icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

bobyna
27. črc 2015

@briketaaaa Ajoooooo😃jsem z těch zkratek paff no zitra jdu pro recept a pokračuji tentokrát to musí vyjít 💪

briketaaaa
27. črc 2015

Nenabizeli vám před KETem hysteroskopii? Udělají tam takový skrabanec a zkontroluji,zda je deloha v poho. Me ji udělali,prý to zvyšuje asi o 40% šanci,že se mimi uhnizdi. Udělá se tam prý lepší a kvalitnější sliznice.

bobyna
27. črc 2015

@briketaaaa o tom nemluvila, ale neměla jsem problém se sliznici . Je sice dívný že se mimi chytne a pak pustí . Teď si uvědomuji jestli za to třeba nemůže herpes který se me udělal asi 7 po et na rtu a byl opravdu velkej

briketaaaa
27. črc 2015

@bobyna taky jsem neměla problém se sliznici,ale prostě když mi rekl,ze to zvyšuje možnost,tak jsem šla. Jinak opar jsem měla taky,mensi. Myslim,ze vliv to urco mít mohlo.

bobyna
27. črc 2015

@briketaaaa myslím ze jsem i tu noc měla asi teplotu no teď uz je to jedno zkusím se zeptat na to škrábnuti

briketaaaa
27. črc 2015

@bobyna prostě asi tím, že se udělá lepší tam sliznice, tak se tam embryjku víc líbí. Neříkám, že jsem otěhotněla kuli tomu, předtím jsem žádný škrábanec neměla a taky jsem otěhotněla. Ještě mi nabízeli embryoglue, ale to jsem si nenechala. Bylo spíš pro ženy starší a co prodělali už více potratů či neúspěchů. Tak jenom, aby si věděla, co mi nabízeli 🙂

valerie111
27. črc 2015

@briketaaaa To slyším poprvé. ..

briketaaaa
27. črc 2015

@valerie111 proto jsem vám to chtěla řict, aby jste věděli, že jsou ještě nějáké možnosti. Nevím jak které centrum co nabízí

1lenuska1
27. črc 2015

@valerie111 mně řekl Dr. na rovinu, že je to jen tahání peněz z klientů. Tak nevím☹ Ale vím o tom, že se to dělá... taky máme problém s udržením embrya 😉

briketaaaa
27. črc 2015

Ta hysteroskopie je zadarmo. To lepidlo,které má podstatně menší úspěšnost stojí u nás v centru 2000

verry
27. črc 2015

holky ještě, od kolikatého dne se začínají píchat injekce u IVF - prodloužená kultivace?? já už si to nepamatuju, ani jak často jsme tam jezdili..

valerie111
27. črc 2015

@1lenuska1
O lepidlem jsem něco slyšela. .jen jsem nevěděla jak se tomu říka. ..Na lepidlo mi doktor řekl, že je to nesmysl co nefunguje

briketaaaa
27. črc 2015

@valerie111 mě řekl procento úspěšnosti 0,00nic 🙂

1lenuska1
27. črc 2015

@valerie111 Přesně to samé🙂

andela01
27. črc 2015

ahoj holky, můžu se zeptat, na kolik asi vyjde KET? Máme v plánu po novým roce jít pro sourozence. Máme schovaný dva mrazáčky sněhuláčky 🙂 Díky za info

1lenuska1
27. črc 2015

@andela01 Jak kde... u nás 5tis.+ léky na stimulaci, ale to je zanedbatelná částka. Koukni na ceník vašeho CAR.

smtanka
28. črc 2015

@briketaaaa Přesně tak. Poprvé dvě a nevyšlo ani jedno. Podruhé dvě a vyšlo jedno.

smtanka
28. črc 2015

@briketaaaa O té hysteriskopii ale slyším poprvé. My si teď za embryoglue připlatili. Jde sice asi jen o 5%, no ale vidíte. Zrovna nám to k jedné fazolce pomohlo.

smtanka
28. črc 2015

@andela01 Ahoj. U nás taky 5000 Kč.

smtanka
28. črc 2015

@verry Teeeeda. Já už taky nevím. Ale přišlo mi, že to bylo velmi brzy. Ani jsem se pořádně s tím nestihla smířit a už jsem u pupíku měla gonal a odhodlavala se k prvnímu vpichu.

smtanka
28. črc 2015

@verry Teeeeda. Já už taky nevím. Ale přišlo mi, že to bylo velmi brzy. Ani jsem se pořádně s tím nestihla smířit a už jsem u pupíku měla gonal a odhodlavala se k prvnímu vpichu.
Jak to teď u vás vypadá? Máte schváleno další ivf?

verry
28. črc 2015

@smtanka ok, musím pak zjistit. Pojedeme teprve na konzultaci - ted si davame pauzu, užijeme si ještě léto naberem sílu a pak půjdem do dalšího boje 🙂
na to schvalení se čeka jak dlouho? si taky vůbec nepamatuju..

briketaaaa
28. črc 2015

@andela01 u nás v centru také KET stojí 5000,-

valerie111
28. črc 2015

Ahojky🙂 Tak ja do 10h čekám na vysledky rozmrazeni...Před prvním ket jsem nebyla vůbec nervózní,pac jsem hodně věcí nevěděla a tak si ani nepřipouštěla. ..Za to ted,když se chystám na 4 transfer...druhy ket...se trepu strachem,jak vůbec dopadne rozmrazeni. ..:/Moc doufám,že obě budou ok a velcí bojovnicci🙂

andela01
28. črc 2015

Holky, děkuji moc za info. Koukám, že cena je všude +- stejná. Všem vám moc držím palečky 🙂

briketaaaa
28. črc 2015

@valerie111 vůbec nepochybuj. Taky jsem poprvé nebyla vůbec nervózní, za to teď 😀 Držím pěsti

andela01
28. črc 2015

Tak když už jsem se na vás napojila 😀, přispěju svým příběhem, ať vám možná dodám sílu bojovat dál. Nám se miminko povedlo po dlouhým 15ti letech snažení, zkoušení, bojování a 3 ivf. Tak přeji hodně sil a hlavně hodně pozitivních testíků 🙂

jika10
28. črc 2015

@verry Co já si vzpomínám, tak při prodloužené kultivaci se nějak ještě před MS bud stříká do nosu sprej, nebo se dává nějaká injekce kvůli potlačení funkce vaječníků a píchá se snad až od 5 dne

valerie111
28. črc 2015

Jupi...obě rozmrazeni zvládli a v super kvalite🙂

valerie111
28. črc 2015

@andela01 Po 15 letech?To snad není mozny?

Strana