KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
ahoj holky tak se uz pridavam i ja , tento mesic zacinam stimulovat gonalem , moje prvni ivf takze nervozita strasna, jsme v reprofitu v ostrave zatim jsem s nima strasne spokojena doktor i personal hrozne prijemni , snad se povede ,mate nekdo zkusenost s gonalem a vedlejsimi ucinky ceka me neco ??
@cimartinka Ahoj já měla Gonal 150 jednotek. A snášela jsem ho v pohodě... Takže si myslím že se nemusíš ničeho bát 🙂 držím pěsti!
@cimartinka Ahoj, ja měla taky Gonal 175 jednotek a taky jsem ho snasela v pohodě. Jezdím taky do Reprofitu, ale do Brna a taky jsem spokojena 🙂 hodně štěstí přeji 🙂
@cimartinka Ja jsem ted mela 150 jednotek, ktery zvysili na posledni tyden na 225 a uplne v pohode. 👍
super, dekuji me dali 200 jednotek od zacatku mam zacit cca 25.4. jsem rada ze bez vedlejsich ucinku rada bych chodila dal do prace ,tak snad ms dorazi vcas a muzem zacit
@cimartinka a gonalem vylozene nemam...
@cimartinka Ahoj, ja mam Gonal 300 jednotek a začínám tak za týden. Určitě se da zvládnout při stimulce chodit do prace, pokud ji nemáš nějak fyzicky náročnější 😊
@jeanne_g
v praci vetsinou prosedim a vsichni vi co me ceka takze mi pomuzou kdyby nastalo neco slozitejsiho 🙂 podle ms bych mela zacit 24.4. mam zatim nastaveno na 200 tak uvidime co povi pri dalsi navsteve
@dreana ja také uvidim, teď jsem nečekaně dostala MS po 22 dnech, ale dr říkal, ze to budu mít rozházené, tak uvidime, snad nebudu na další cekat 40 dni. 🙂
Jinak ja bych chtela dvě, ale po předchozím těhotenství mám dovolené jen jedno. Takže jsme i po jednom mrazili. 🙂
Kolik budeš zavádět ty?
@cimartinka při prvním ivf jsem měla gonal a taky jsem žádné vedlejší účinky nepociťovala, spíš bolí hlava z estrofemu a pak z utrogestanu i když se zavádí tak může být těžko od žaludku nebo pocit nafouknutí
V březnu KET nevyšel, tak teď hned jdeme do dalšího KET našeho posledního mrazáčka. Transfer bude v pondělí 16. Na hematologii mi navýšili Fraxiparin na 0,6. Snad to vyjde, jinak 3.IVF.
@dreana Ahooj, taky si picham Clexane a taky me pálí 😖 Špatnou krev nemám, ale dr. mi ho zkusil dat preventivně, jako pokus, po nezdarenych ET a Ket. Přeji hodně štěstí 🙂
@koudelka82 Aha vidíš .. tak ja ho mam kvuli krvi...
je to mrcha jak pálí.. nic moc 🙂
Taky držím palce
@dreana Mám blbou srážlivost a nějaký imuno problém 🙂. Někdy to taky pálí, střídám břicho a paži. I když na paži mi to musí dát manžel tak to někdy netrefí a k..a bolí :D. Na břichu se mi dělají děsný podlitiny bo mám ještě anopyrin, tak raději tu ruku :D. Ale předchozí těhotenství jsem zvládla clexane až do 6-nedělí tak už jsem docela na injekce zvyklá :D
@liberec26 kvůli imunologii mám imunoglobuliny a ředění krve napsáno minimálně do 34.tt a krev mám míň závažnou poruchu než je třeba leidenská a teď mi na testech na hematologii vyšlo nějaký riziko trombózy přes 300% tak mi fraxiparin napsala navýšit na 0,6 a odtamtud ho mám napsáný min do 12.tt. Tak budu taky rozpichana celá, ještě mám agolutin místo utrogestanu do 12.tt. Ale hlavně už aby to vyšlo.
Ahoj holky, tak za 2 dny OPU a dneska sem tak příííšerně utahana.. Břicho bolí... Spala sem 11 hodin a spala bych dal kdybych nemusela do práce :(
A jak jste na tom vy? 🙂
@cimartinka ahoj, já taky chodím do Ostravy do Reprofitu, ale jsem na začátku. Máme teprve spg a odebranou krev na horm. profil a příští týden jdu na UTZ a dozvím se výsledky. K jakému doktorovi chodíš? Já mám příště jít totiž k nějakému, u kterého jsem ještě nebyla 🙂

Ahojky, tak já to vidím na květen lásky čas...chystá se taky někdo na KET?