KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@tulik1 přečetla jsem si tvé příběhy a fííííha slza ukápla 😢 . Už toho máš za sebou vážně hodně a budu držet palec, aby ti to tentokrát konečně vyšlo 😉 Můžu se zeptat, co máš za diagnózu, že to nejde?
@briketaaaa děkuju, věřím, že to tentokrát vyjde, ale ani nevím, kde se ve mě ta víra bere 🙂 . Co se týká té diagnózy, tak já i manžel jsme v pořádku, ale díky množství jak gynekologických tak negynekologických operací se mi tvoří srůsty, tak to by údajně mohl být ten problém. Ale jinak jsme označeni jako ideopatická neplodnost, takže příčina neznámá ...
Dnes 8 den po ketu zatím vše tak jako v pohode 😄prsa bolí trochu pnutí v podbrisku sem tam trochu žaludek. akorát nevim kdy bych měla termín menstruace díky biochemickému těhu minuly měsíc jsem dva dny špinila pak trochu krvácela a pak se to rozjeli no snad žádný termín nebude 😄
@tulik1 měla jsem spolužačku na vysoké, která také prodělala několik IVF a nikdy žádné nevyšlo. Pak si adoptovala holčičku z Afriky. Rozhodly se pro poslední IVF, no a má krásné dvě holčičky, vlastně tři. Tak věřím, že i vám se zadaří 😉
@bobyna kdy plánuješ testovat? 😀
@briketaaaa mam strach takže vůbec nevim byla jsem dvakrát v lékárně a test jsem nakoupila asi to nechám až po nedeli pokud to nedostanu
@bobyna tak přeji ať MS nepřijde a v pondělí máš krásné dálnice 🙂
@bobyna Otestuj, až se budeš cítit. Jestli se ti do toho teď nechce, není nic jednoduššího, než si dopřát ten klid a nechat teď všechno na později. Výsledek před tebou stejně neuteče. Na klinice stejně říkají, testovat až 14 dní po Ket. Určitě vědí proč. Teď máš byt v klidu s nohama na hoře a úsměvem na tváři 😉
já jsem byla na procházce venku a tak jsem přemýšlela, zda to v tý práci nezkusit a bla bla bla, příjdu domu a na vložce miniaturní kapička něčeho řůžovo červenýho. Fakt jsem nebyla schopná identifikovat, jestli to je krev, ale hned mi zahnala myšlenky na to, jít do práce 😀
@briketaaaa 😀Já se modlila a slibovala, že do práce už nepůjdu, hlavně ať to mimi vydrží.
Dlouho se ti to už nestalo. Musela jsi se vylekat. A to máš z hematomu? Nebo odůvodnil to lékař nějak? Na jedné diskusi jsem četla od jedné maminky, že regulérně špinila až do 6. měsíce. Teď má dvouleté mimi doma. Ale už nevím, jestli psala důvod špinění.
@smtanka předtím to špinění a krvácení bylo nejspíš z hematomu, ale na USG byl vidět, až když už jsem nešpinila a vstřebával se. No a ted vážně nevím co to bylo, protože nikde jinde jsem žádnou krev neměla, ani když jsem zaváděla utrogestan. Fakt malá tečička. A ty už dobrý? Taky nešpiníš?
@briketaaaa Naštěstí už dlouho ne. Už si ani nepamatuju, v kolikátém týdnů naposledy. Jsem moc ráda. Nicméně vím, že to nic neznamená a může se to ještě kdykoliv změnit. Tak jen pokorně děkuji, že jsem nyní v pořádku bez špinění.
Dobrý ranko, tak dneska mi přišel Angelsounds. Po dlouhém hledání, kdy jsem to už chtěla vzdát, že je brzy, jsem to zaslechla. Buší mrňosek pěkně. Jen když to znova dám na stejné místo, tak musím zase trošku hledat. Doporučuji, člověka to vážně uklidní, že je vše, jak má být 🙂
@briketaaaa Parada🙂 Mužů se zeptat na cenu?
@valerie111 kupovala jsem z ebay za 500
@briketaaaa S ebay nemam zkušenosti. .da se koupit i jinde?
@valerie111 no určitě jo, ale když jsem koukala na český stránky tak stojí okolo 1000 a víc. Možná jestli na bazaru zrovna nebude levnější. Mě to objednával brácha, musí tam být online platba a pak se čeká docela dlouho na doručení. Zadej do vyhledávače a urči ti něco vyjede. Kamarádka si ho třeba půjčila od někoho tady na MK. Srdíčko našla až v 15 týdnu
@briketaaaa Díky za rady🙂
Prosím o radu...začíná me pobolivat zub...už dávno mel byt venku,ale tím ze nebolelo jsem to odkládal a ted se to začíná ozývat. .Mužů vůbec nějaké léky od bolesti?Nebo injekci u zubaře?
@valerie111 můžeš paralen, jestli ti pomůže. Na jiných léčích bych se domluvila s gynekologem
Ahojte. Taky mi dnes došel Angelsound. Srdíčko bije krásně. Věřím, že to bude nové hobby mého muže. Nicméně, nic se nemá přehánět. Tak jsem si ho poslechla jen na chvilinku. Ale docela jsem překvapená z toho, kde mimi leží. Píchání jsem celou dobu totiž cítila jinde 😀
Já zase nákupu na bazarech a v zahraničí moc nevěřila. Přece jen se jedná o elektrický přístroj, který vydává vlny k miminku. Mam kupovaný na českém portále. Přístroj jsem dostala s českým návodem a značkou, že byl schválen v rámci EU. Tím nechci říkat, že jen moje rozhodnutí je správné. Já se jen v tomto trochu v práci pohybovala a vím moc dobře, jak rozdílné parametry a tím i cena jsou u surovin, materiálů a zboží, které přijdou na EU trh oficiální a neoficiální cestou. Je to jen o důvěře, kterou jsem díky zkušenostem ztratila. 😒
Holky,dal vám Dr. Schéma jak vysadit utrogesran?

tak holky já si budu muset ještě minimálně o měsíc déle počkat. Dneska jsem byla na kontrole a vypadá to, že se mi tvoří nějaké polypy, za měsíc jdu na hysteroskopii a pokud bude vše ok tak teprve v říjnu KET ... ☹