KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
Nenabizeli vám před KETem hysteroskopii? Udělají tam takový skrabanec a zkontroluji,zda je deloha v poho. Me ji udělali,prý to zvyšuje asi o 40% šanci,že se mimi uhnizdi. Udělá se tam prý lepší a kvalitnější sliznice.
@briketaaaa o tom nemluvila, ale neměla jsem problém se sliznici . Je sice dívný že se mimi chytne a pak pustí . Teď si uvědomuji jestli za to třeba nemůže herpes který se me udělal asi 7 po et na rtu a byl opravdu velkej
@bobyna taky jsem neměla problém se sliznici,ale prostě když mi rekl,ze to zvyšuje možnost,tak jsem šla. Jinak opar jsem měla taky,mensi. Myslim,ze vliv to urco mít mohlo.
@briketaaaa myslím ze jsem i tu noc měla asi teplotu no teď uz je to jedno zkusím se zeptat na to škrábnuti
@bobyna prostě asi tím, že se udělá lepší tam sliznice, tak se tam embryjku víc líbí. Neříkám, že jsem otěhotněla kuli tomu, předtím jsem žádný škrábanec neměla a taky jsem otěhotněla. Ještě mi nabízeli embryoglue, ale to jsem si nenechala. Bylo spíš pro ženy starší a co prodělali už více potratů či neúspěchů. Tak jenom, aby si věděla, co mi nabízeli 🙂
@briketaaaa To slyším poprvé. ..
@valerie111 proto jsem vám to chtěla řict, aby jste věděli, že jsou ještě nějáké možnosti. Nevím jak které centrum co nabízí
@valerie111 mně řekl Dr. na rovinu, že je to jen tahání peněz z klientů. Tak nevím☹ Ale vím o tom, že se to dělá... taky máme problém s udržením embrya 😉
Ta hysteroskopie je zadarmo. To lepidlo,které má podstatně menší úspěšnost stojí u nás v centru 2000
holky ještě, od kolikatého dne se začínají píchat injekce u IVF - prodloužená kultivace?? já už si to nepamatuju, ani jak často jsme tam jezdili..
@1lenuska1
O lepidlem jsem něco slyšela. .jen jsem nevěděla jak se tomu říka. ..Na lepidlo mi doktor řekl, že je to nesmysl co nefunguje
@valerie111 mě řekl procento úspěšnosti 0,00nic 🙂
@valerie111 Přesně to samé🙂
ahoj holky, můžu se zeptat, na kolik asi vyjde KET? Máme v plánu po novým roce jít pro sourozence. Máme schovaný dva mrazáčky sněhuláčky 🙂 Díky za info
@briketaaaa Přesně tak. Poprvé dvě a nevyšlo ani jedno. Podruhé dvě a vyšlo jedno.
@briketaaaa O té hysteriskopii ale slyším poprvé. My si teď za embryoglue připlatili. Jde sice asi jen o 5%, no ale vidíte. Zrovna nám to k jedné fazolce pomohlo.
@andela01 u nás v centru také KET stojí 5000,-
Ahojky🙂 Tak ja do 10h čekám na vysledky rozmrazeni...Před prvním ket jsem nebyla vůbec nervózní,pac jsem hodně věcí nevěděla a tak si ani nepřipouštěla. ..Za to ted,když se chystám na 4 transfer...druhy ket...se trepu strachem,jak vůbec dopadne rozmrazeni. ..:/Moc doufám,že obě budou ok a velcí bojovnicci🙂
Holky, děkuji moc za info. Koukám, že cena je všude +- stejná. Všem vám moc držím palečky 🙂
@valerie111 vůbec nepochybuj. Taky jsem poprvé nebyla vůbec nervózní, za to teď 😀 Držím pěsti
Tak když už jsem se na vás napojila 😀, přispěju svým příběhem, ať vám možná dodám sílu bojovat dál. Nám se miminko povedlo po dlouhým 15ti letech snažení, zkoušení, bojování a 3 ivf. Tak přeji hodně sil a hlavně hodně pozitivních testíků 🙂
Jupi...obě rozmrazeni zvládli a v super kvalite🙂
@andela01 Po 15 letech?To snad není mozny?

@briketaaaa Ajoooooo😃jsem z těch zkratek paff no zitra jdu pro recept a pokračuji tentokrát to musí vyjít 💪