icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

smtanka
18. srp 2015

@valerie111 Tak to je super. Já dostala těhu průkazku až teď, v 11. Tydnu. Držím pěsti, ať jde všechno dal tak jak má. Jinak já pořád věřím, že to budou dvojčátka. 😀

valerie111
18. srp 2015

@briketaaaa Klasickej stav...🙂 Řádila bych věnovat se něčemu na co normálně nemáš cas🙂Já třeba třidila fotky, chystala je do obrázků, dělala kolaze,atd...Příští týden jedu na kurz patinovani nábytku. ..a pak se zase budu Mít čim bavit🙂Nebo začni studovat nebo oprášit nějaký jazyk🙂

valerie111
18. srp 2015

@smtanka Taky jsem na něj koukala...příští týden jdu nakonec i do artu v utery a pak ještě v patek ke svému. Tak se tesim,že to bude rychle utikat🙂

valerie111
18. srp 2015

Jinak volala jsem do centra kvůli radě ohledně cesty na pohřeb(300 km tam a 300 km zpet) a pohřbu samotnému. ..a sestra mi řekla,že pokud mi neni spatne,nevidi žádný důvod nejet...tak nevim

smtanka
18. srp 2015

@briketaaaa ÚPLNĚ VÍM, o čem píšeš. Nemyslím si, že jsou to hormony. I já už šilím. Je to tím, že jsem pořád doma. Chybí mi kontakt s lidmi. Někým dalším, než jen s mužem. A nemyslím, že je to jen v nás. Naše drahé polovičky by nás teď měli snažit se chápat mnohem víc, než kdy dřív. A nepokoušet naše nervy.

Já se snažím nebýt na něm závislá. Když jsme se posledně chytli, tak jsem odjela na celou dobu vycházek. Venku jsem se odreagovala, na návštěvě přišla na jiné myšlenky a hlavně jsem přijela s dobrou náladou. Večer jsme se k sobě pak zase tulili. Je potřeba, aby každý z nás měl svůj prostor. Tím, že jsem pomalu nonstop doma, tuto výsadu ztrácím. 😀

valerie111
18. srp 2015

@smtanka Uplne souhlasim

briketaaaa
18. srp 2015

@smtanka nejhorší na tom je, že mi v centru zakázali domácí práce atd, jak jsem měla problémy. Takže jsem na něm závislá. Já jsem pořádkumilovná a on je bordelář, nemá v sobě uklízecí geny. Hold potřebuju, aby vytřel. Ty lehký práce si udělám sama, ale na ty těžší prostě potřebuju jeho pomoc. On je do půl patý v práci, pak si příjde domu, pak nějáký sport a pak práce u PC do noci, takže ani tak ho vlastně nevidím a když jo, tak oba kysneme na gauči.

@valerie111 učit se mi nic nechce, jsem učebně vyčerpaná 😀 Tím, jak jsem začala učit, tak jsem si přes rok dodělávala minimum, musím dělat plno příprav, takže tohle vážně ne. 😀 Při minulém těhu jsem uháčkovala obrovskou deku, tak nevím do čeho se pustit teď

merope
18. srp 2015

@briketaaaa a nemůžeš si zařídit někoho na pomoc v domácnosti? Pokud jsi z Prahy, napiš, dohodím ti šikovnou holku za stovku za hodinu. My jsme bordeláři oba a když mám plno práce, tak nestíhám nic a přijdu domů fakt utahaná a na nějaký úklid fakt nemám, tak potěší, když ti někdo přijde pomoct (a i se dá pokecat).

smtanka
18. srp 2015

@briketaaaa Přesně tak. To vytírání a vysávání je problém i u nás. Manžel to udělá rad. Ale už jen to, jak je potom důležitý. Ta role "ležící mikrovlnky na dítě" mě zkrátka trochu shazuje.

😀 zrovna jsem i přes zákaz vytřela celý byt po svém. Pořádně, na čtyřech a s hadrou v ruce. On tu podlahu vždy jen polechtal. Dávala jsem pozor, a zkrátka už jsem to nemohla nechat být. Jeee jak ten byt voní 😀

Taky mi chybí trávení společného času jinak. Ne jen u TV. Když ty vycházky a jeho pracovní doba nám toho moc neumožní. Na výběr moc nemáme. 😞

Ještě jedna věc se mi osvědčila. Sama jsem tuto radu dostala. Do všeho, co se kolem těhu děje nebo zjistím, ho zasvecuju. Ze to těhu není jen tak. Jak mám nízký tlak, který se ani sestřičce u doktorky nelíbil. Ze mě bolí břicho, protože se mi tam teď tvoří prostor na dělohu a mimi. Ze se už hýbe, ale já to necítím. A ze příště už půjdeme na utz spolu. Nechám ho olejíčkovat bříško s tím, že od tohoto týdne už mimi vnímá své okolí..

smtanka
18. srp 2015

@merope To bych taky brala. Brácha má slečnu na úklid jednou týdně. Člověk musí stejně uklízet. Přesto ta největší práce je odvedená někým jiným. Takže za mě dobrý tip.

briketaaaa
18. srp 2015

@merope jsem z Varů. Ale tak si říkám, když já nemůžu, tak mě musí zastoupit. Taky tu se mnou žije, ne jen já tu dělám bordel.
@smtanka já jsem mu taky říkala, že on mě vidí "jen" ležet, ale tu tíhu zodpovědnosti co mám si neuvědomuje. S tím úklidem mě to ze začátku hodně bralo, tak jsem taky sem tam pořádně vytřela a tak, ale teď si říkám, že mi to za to nestojí. Snažim se mu taky všechno říkat, ale on prostě po minulé zkušenosti, kdy se na to upnul a nevyšlo to, tak se už bojí a nechce si to moc připouštět.
Než jsem ještě změnila práci, tak jsme měli v plánu, že půjde na rodičák on, to by to tady vypadalo 😀

zdenka35
18. srp 2015

@briketaaaa Neboj já na může taky budu bručet až se vrátí a opadne to prvotní kdy se uvidíme po 7 měsících 😀 😀

zdenka35
18. srp 2015

@zdenka35 chtěla jsem napsat na muže ne na může 😀 😀 😀

valerie111
18. srp 2015

@briketaaaa Jo taaaak🙂 Deka uzasnej napad🙂

valerie111
18. srp 2015

@smtanka Já se dvojcatek taky ještě nevzdala🙂

zdenka35
18. srp 2015

Holky já se nenudím,dělam vsedě ruzné domácí dekorace,dělám to už leta,pořád nové nápady a inspirace,když mě to nebaví stáhnu si film či seriál,dám si zdravou mlsku,nebo vemu knížku,časopis.Ale já mám doma i syna má prázdniny,ale je mu 18 tak se moc neohřeje,ale pomáha,jak luxovat,tak vytírat i nákupy vozí,vařit pomáha 😀 😀 je zlatej,kor ted když je manžel pracovně pryč musí zastávat jeho funkci on 😀

zdenka35
18. srp 2015

@valerie111 U mě taky bylo vidět jen jedno 🙂 ale nikdy prý není nic tak jak se zdá a třeba vykoukne shované za pár týdnů 🙂 ale pani doktorka si myslí jedno i kvuli tomu hcg a hledala a hledala a opravdu ve váčku jednom jedna tečka malá bílá 🙂.Já jdu do Artu v pondělí 🙂

smtanka
18. srp 2015

@briketaaaa Tak to chápu. Ono se to snad i změní s břichem. Až začne být pořádně vidět 😀

smtanka
18. srp 2015

@zdenka35 A chtěla by jsi dvojčátka? Jak já vám je přeju. Mít doma dva malé špunty. Taky bych se tomu vůbec nebránila. 😀

zdenka35
18. srp 2015

@smtanka chtěla a když bude jedno nevadí 🙂 musela jsem chtít,jinak bych si nenechala vložit 2,vždy je ta možnost že se obě chytí 😵 😉

merope
18. srp 2015

@briketaaaa Já se tomu taky docela bránila, pak měla jednou přijít tchýně na oběd, doma šílený bordel, já učila 8-10 hodin denně (k tomu jsou i nějaké prostoje, takže reálně jsem vypadla z domu kolem deváté a dorazila občas i v deset-jedenáct) a to fakt moc nenauklízíš. S jednou studentkou jsme nějak na to zavedly řeč a ona že má už dlouho paní na úklid a dohodila mi ji. A chlap se tetelil blahem, protože ač bordelář, tak pořádek se mu moc líbil. Zatím nemám nikoho nějak pravidelně, ale tak jednou do měsíce je fakt super, když někdo přijde a pomůže s tím, co nestíhám. Většinou když už uznám, že stav je kritický a čas na to není, tak zvednu telefon a zavolám. Pokud chlap chodí do práce a "vydělává peníze", tak se mu fakt už nemusí chtít ještě makat večer s hadrem. A do toho oni jsou fakt nervové a ta bezmoc, že své ženské nemůžou pomoct s tím mimi a nemají to pod kontrolou je hrozitánsky ubíjí - a ty do toho řešíš takové "blbosti" jako umytá podlaha, když je ještě přece pořád čistá. Nevím tedy, jak jste na tom s penězi a zda si to můžete dovolit, ale v Karlových Varech by se mohl dát sehnat úklid snad levněji než v Praze.

briketaaaa
18. srp 2015

@merope kolik ten úklid tak stojí? No on sice pořád pracuje,ale peníze nikde moc vidět Zatím nejsou a zvlast, když teď půjdu na PN. Co jsem začala učit,tak jsem si finančně taky pohoršila.

valerie111
18. srp 2015

@zdenka35 Uvidime🙂 Jsme se mohli potkat. ..🙂 Třeba jsme se tam i videly🙂 Kdy si byla na transferu?

valerie111
18. srp 2015

@zdenka35 Já se taky nenudim🙂 Delam co normálně nestíhám,jak píses, dekorace,fotky,drobný úklid. .a vycházky jdu do prace🙂

zdenka35
18. srp 2015

@valerie111 Ty jsi byla dřív já až 30 července

valerie111
18. srp 2015

@zdenka35 Gynekolog má starej ultz...v Artu máj lépsi🙂 tak to Pan Michálek zkontroluje poradne 🙂

valerie111
18. srp 2015

@briketaaaa U nás v jižních Čechách +- 100,- za hodinu🙂

briketaaaa
18. srp 2015

@valerie111 koukala jsem na net a u nás kolem 200. Me by to ani nenapadlo a vy všechny takové zkusenosti😄

jika10
18. srp 2015

@briketaaaa Hele já dávám za úklid 100 na hodinu. Chodí mi paní v důchodu a je ráda, že si vydělá nějakou kačku. Chodí k nám každých 14 dnů na velký úklid a máme byt 3+1

merope
18. srp 2015

@briketaaaa V Praze chodí ukrajinky běžně za 150/hod, ale dá se sehnat i za stovku nějaká studentka či brigádnice, co nemá zrovna práci.

Strana