icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

liberec26
7. dub 2018

Ahojky, tak já to vidím na květen lásky čas...chystá se taky někdo na KET?

cimartinka
8. dub 2018

ahoj holky tak se uz pridavam i ja , tento mesic zacinam stimulovat gonalem , moje prvni ivf takze nervozita strasna, jsme v reprofitu v ostrave zatim jsem s nima strasne spokojena doktor i personal hrozne prijemni , snad se povede ,mate nekdo zkusenost s gonalem a vedlejsimi ucinky ceka me neco ??

dreana
8. dub 2018

@liberec26 Ahohky. jj KET v kvetnu me taky ceka 🙂

janaspo
8. dub 2018

@cimartinka Ahoj já měla Gonal 150 jednotek. A snášela jsem ho v pohodě... Takže si myslím že se nemusíš ničeho bát 🙂 držím pěsti!

koudelka82
autor
8. dub 2018

@cimartinka Ahoj, ja měla taky Gonal 175 jednotek a taky jsem ho snasela v pohodě. Jezdím taky do Reprofitu, ale do Brna a taky jsem spokojena 🙂 hodně štěstí přeji 🙂

evawest
8. dub 2018

@cimartinka Ja jsem ted mela 150 jednotek, ktery zvysili na posledni tyden na 225 a uplne v pohode. 👍

cimartinka
8. dub 2018

super, dekuji me dali 200 jednotek od zacatku mam zacit cca 25.4. jsem rada ze bez vedlejsich ucinku rada bych chodila dal do prace ,tak snad ms dorazi vcas a muzem zacit

handulkak
8. dub 2018

@liberec26 ahoj, my se také chystáme v květnu. 🙂

cimartinka
Autor odpověď smazal
liberec26
8. dub 2018

@handulkak
@dreana 🙂 Já vidím začátek přelom duben/květen. Máme poslední 2 embrya, tak snad 🐧

handulkak
8. dub 2018

@liberec26 nás to ceka tak v půlce května. Ale už se moc tesim. Měla jsem mít transfer už teď, ale muselo se to odložit.

dreana
8. dub 2018

@handulkak
@liberec26

to je super ze je nas tu vic.. me to taky vychazi na pulku kvetna. uvidime jak dostanu ms po opu.

kolik budete zavadet?

dreana
8. dub 2018

@cimartinka a gonalem vylozene nemam...

jeanne_g
8. dub 2018

@cimartinka Ahoj, ja mam Gonal 300 jednotek a začínám tak za týden. Určitě se da zvládnout při stimulce chodit do prace, pokud ji nemáš nějak fyzicky náročnější 😊

cimartinka
8. dub 2018

@jeanne_g
v praci vetsinou prosedim a vsichni vi co me ceka takze mi pomuzou kdyby nastalo neco slozitejsiho 🙂 podle ms bych mela zacit 24.4. mam zatim nastaveno na 200 tak uvidime co povi pri dalsi navsteve

handulkak
8. dub 2018

@dreana ja také uvidim, teď jsem nečekaně dostala MS po 22 dnech, ale dr říkal, ze to budu mít rozházené, tak uvidime, snad nebudu na další cekat 40 dni. 🙂

Jinak ja bych chtela dvě, ale po předchozím těhotenství mám dovolené jen jedno. Takže jsme i po jednom mrazili. 🙂

Kolik budeš zavádět ty?

dreana
8. dub 2018

@handulkak ja mam jen ket a budeme mrazit po jednom 🙂

liberec26
9. dub 2018

@handulkak
@dreana Já byla v prosinci na IVF a přelom leden/únor na 1.KET. Teď jsem dala pauzu až bude teplo :D. My můžeme taky jen 1 embryo. Na transfer to vidím taky v půlce května.

liberec26
9. dub 2018

@dreana Koukám že máš taky prednison a clexane :D.

dendinka
9. dub 2018

@cimartinka při prvním ivf jsem měla gonal a taky jsem žádné vedlejší účinky nepociťovala, spíš bolí hlava z estrofemu a pak z utrogestanu i když se zavádí tak může být těžko od žaludku nebo pocit nafouknutí

dendinka
9. dub 2018

V březnu KET nevyšel, tak teď hned jdeme do dalšího KET našeho posledního mrazáčka. Transfer bude v pondělí 16. Na hematologii mi navýšili Fraxiparin na 0,6. Snad to vyjde, jinak 3.IVF.

dreana
9. dub 2018

@liberec26 jo jooo. taky mas spatnou krev? :( Taky tě to pálí ten Clexane? Ten je pro mě nejhorší ž těch injekcí... :D

koudelka82
autor
9. dub 2018

@dreana Ahooj, taky si picham Clexane a taky me pálí 😖 Špatnou krev nemám, ale dr. mi ho zkusil dat preventivně, jako pokus, po nezdarenych ET a Ket. Přeji hodně štěstí 🙂

dreana
9. dub 2018

@koudelka82 Aha vidíš .. tak ja ho mam kvuli krvi...
je to mrcha jak pálí.. nic moc 🙂

Taky držím palce

dendinka
9. dub 2018

@dreana mám fraxiparin, to je to stejné a taky to štípe, ale pořád lepší než imunoglobuliny. Ty mám protože nesmím prednison a ty mi teda píchají v CARu jednou týdně od transferu a mezitím po 3 týdnech a ty i když jsou do zadku tak to štípe ještě tak 10xtolik.

liberec26
9. dub 2018

@dreana Mám blbou srážlivost a nějaký imuno problém 🙂. Někdy to taky pálí, střídám břicho a paži. I když na paži mi to musí dát manžel tak to někdy netrefí a k..a bolí :D. Na břichu se mi dělají děsný podlitiny bo mám ještě anopyrin, tak raději tu ruku :D. Ale předchozí těhotenství jsem zvládla clexane až do 6-nedělí tak už jsem docela na injekce zvyklá :D

liberec26
9. dub 2018

@dendinka Budu držet palečky 🙂

dendinka
9. dub 2018

@liberec26 kvůli imunologii mám imunoglobuliny a ředění krve napsáno minimálně do 34.tt a krev mám míň závažnou poruchu než je třeba leidenská a teď mi na testech na hematologii vyšlo nějaký riziko trombózy přes 300% tak mi fraxiparin napsala navýšit na 0,6 a odtamtud ho mám napsáný min do 12.tt. Tak budu taky rozpichana celá, ještě mám agolutin místo utrogestanu do 12.tt. Ale hlavně už aby to vyšlo.

dreana
10. dub 2018

Ahoj holky, tak za 2 dny OPU a dneska sem tak příííšerně utahana.. Břicho bolí... Spala sem 11 hodin a spala bych dal kdybych nemusela do práce :(

A jak jste na tom vy? 🙂

klerik
10. dub 2018

@cimartinka ahoj, já taky chodím do Ostravy do Reprofitu, ale jsem na začátku. Máme teprve spg a odebranou krev na horm. profil a příští týden jdu na UTZ a dozvím se výsledky. K jakému doktorovi chodíš? Já mám příště jít totiž k nějakému, u kterého jsem ještě nebyla 🙂

Strana