icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

smtanka
20. srp 2015

@briketaaaa Ano, mně to vypsala lékařka na jednotlivé dny.

briketaaaa
20. srp 2015

@smtanka a napsala bys mi to prosím?

smtanka
20. srp 2015

Klidně napíšu, ale počítala to podle týdne těhotenství. Já navíc brala víc léků jak ty. Raději ti ber jen jako informací k porovnání.

Do 31.8. Běžně jako do teď 4-1-4
Od 1.-3.9. 2-0-2
Od 4.-6.9. 1-0-1
Od 7.9. Nic

briketaaaa
20. srp 2015

@smtanka a 12 týden bude s kolikateho? Děkuji.

merope
20. srp 2015

@beta12 Tak jak? U mě nic. Příští týden jdu na konzultaci - a určitě chci jít co nejdřív do dalšího pokusu. Nicméně první týden v září dáváme dovolenou u moře a kdo ví, třeba to vyjde tam.

beta12
20. srp 2015

@merope Ahojky, já byla dne na odběr krve,zítra v 10hod bude jasno, ale tes ráno nic. Mi taky jedeme na dovču v říjnu a uvažuji se objednat ke známé na čínskou medicínu a zkusit čaje na tu mojí sliznici, i sestra mi to dnes poradila. Tak držím palečky na další pokus. 🙂

merope
20. srp 2015

@beta12 Tak uvidíš, my pojedeme na dovču hned v září. Já měla kliku, že jsem asi teda tak tak stihla dneska tu krev tak, že mi dali výsledky už dneska (takže jsem hlavně mohla hned vysadit utrogestan, tak doufám, že jednak přestanu pořád spát a druhak mě přestane bolet břicho, co mě bolí už asi dva dny a tipuji, že to je přesně tím, že tělo by chtělo menstruovat a utrogestan tomu brání, už jsem to měla po jednom IUI).

Jaké čaje na sliznici? Já jdu příští týden na konzultaci k dr. tak že bych posbírala i nějaké rozumy v tomto a zkusila se poptat, zda by něco z tohoto mohlo pomoci konkrétně mně.

smtanka
20. srp 2015

@briketaaaa Podle Utz bych měla být zítra 11+1. Podle MS bych měla být v pondělí 11+1. Nevím, podle kterého dne to doktorka vypočítala. 😔

smtanka
20. srp 2015

Holky, já zase slyšela, že akupunktura je velmi nápomocná. Pokud by nám tento pokus nevyšel, měla jsem v plánu se objednat. Prý jde o dvouměsíční kúru. Víc jsem tehdy nezjistila.

zdenka35
20. srp 2015

@merope Na sliznici kontryhel nat sypaný 🙂

zdenka35
20. srp 2015

@smtanka Také jsem chodila na akupunkturu,ale nestihla jsem tak dlouhou kůru 🙂

beta12
20. srp 2015

@merope já piju kontryhel a menstruaci mám malinko silnější a jinak čaje z čínské medicíny. A asi se začnu víc hýbat. 🙂 Zkusit se má vše. 🙂 Tak držím palečky a třeba se tady brzy zase sejdeme.🙂

beta12
20. srp 2015

@smtanka Děkuju za typ. 🙂

bobyna
21. srp 2015

krásnýý pátek 🙂

larunnka
21. srp 2015

Ahoj holky. Mohu se zeptat kolikatý den cyklu jste podstupovali KET? ( v nativu )

valerie111
21. srp 2015

Tak po dvouch dnech bolesti zubu sedim už přes 2h v cekarne:( Jsem zvedava co me ceka:(

zdenka35
21. srp 2015

@valerie111 Chuděrko ☹mě naštěstí vyšlo že jsem měla 2 dni před stransferem preventivní prohlídku a zoubky spravené,ale ted jsou i více citlivé těmi změnami 😒 tak at se ti brzo uleví 🙂

valerie111
21. srp 2015

@zdenka35 Já mám zuby špatne už dlouho...ale takovou bolest to neznám. ..myslím že mi ho vytrhnou:/

zdenka35
21. srp 2015

@valerie111 tak hlavně aby se ti ulevilo,mě když bolí hodně zub uplně se těším jak na smilování na zubaře ☹

briketaaaa
21. srp 2015

@larunnka ahoj,ja jsem šla 19. den cyklů
@valerie111 já jsem minule těhotenství taky měla problémy se zuby, nikdy jsem problémy neměla,až když se to nejméně hodilo. Tak ať je vše OK

Já jsem si jela na víkend odpočinout od manžela k rodičům,tak doufam,ze nám to oboum prospěje. A v pondělí na týden do práce a pak doufám na PN

larunnka
21. srp 2015

Moc děkuji za odpověď. Teď mě to čeká a chtějí ať jdu desátý DC na UZ tak jsem si říkala jestli to půjde brzy po UZ. Jsem nedočkavá.

bobyna
21. srp 2015

@larunnka desatý den ulrazvuk pokud je vše ok změří ti slizniici a naplanuji ket cca 19 den

larunnka
21. srp 2015

OK. Dám vědět jak jsem dopadla. Myslela jsem že to budeme rychleji. Nedá se nic dělat

bobyna
21. srp 2015

@larunnka nene tak rychle to nejde 🙂

smtanka
21. srp 2015

@valerie111 Tak jak jsi dopadla?

smtanka
21. srp 2015

@larunnka Nezdá se to. Ale uvidíš, uteče to velmi rychle. Těšíš se? A je to tvůj první et?

larunnka
22. srp 2015

Nene. Mám doma dvojčata. Letos jim bude osm a tak rychle to uteklo, že jsme si s manželem řekli, že zkusime ještě jednoho mazlíčka. Ale před tím to bylo vždy rychle, protože jsme podstupovali ET, teď nás čeká KET. Dnes mám konečně první DC tak už to snad poběží.

briketaaaa
23. srp 2015

Dobré ranko, tak co u Vás nového? Já se zítra chytám na týden do práce a pak na PN. Vůbec se mi nechce to v práci oznamovat 😒 Doufám, že nebudou moc naštvaní. 😀

valerie111
23. srp 2015

@briketaaaa Nazdarek..to chápu, ale co už. .Jejich boj🙂 U me nového jen vytrhly zub a v utery jdu konečně na kontrolu do Artu. To už budu 7+4tt tak doufám že budou vidět dvě a už i srdicka🙂

briketaaaa
23. srp 2015

@valerie111 já vím, že mě to může být jedno, ale jsem tam 1 rok, tak je mi to hloupý, ale zase nemůžu čekat věčně, nemládnu, už takhle jsem to o rok odkládala 🙂 Takže nakonec šel ven jo? Tak hlavně, že už je to dobrý. Do úterka to uteče jako voda, snad už budou vidět mimmísové 😉

Strana