KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@merope Ještě nevzdávej! Jj,test jako samoplátce. Výsledek jsem měla ještě ten den. Držím palce
@valerie111 a za kolik to je to "jako samoplátce"? (aby mi nevyšlo levněji zajet na otočku do Prahy 🙂 )
@merope +- 200,-
@briketaaaa krásný, to je provokace. 🙂 😀
@merope já jsem špinila hned od nějákého 6 dne a pak jsem i 2x krvácela
@beta12 omlouvám se, blížím se k mé nepřekonané mete, tak nervozita stoupá
@smtanka jinak taky se mi tam mrskalo, jak blázen, bylo to nádherný 🙂
@briketaaaa tiše závidím. Já už jim domlouvám ať tam jsou. 😀
smtanka: No, u nás to je standardní v CAR, vyloženě to chtějí (zdarma), jen nejsem v Praze (a tam mám i gynekoložku a všechny další doktory).
@briketaaaa 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
@briketaaaa Krásná fotecka🙂 Uzivej si to🙂
Tesim se na zítřejší kontrolu a doufám, že vse bude ok...Jinak dnes den úplne na h....po Dlouhé nemoci nám dnes v rodine umřel manžel od sestrenky..mel přes 2 roky rakovinu a po dvou letech umrel...A Já mám ted dilema...co ja a pohřeb. .který už je v patek a ještě na morave...což je od mého bydliště 300 km. ..Snažím se byt v klidu ale i to mi ted moc nejde.....Co myslíte?
@briketaaaa Krásně jsi se nechala unést. Super foto 😃
@valerie111 Víš, ono už jen záleží na tom, jaký si myslíš, že to na tebe bude mít vliv. Je to tragédie. Přesto. Možná že ta změna prostředí a shledání se s příbuznými může mít pozitivní vliv na tebe. Pohřeb je nejen o smutněni. Také o vzpomínání na to dobré. Čeho já se ale bála je ta cesta. Do 8 tt jsem se delšímu cestování autem vyhýbala. Bříško je pokrčené a přece jen ty otřesy nemusí být pro rané těhu ideální.
@smtankato me žáky napadlo. ..ze tolik km nic moc..zítra se na to zeptám gynekologa a ještě zavolám do centra...nic jinyho me nenapadá. ..
@valerie111 co jsem četla co se týče režimu po ET (=co škodí embryům), tak zrovna i dlouhé cesty (i 1000 km) by neměly být vůbec žádný problém. Mě to teda popravdě ani moc nenapadlo uvažovat, říkala jsem, že pak budu v Brně (zatímco bydlím v Praze) a nikdo v CAR se nad tím ani nepozastavil. Pokud se vyloženě bojíš cestovat po D1, zvážila bych, zda to je či není možné jet nějak vlakem, že by tě pak od vlaku někdo vyzvedl.
Na tom pohřbu bych se spíše bála stresu a podobně - ale zase ségra určitě potřebuje podporu a třeba ji to, že jsi těhotná, přivede na jiné myšlenky a přeneseně podpoří i tebe.
@merope Zavolám sestře do centra a nechám si poradit:/
Dobré ráno, dneska jsem se probudila s hroznou depkou. Jestli budu takhle dlouho zavřená doma, tak mi z toho hrábne. A to nejsou ani dva měsíce a měla bych být 9? Přestávám si i rozumět s manželem, akorát mě rozčiluje. Nemáte nějákou radu, jak se z toho nezbláznit?
Dobré ranko🙂 Tak ultz za mnou...Prej na 6tt vse ok. Doktor říkal,že je vidět z zloutkový váček...a plod ještě ne,že je brzy...je ze Prej to az příští kontrolu,což je za týden. ..a to už pak Prej bude připravovat průkazku pro tehulku🙂Tak mám radost🙂
Jinak bylo vidět zatím jen 1,ale Prej to nemusí byt definitivní. .tak uvidime;)
@valerie111 super moc gratuluji
@valerie111 tak průkazku jsem nedostala minulí těhu to jsem byla ve 14tt kdy byl konec dvojčatům můj bývalí gynekolog dával průkazku až ve 12tt.Jinak gratulace to se máš že jdeš zase příští týden já si počkám o týden déle.
@dadakin jsem rada,ze chodím po týdnu. ..zkusím ti ale vydržet az do patku..Ještě musím zavolat do Artu,pac tam jsem nebyla od ketu..Tam vůbec nevím kdy pujdu:/
@briketaaaa Co já bych dala za to,kdyby mě ted doma rozčiloval 😉 už je 5 měsíců pryč a ještě 2 bude ☹
@zdenka35 já vím, každý je nespokojený s tím co má a já vlastně nemám důvod být nespokojená....hold asi ty hormony 😀
@briketaaaa určitě hormony to bude dobryyy 😉

Tak my se nakonec dohodli, že nebudeme testovat v pátek, nakonec jsem testovala až dneska a jedna čárka a duši žádní a co horší, že jsem začala špinit. Jsem 12. den po ET a mrchu jsem klasicky měla dostat včera. Ale volala jsem do CAR a že určitě chtějí výsledky z krve, že se prý děje i to, že ten klasický krev je negativní, může se i špinit a pořád může krev vyjít pozitivně. Tak nevím, ale blbý, že nejsem doma a budu až v pátek - valerie - když přijdeš za obvoďačkou, tak tě normálně pošle na krev? Že bych zkusila sehnat někde v Brně někoho na krev ať nečekám do pátku. Já i po IUI nikdy s utrogestanem mrchu nedostala a to jsem typicky testovala až po běžném termínu.