KET na srpen 2012
Je tu někdo kdo plánuje kryoembryotransfer v srpnu?
Ahoj holky, tak jsem to docetla az sem. Porad si rikam, zda necham v srpnu pri KETu 1 nebo 2 a uz se priklanim ke dvema. Kdyz budou po rozmrazeni ok. Mela bych do duphastonu dostat mens. zatim nic, trochu pobolivalo v moci brisko, tak cekam nedovkave. No a zacnu dobat estrofen, jeste to podporim kontryhelem cajikem. Asi ze stresu mam boleni v krku, cepy na mandlich, tak srdim v cekarne u doktorky, aby me omrkla, snad budu do ketu v poradku.
@dashi Budeme si držet palečky a doufat, že to vyjde, co jiného nám zbývá. Neboj, nyní musíš být co nejvíce v klidu, bát se budeme ještě dost až se to povede, pořád se na něco bude čakat - nejdříve potvrzení těhotenského testu, krevní test na hcg, první ultrazvuk atd... vlastně pokud se to povede tak už celý život se o mrňouska/ky budeme jen a jen klepat 🙂.
Vrátila jsem se vrátila od doktora a vedrikt zní angína, takže mám antibiotika na 3 dny, hlava mi drnčí a v krku bolí. A to vůbec na angíny netrpím, imunita je nějak v háji. Zrovna bude o víkendu krásně a já budu zalezlá. Musím se nějak do transferu dát dohromady, ale hlavně se modlit, abych dostala menstruaci a pak jsu na věc 🙂.
@lucido jo to máš úplnou pravdu, pořád se budem strachovat 😉no on člověk bude hlavně přecitlivělej, když tak dlouho nemůže otěhotnět a když se konečně zadaří je to snad ještě horší. No, já hlavně všude říkám jak budu přísná matka, pač mám pár kamarádek s odstrašujícím příkladem, jak opravdu nevychovat děti. Taky jsem sama na sebe zvědavá, spíš ho budou rozmazlovat babky a dědové, pač se nemůžou dočkat 😅
ty bláho a takhle v létě angína viď 😝 , tak se pořádně vymaroď

@kopretinalouka ne ne do brna do car unica