KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@valerie111 tak srasne jsem ti to prala jsem šťastná s tebou vím jak jsi byla smutná minule 😃😃😃😃😃
@valerie111
@zdenka35 Holky je to tam 😉 na UTZ je videt něco nad 1000jednotek což budete páč se to ob den dvojnásobí a ještě jsem zjistila že každý CAR dělá jinak ty jednotky HCG třeba jám mám 1800 ale může to být 180 oni nějak posunujou tu desetinou čárku,nic méně nechame to konovi ten má větší hlavu a uvidíme příští týden na UTZ všechny.
@bobyna Jses zlaticko 🙂 Ted jen vydržet další krok...příští utery ultz a popřípadě znova test z krve🙂
@dadakin A ty jsi byla kolikátý den ne krvi a kolik si prosim mela hcg?
@valerie111 Tak mě taky neřekla doktorka at se hned považuju za těhotnou,to vše rozlousknou ultrazvuky,rostoucí hcg atd atd,však víš 😉 🙂
@valerie111 😵 Krásný,gratuluju.
holky jak vám můžu reagovat na vaše příspěvky, myslela jsem, že když pod vaším příspěvkem máčknu odpověz, tak to je ono, ale nijak mi to nereaguje ...
@valerie111 z doktora si nic nedělej, mě třeba řekl můj gyndař, že je divný mít někde zmražený děti. A pořád má na to takový divný narážky. Jinak moooooc gratuluji a držte se vy tři 😀
holky, hcg je vážně individuální, tak se na to moc neupínejte. Já měla 11 dnů po transferu 323, a 16 dnů po transferu přes 3000 jednotek 😉 Každý to má jinak. Ale důležitý je, aby to rostlo 😉 Všem moc držím palečky, opravdu plodná skupinka 🙂
@briketaaaa No to jsou taky dobrý narážky. Myslím, že se tomu dobře zasměješ, až budeš koukat, jak ti začíná doma běhat. 🙂
@nemorosis začínám si na ty divný řečí zvykat. Ale je to sranda, pro něj divný pro mě jediný způsob,jak mít deti 😀
Mě říkali že neni důležité číslo ale to že čísla jdou směrem nahoru 👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼
@valerie111 byla jsem 13den po KET a měla jsem 1800jednotek
@dadakin To je velký číslo 🙂 Jsem zvedava jak to vydržím do utery a kolik budu Mít hcg....
Dobre ranko vsem🙂
dobré prozvracené ráno 🤐
@briketaaaa tak to já naštěstí v těhu nikdy nezvracela snad jen 2x je mě na zvracení ale to je vše.
@briketaaaa Pro tebe nic moc..ale ja mam z tebe radost 🙂
Hezkeee ráno 😎😎😎😎😎😎
Ahojky, holky jak Vám bylo 8. den ,já mám trochu návaly a cítím jakoby vaječníky nebo na mrchu,nevím jak to popsat. Ale spíš když jsem na nákupech,když jsem doma v klidu,tak moc né. 🙂
@beta12 Tak to jsem měla teď taky. Jsem až panikařila, že už bych normálně měla MS a zda to jen neblokuje Utrogestan, ale pokud to máš stejně, uvidíme.
@valerie111 Gratuluji moc moc moc a držím pěstičky, ať se to vyvíjí dobře. A jinak mě na to přibírání pomohlo, že jsem si postěžovala v CAR s tím, že jestli mi něco neporadí - a doktorka říkala, že utrogestan přibírání vůbec nezpůsobuje, ale zvyšuje chuť k jídlu. Tak jsem se začala hlídat, co jím, kupovat víc zeleniny a mlsat víc tu. A zase jsem do 2 měsíců i přes stimulaci k IVF skoro celých těch 5 nabraných kilo shodila. Tzn. je to fakt jen v hlavě a v tom, že utrogestan = spím a žeru. Plus se samozřejmě bojíme hýbat, abychom embryjku neublížili. Stejně si víc hlídám stravu kvůli mimi, tak i hlídat víc sladké a tak (ale zase se tím nestresovat). Já mám i tak tolik, že už kolena občas nadávají, tak si nabírání víc nemůžu fakt dovolit - takže se snažím. A stejně - prý embryjku nesvědčí horko u plotny, tak se "vaří" syrová zelenina 🙂.
@beta12 Přesně jak říkáš. ..břicho pobolivalo. .když jsem něco dělala bylo to méně intenzivní. .pak se přidala unava,bolest prsou..a vse přetrvává. .
@merope Moc dekuji;) Jj,další info az v utery :/Hrozny cekani:/ Jinak s Tim přibíráním. .ja se ani nemyslím, že je to utrogestanem. ..spis ze při stimulaci mi není dvakrát, tak jsem přestala sportovat,jinak 4x týdne 20km na bruslích, to a taky zvolnit v práci a vic odpočívám, spánek odpo a tak. ..a z toho za 3 měsíce je 5kg..Jídlo si musím hlídat normálně, ale ted o to vic,spíš a má zelenina a zase zelenina..🙂 Dnes mi manžel psal sms,že špagety na obed Dobrý, ale málo masicka ;D
@dadakin první těhu jsem vůbec nezvracela a nebylo mi zle. No a taky to nedopadlo. Teď mám pořád nevolnosti. Dva dny mi bylo docela dobře a už zase. Myslím, že tomu přispívá i ten hic :-/
@valerie111 svým způsobem mám taky radost, ale není to nic příjemného 😀 Dneska zase úbytek na váze, ale mám ještě spoustu zásob 😀
holky zítra pátek a už se nám to překulí na nový týden a nové výsledky vyšetření...jupííí. V pondělí jdu až v 17 hodin, tak snad se nezblázním, budete to muset se mnou vydržet 😀

@nemorosis :D To asi jo...
Tak už mám radost🙂