KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
Jste zlaticka...ještě hodinu🙂
Uffffff......🙂 Ted mi volala sama obvodní doktora aby mi pogratulovala🙂 Hcg 1200 🙂 🙂 🙂
@valerie111 Perfektní. Krásný výsledek
@valerie111 jo jo jo jo 😆
@valerie111 gratuluji, hned budeš mít hezčí víkend viď 😀
@valerie111 Tyyyyjo!!! Tomu říkám krásné číslo. 🙂
@valerie111 pěkně to stoupá 😉
@valerie111 😵 😵
@valerie111 🙂 🙂 krásný. To je skvělá zpráva. 🙂
Hrozne se mi ulevilo...a lip se mi bude čekat do utery na ultz🙂 🙂🙂 jupiii
@valerie111 no další meta pokořena 😄😄😄všechny dámy v teto skupině // no neni to nádhera
@valerie111 velká gratulace, super, jen tak dál
@briketaaaa Jo jo..do útery už to utece 🙂
Ahoj holky, tak jak vám dneska je? Mě v noci začal bolest podbřišek, trochu i křeče, dneska jen pobolívá. Tak doufám, že se to tam jen natahuje a neděje se nic špatnýho. Začínám se bát pondělní kontroly. 😖
@briketaaaa mám to stejný co ty to je normální 😉
@briketaaaa Mluvis mi z duše. .akorát jsem se chtěla zeptat jestli je normální, že me skoro celý den poboliva celý břicho i podbrisek?? Že jsem unavena chápu. .ale to břicho me znervoznuje:/
@valerie111 tak mohou to být dobré bolesti, že se to tam zvětšuje a natahuje, ale můžou to být i špatné bolesti.
Ale neboj, taky jsem takové bolesti předtím měla, jako na MS, ale včera jsem měla trochu i křeče v oblasti dělohy, tak mě to vyděsilo. Pořád mě podbřišek bolí, tak snad bude vše OK
Hojky,já mám takové pnutí a občas jako na mrchu a to jsem ještě neudělal test. Já se prostě bojím,že když tam nebudou// tak to vzdám.Tak raději si test nedělám 🙂
@briketaaaa Jo jo..už aby bylo utery :/
Holky, já mám špatné zprávy. ☹ Čára mi už druhý den slábne a teď už skoro není vidět. To bude už šestý nebo sedmý potrat v řadě. Já už to ani nepočítám. ☹ ☹ ☹
@nemorosis to je mi moc líto ☹
@valerie111 Mě podbřišek taky bolí dost ale spíš večer a v noci ho cítím,vcelkově blbě spím,cítím v noci hodně prsa a podbřišek,ale přes den dobrý,jen 2 krát za den dloubnutí a klid 🙂
@nemorosis :(

@valerie111 jupi, tak odpo už budeš vědět víc, držím pěstičky 😉