Ja taky, snad budou kvalitnejsi nez minule cykly, kdyz jsme ted meli cerstve sperma. 🤞 Gratuluji k morulam. 👐
Jeee, ty nemas dost s tema komplikacema, co? 😣 Drzim palce, at to neni nic vazneho. 🤞

handulkak
29. bře 2018

@evawest snad nebude, doufám, ze jen otok. Ale i tak mě dr poslal.

dendinka
29. bře 2018

@evawest super držím pěsti, ať se 4 bojovníci drží

krausule
29. bře 2018

Holky podstoupili jste laparoskopii?Budu muset jít..celou dobu z toho mám šílený strach..pry to po probuzení bolí jako prase...ten dren atd..je to opravdu takový masakr?

handulkak
29. bře 2018

@krausule ja jsem byla, ale kvůli komplikacím, takže mě to bolelo

krausule
29. bře 2018

@handulkak ach joooo...bojím se "jak malá"...přitom mám toho za sebou už dost...snád to taky zvládnu..

handulkak
29. bře 2018

@krausule určitě. Neboj.

evawest
29. bře 2018

@dendinka Dekuju. Zitra dam vedet, jak se jim dari. 😊
@handulkak Tak jak to vypada? Byl to jen otok? 🤞

ltim
29. bře 2018

@krausule ja byla před 2 rokama a nebolelo jen bylo nepříjemný jak tě nafouknou tim plynem tak mi šla bolest az do ramenou ale to se dalo vydržet,neboj at to dobře dopadne😉🍀

handulkak
29. bře 2018

@evawest ještě nějaká tekutina, naštěstí žádný hnus, krev,ale prý se vstřebá, jen to bude ještě bolet.

krausule
29. bře 2018

@ltim děkuji moc....mne hrozne všichni straší...

ltim
30. bře 2018

@krausule neboj to bude dobry ale dren jak píšeš jsem neměla

handulkak
30. bře 2018

@krausule
@ltim holky dren se dává, dle typu operace.

evawest
30. bře 2018

@handulkak Tak hlavne ze to neni nic vaznejsiho. 🤞Vsechna nase ctyri embrya rostou a vyvijeji se. 🤗 Dve jsou super kvality a dve prumerne. 👍

ltim
30. bře 2018

@handulkak rikala jsem si😊

handulkak
30. bře 2018

@evawest super zprávy. 😊

evawest
31. bře 2018

Ahoj, zensky. Tak uz je mam u sebe. Transfer byl v 11, dve embrya grade 2, jedno melo 8 bunek, druhe 9. Ty zbyla dve jsou trochu zpozdena a prumerne az spatne kvality, ale i tak je zkusi dotahnout do dne 5 a zkusime zamrazit.

handulkak
31. bře 2018

@evawest Evi, také držím palce! Moc!❤️

luciebx
31. bře 2018

@krausule já ji měla dělenou už 3x a v pohodě. Dren jen jednou asi před 15 lety. Jinak ne. Druhy den sem šla domu.

evawest
31. bře 2018

@handulkak Dekuju. 😚 Jak je ti? Je to lepsi? 🤒

handulkak
31. bře 2018

@evawest no už je živ mnohem lepší, dekuju, jen otok mám dole, tak nemuzu sedět 😂

evawest
31. bře 2018

@handulkak Jeee, to vypada porad hrozne teda. 😯 hlavne ze je to lepsi, sedet snad zacnes brzo. 😂

handulkak
31. bře 2018

@evawest zítra už snad, dnes tak poposedavam, kalhotky mi udělaly modrinu, tak je ani nenosím 🤦🏻‍♀️😃

jeanne_g
31. bře 2018

@evawest Držím moc pěsti, ať se to už povede

handulkak
3. dub 2018

Tak ja holky zítra na vyndani stehu, už den tesim!🙂

evawest
4. dub 2018

@handulkak Ahoj, tak co bricho? Lepsi? Stehy jsou fuc?

handulkak
5. dub 2018

@evawest ahoj Evi, stehy už nemam, bricho už je lepší, dokonce jsem dnes 2.DC, takže jsem nás květen nafasovala už hormony.
A jak se citis ty?

evawest
5. dub 2018

@handulkak Jee, tak to je fajn. To jsem rada. 😄 Ja jsem v pohode, akorat mi bricho hraje vsemi barvami, jsem na 3 injekcich a 5 tabletach denne. 😅 mam akorat tlaky v podbrisku a boli me prsa, ale to muze byt stale ze spoustecky.

handulkak
5. dub 2018

@evawest budu na tebe moc myslet😍

Strana