KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
Ahoj holky prosím vás zítra mě čeká et a jsem jak na trní ze 7 vajíček máme 3 a zítra to bude 3.den kultivace a já mám strach protože jsem se někde dočetla že při velké děl sliznici není úspěch a nebo ani et nedělají já jsem měla 11dc opu a sliznici 13,8mm holky moc vás prosím jakou sliznici jste měly vy mám mít obavy že mi řeknou že je sliznice moc vysoká jinak má 3 stěny podle lékařské zprávy moc děkuji
Ahojky všem, dlouho jsem tu nebyla, takže dodatecne gratuluji všem co mají // či potvrzeno a tem co se chystají držím palce 😉
Jinak ja přes všechny komplikace ( dost často jsem spinila i párkrát zakrvacela) dnes 10+2tt a nejdůležitější průkaz 😵
Mám obrovskou radost.. i když vím že ještě poradny kus je před námi .....
@hanulkavelunka no ja měla taky sedm ale měla jsem prodlouženou kultivaci takže 5 den me zůstaly dvě a sliznici jsem měla 8mmm takže nevim myslim ze kdyby byl problem tak by to řekli takže buď v klidu a neboj se a to ti je daji zitra jo
@hanulkavelunka já jsem měla sliznici myslím 8mm, ale měla jsem dojem, že čím je vyšší, tím je to lepší. A kultivaci jsem měla 5 dní.
@m.aa.b moc gratuluji, i když cesta je ještě hodně daleká
jinak jsem jim v práci dneska oznámila, že jsem těhotná a od 1.9. jdu na PN, docela to vzali. Mimčo je nejdůležitější a práce je prostě až na vedlejší koleji. Ředitelka mě ujistila, že na mě moc rádi počkají, tak mě to potěšilo.
@hanulkavelunka Nechcete prodlouženou kultivaci? Ze všech stran slyším, že to je mnohem lepší - dost embryí se mezi 3. a 5. dnem přestane vyvíjet, tak je lepší, ať se přestanou vyvíjet ve zkumavce a dávají se ty nejsilnější. Já co jsem se dívala do papírů, tak mi skoro přijde, že se přestalo vyvíjet to nejslabší + to nejsilnější a na ET jsem šla na to "prostřední". Taky blastocyty by se měly chytat líp než jenom moruly. Nevím, jak to máte u vás v CAR, my za to platili 2500 a ve srovnání se všemi cenami a pravděpodobnostmi a vzhledem k tomu, že statistiky říkají, že 5 oocytů = 3 embrya 3. den = 1 embryo 5. den mi přijde, že to výrazně zvýší šanci na úspěch.
@briketaaa gratuluji, že to tak vyšlo v práci, s takovým kolektivem je dost možné, že třeba i v průběhu mateřské pro ně můžeš něco málo dělat, až už si to po roce doma poleze na mozek. Občas stačí půl dne a člověk si odpočine od dětí, přijde na jiné myšlenky a zase se těší, až se ti rošťáci vzbudí.
@m.aa.b mlsně koukám, chtěla bych ji taky 🙂 .... a gratuluji!!
Tak dneska pobavujici den v centru,krev 25 den od Ket 32875 a na ultrazvuku dvojcatka graviditou odpovidajici 5 tydnu 🙂 , a pred tydnem ma gynekolozka videla jen jedno bez akce a ja se dnes s spatnym žaludkem bala zda je vse v poradku 😉 mam radost i strach,shluk emoci krásných.Doktor rekl at si manzel sedne az mu budu volat do zahraničí 😀
@merope máme tak super kolektiv, přeci jen na našem úseku jsme jen ženský, tak ví, že dítě je hrozný dar a štěstí a žít bychom bez něj nemohly. Myslela jsem, že kdyby bylo všechno OK, tak bych si příští školní rok vzala menší úvazek. Přeci jen ta mateřská není žádné terno.
@zdenka35 nádhera a obdivuji.
@zdenka35 Jupi jupi....mam velkou radost🙂 Doufám, že zítra čeka stejne prekvapeni🙂
@zdenka35 Já se na Michalka tesim jak nikdy..zítra to bude přesně 28 dni od ket. A muj gynekolog min týden viděl jen zloutkový váček, tak nějak to nazval a taky bez akce...tak me celkem vydesil:/ Tak se trepu strachy a natesenim na vysledky🙂
@valerie111 určitě tam budou bouchat dvě srdíčka, jsou až kolem 6 týdne, takže teď je ten správný čas, minule bylo ještě brzy 😉
@valerie111 budu na tebe myslet já jdu až v pondělí to bych měla být 7+4tt
@merope my by jsme nebyli proti ale verim3 car a embryolozka to tak navrhla raději je zavest po 72 hod takže ji verime
@hanulkavelunka a kam chodíš do caru ??
@valerie111 👫👬👭urcite dvě 😉
@bobyna zlin
@bobyna máme totiž jen 3 embryjka tak embryolozka nechce čekat
Zítra us je budu mit u sebe 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@merope pro některé je lepší tělo maminky než miska to si nevyberes
@briketaaaa Kezby🙂 Nic jinyho si nepreju🙂
@hanulkavelunka tak to držím palce 😉a kolik si ji necháš zavést
@bobyna snad vydržely 2 nám řekli vysl3dek oplozeni po 20.hod.ze 7 se opl.6 a do rana byly 3proto dr rekla ze mame v ut dojet na et,takze jsem jak na trni protoze dnes tam volal manzel je taky jak na trni ale dr rekla ze je nechce vytahovat ze jim to neprospiva at pockame do zitra. Takze tak
@bobyna chci zavest 2 a modlim se at 2 vydrzi
holky vy jste odvážné s dvojčaty, já bych se bála, že bych to nedala. 😀
@briketaaaa po 4.letem snazeni radeji 2 nez zadne a nikde nemas napsana ze se uchyti obe a ja ikdyz je toto me 1.ivf je i posledni,ja uz na to proste nemam a kdyz mas ze 7 vajicek jen 3 bojovnicky tak jako odmitni je,ja se jen modlim aby do zitra ty 2 vydrzely a pri dvou mas vetsi sanci ze se aspon 1 uchytne a ja uz 1 dceru 6let mam takze tak
@briketaaaa a to neni o odvaze . . .
Zvladla bys je
@hanulkavelunka já to chápu, kdyby to byl můj už kolikátý pokus, tak bych taky šla do dvou. Doktor mi říkal, že je to pak celkově více rizikové těhotenství. Ale asi věc názoru. Teď když si vezmu jaký strach mám o to jedno a ještě o dvě, tak to musí být mazec 🙂

Ty jo to musí byt super opora mládej má16 takže pubertujem jeste 😀7 měsíců dá se to vydržet manžel odjel za cele manželství jednou na montáž na 3mesice zrovna jsem čekala kluka a vrátil se domu v den porodu asi 6 hodin mu chybělo 😀ale bylo to dlouhoooo