icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

hanulkavelunka
24. srp 2015

@briketaaaa i to jedno pri ivf se muze rozdelit a jsou dvojcatka
MY se 2 roky snazili ale marne,pak rok 3 iui bez uspechu takze ted v zari to budou 4 roky a toto je 1 a posledni pokus a to muzeme mit jeste 3 ivf ale uz nechci
A to jsme temer zdravi a samo to jde tezko kdyz mame tátu doma jen na vikendy.
Preju hodne stesti pa

zdenka35
24. srp 2015

@valerie111 Určitě budeš sdílet větší radost než já 😀 😀 trochu více jsem to nečekala a mám velikou radost i veliký strach,taky nejsem nejmladší 🙂

valerie111
24. srp 2015

@zdenka35 Já si to preju od zacatku🙂 A vzhledem k tomu,jak mi je, tak mam i nějaký vnitřní tuseni🙂 Tak uvidime 🙂

merope
24. srp 2015

@hanulkavelunka Tak pokud už jsou jenom dvě a chceš zavádět dvě, tak to chápu - u nás to má CAR tak, že každý den ráno volají, zda ten konrkétní den je či není ET a já měla od začátku 4, pak 3 a pak najednou zůstalo jedno ten pátý den. A taky to dělají podle toho, kolik je embryí a v jakém jsou stavu, aby zavedli to nejlepší.

hanulkavelunka
24. srp 2015

@merope nam to rekli jen 20 hod po pisci a zbytecne je nevytahuji kazdy den,moc jim to neprospiva. Kazda car ma jine zkusenosti 🍀😉

bobyna
25. srp 2015

Tak 14 den Ketu dnes na krvi 763 HCg nemůžu tomu uvěřit 😀😀😀😀😀další meta za mnou za 14 ultrazvuk na potvrzeni gravidity 👌🏽

zdenka35
25. srp 2015

@bobyna Mooooc gratuluji,krasne 🙂 ja za 14 dni ultrazvuk na srdicka 🙂

andela01
25. srp 2015

@zdenka35 a co manžel na to? Už jsi mu volala?

bobyna
25. srp 2015

@zdenka35 tak jsem další v klubu 😍

zdenka35
25. srp 2015

@andela01 Samozrejme,ma radost 🙂

hanulkavelunka
25. srp 2015

@bobyna gratuluji at je vse v poradku az do 40tt
Ja jsem. 3 hod po et a mam 2 embryjka v brisku a dokonce nase car dela asist.h.automaticky.coz'me mile prekvapilo

bobyna
25. srp 2015

@hanulkavelunka tak to je super tak ať se jim u tebe moc líbí a hlavne odpočívej aspoň pět dni fakt je to lepší

hanulkavelunka
25. srp 2015

@bobyna odpocivam a mam to v planu i manzel zustava az do 2.zari doma a 1.vedeme dcerunku do 1tridy. Pa pa opatruj se

bobyna
25. srp 2015

@hanulkavelunka tak super ať se ji tam líbí školačce 🎒a ty se nech opatrovavat

valerie111
25. srp 2015

@bobyna Gratulace velikaa🙂

valerie111
25. srp 2015

Cusik holky🙂 Tak dnešní kontrola 4 týdny po ket proběhla nad me očekávání dobre🙂Nejdříve mi doktor pogratuloval ke dvojcatum a potom ho napadla možnost,že hcg muže byt tak vysoké pac jsem dal nez myslel. Na ultz se ukázal 1 drobek a už mu tukalo i srdicko. .jupiii..Dle ms i ultz jsem 6+4.Centrum se s nama rozloucilo🙂

bobyna
25. srp 2015

@valerie111 ja tobě taky mooooooc pořád jsem kukala kdy tu budeš

valerie111
25. srp 2015

@bobyna Seděla jsem v parku a uzivala si to🙂

hanulkavelunka
25. srp 2015

@valerie111 uzasne,gratuluji a preji at je vse v poradku az do 40tt
Taky se tesim ale jeste si pockam 14 dni na krev dnes jsem mela et 1 tridenni 8 bunecne a jedno slabsi ale taky bojovnicek takze 2 embryjka si uz hlidam v brisku

smtanka
25. srp 2015

@bobyna gratulujiiii! Super zpráva 😘

zdenka35
25. srp 2015

@valerie111 Gratuluji i k srdicku 😉 krasna fotecka 😉

smtanka
25. srp 2015

@hanulkavelunka Krásně si těch 14 dní užívej 😃

smtanka
25. srp 2015

@zdenka35 Bylo nás tu víc, které dostali dvě embryjka. A vidíš, alespoň ty máš ty dvě srdíčka v bříšku. Mám radost s tebou.

smtanka
25. srp 2015

@valerie111 Krásná fotečka. Tak už je to oficiální 😀 Teď už ty týdny budou utíkat rychle. Já sama si tento týden slíbila, že si to tehulkovani začnu užívat. Protože jinak budu za chvíli rodit a ani si to pořádně nevychutnám. 😉

tulik1
26. srp 2015

no holky paráda, moc vám všem gratuluju a pěkně ty svoje pupíčky hlaďte 😉 , už se těším a věřím, že se k vám v říjnu přidám 🙂 a ta úspěšná KETí vlnka bude pokračovat 😉

valerie111
26. srp 2015

Všem moc dekuji🙂

merope
26. srp 2015

@tulik1 Nápodobně, za chvíli odcházím na konzultaci do CAR, co dál. Tak snad se dozvím, že už v říjnu to půjde.

bobyna
26. srp 2015

Dnes žádné nové zprávy 😃😃😃

valerie111
26. srp 2015

Tak ted jsem se po sprchování utirala ručníkem a najednou velká červena skvrna....jsem z toho v soku...včera v Artu vse ok a ted krev...Doufám, že není něco špatne...

smtanka
26. srp 2015

@valerie111 Snad ne. Mívá to tak spousta holek. Raději Odpočívej a relaxuj. 😃 Půjdeš zítra pro uklidnění k lékaři?

Strana