KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@valerie111 Jj, jsme na tom úplně stejně, tak doufám, že dáme obě dvojčata. 😀 Já se dnes ráno probudila a lehounce jsem zašpinila, tak jsem si říkala, jestli se náhodou jedno mimino nezahnízdilo. A teď navečer z ničeho nic zas, ale silněji. Doufám, že to bylo to druhé. Jinak snad není ke špinění důvod, ne? Jak jsi na tom ty?
@nemoris já jsem skoro celou dobu špinila, 2 x jsem i krvácela, pak jsem zase špinila a mimčo tam stejně pořád bylo čilé k světu. Ted je to teprve asi týden, co nešpiním (musím zaťukat🙂. Takže klid, všechno bude určitě v pořádku.
@nemorosis Já si to taky moc přeju. ..Do Ted jsem ležela, ted jen na 2h dodělat zákusky na kavarne a jedu polehavam domu.U me zatím zadne špinění. .tak nevím jestli je to dobře či ne..Jen me lehce ponořila břicho. .jinak zadne příznaky :/
@smtanka Man radost...musí už vse klapnout🙂A Zachvilki budeš chovat🙂
@valerie111 Děkuji. Snad ano. Popravdě, teď jsem ve fázi, že si nedokážu představit jinou variantu. Všechny holky, které si prošli potratem mají můj velký obdiv. Hlavně ty po ivf. Zdál se mi o tom docela živý sen. Musí to být fakt příšerné. Ale tohle téma tu teď vůbec nechci začínat. Je potřeba myslet pozitivně.
@valerie111 Je to úplně individuální. Příznaky mít nemusíš vůbec. A není ještě brzy? Kolikátý den po et jsi?
@smtanka Jo jo...to ja vím,že je brzy..teprve 2.den..
@briketaaaa Hezkyyyyy! 👏
@briketaaaa Nejkrásnější průkazka, kterou můžeš mít. Užívej si jí, protože v porodnici ti jí pak seberou
@briketaaaa nádhera moc přeju 😍
@briketaaaa gratuluji 😵 😵 a v kolika tem ze už to vlastně jsi? 🙂
@briketaaaa Hele, skončí první trimestr a pak je to fičák. Já to znám z vlastní zkušenosti
@jika10 doufám, že máš pravdu 🙂 , protože poprvé to nedopadlo zrovna podle plánu
@briketaaaa No to je mi pěkná fotka! Gratulujuuu 🙂
@smtanka Děkuju, trochu mě to uklidnilo. Tos špinila hned od začátku těch 14 dní? Jsem totiž taky teprve 2.den.
Holky, tenhle KET je nějaký divočejší, než jsem si dokázala představit. Dneska ráno jsem se probudila s kamenným žaludkem a začala jsem zvracet. Ble, celý den se tu jenom ploužím a je mi špatně úplně ze všeho...střevní viróza. Utrogestan bych měla polykat, když špiním a k tomu ještě estrimax a prednison, ale žaludek mi dneska nepojme vůbec nic. Jestli tohle embrya přežijí, jsou rozhodně ta nejlepší. 😀
@briketaaaa kráása, já měla tu samou průkazku 🙂
Holky už se moc těším i na vaše fotecky a úspěchy 🙂
Po utrogesran jsem jak spící pana. Celý den nic nemusím a přesto nic nestiham=-O. Zlaté píchají Agolutinu 😝
@briketaaaa doufam ze fotečku brzi dodám ☺️ Když vše dobre dopadne ale tak nějak tomu strašně věřím
@bobyna musíme věřit. Ty jsi kolik?
Čekám na Ket 😔
@briketaaaa čekám na Ket
briketaaa: Já se na to ptala doktorky a říkala, že u vitrifikace se nerozmrazí asi 1% což mi přijde velmi slušné.
@briketaaaa Alespoň mě už chápeš. 😀 Já beru 4-0-4 vag a 0-1-0 perorálně. A mohla bych spát Opravdu od rána do rána. Už se těším, až nebude utrogestan potřeba.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli stále míváš pobolívání bříška? Já jen občas, přesto mě to dnes docela překvapilo.
@valerie111 No kéž by. Už začínám řešit každé píchnuti, každou změnu. A to není dobře. Chtěla bych si to tehulkovani začít pořádně užívat. 😀 a jak ty se dnes cítíš?

@valerie111 Podle mě v osmém. Uvidím, co mi řekne lékařka příšti týden. 😃