icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

tehulka1167
12. zář 2015

@briketaaaa Já jsem po 1 IVF a bylo biochem.těhu a ted chci jít hned na KET. Ale mám dilema jestli si dt dva prcky...a hlavěně nevím po kolika jsou zamražený,mám 4 nanučky takže asi po dvou budou...

briketaaaa
12. zář 2015

@tehulka1167 já kdybych chtěla, tak mi zamrazí všechny po jednom, ptali se mě, jak to chci. Nechávala jsem si dávat jedno, protože prý když si necháš poprvé a podruhé dát dvě, tak pojištovna platí o pokus míň. Také vícečetné těhotenství je více rizikové, ale zase na druhou stranu má větší úspěšnost, takže si moc nevybereš. Jestli máš zamraženo po dvou, tak si určo nech dát dvě, to by pak jedno vyhodili a je to škoda

tehulka1167
12. zář 2015

@briketaaaa No právě. Mě se na tohle vůbec neptali. Já myslela,že prvních dvouch IVF se to vztahu když si necháš dát dve tak příjdeš o 4 IVF. A na aKET,že se to nevztahuje. 😒

tehulka1167
12. zář 2015

@tehulka1167 a pak taky říkají,že když si nechš dát dvě tak to jedno pokud má jít pryč,že kolikrát stáhne sebou i to dobrý tak fakt nevím a je to dilema. Ale jestli budou po dvou tak je nechám dát obě.

briketaaaa
12. zář 2015

@tehulka1167 mě to doktor moc nedoporučoval si dát dvě a řekl mi mnoho důvodů. Když si ted vezmu co za starosti mam s jednim a jeste se bat o dvě... Nevím jestli se to vztahuje i na KET, asi ne, tak si platíme sami

briketaaaa
12. zář 2015

Tak mám po kontrole. Hematom je zhruba stejně velký, mám kousek odchlípnuté placenty. Placenta mi nasedá hodně nízko a zasahuje přes branku, proto ty potíže. Měla by se postupně vytáhnout a problémy zmizet. Mrně se má ale čile k světu a má vše co by mělo mít. Váží něco přes 120 gramů a má hrozně dlouhé nohy 😀 Takže ležet ležet ležet a budu věřit, že vše bude jak má. Celý 2. trimestr to musím ještě vydržet. A už víme na 80% co to bude 😀

valerie111
12. zář 2015

@briketaaaa Jupi...🙂 Vse bude ok 🙂 A řekneš nám co mas v brisku?

jaka17
12. zář 2015

@briketaaaa gratuluju, to je super zpráva..chce to vydržet..vyležet.. 😀

briketaaaa
12. zář 2015

Vypadá to, že si snad vylezim kluka jako buka po tatínkovi☺. Doma bude mužská presila, už na mě budou tři chlapi. Lezení ma najednou vyšší smysl😀

pajala
12. zář 2015

@briketaaaa to je super zpráva výdrž to 🙂

briketaaaa
12. zář 2015

Holky i když to není ideální, tak jsem dneska tak šťastná. Doufam,ze mi radost vydrží ještě 23 týdnu🙂

bobyna
12. zář 2015

@briketaaaa dobrých zpráv neni nikdy dost🙂

smtanka
13. zář 2015

@briketaaaa To je krásná zpráva! A klučina... Dokonalé... Užívej si to maminko. Teď už to bude všechno jenom a jenom lepší.

pajala
13. zář 2015

@briketaaaa určitě vydrzi-malej je bojovník po mamince 🙂

valerie111
13. zář 2015

Holky potrebuju poradit...Můj gynekolog me na další kontrolu objednal 25.9,což budu 11+0 a mluvil,ze mam přinést sterilní moc a ze mi vezme krev...A muj dotaz...vůbec se nezminil o 1.screeningu...a Já ted nevím, jestli se nějak objednat sama a nebo jestli se mám zeptat jeho a on me někam posle...Co myslíte?

valerie111
13. zář 2015

A nebo jestli mi třeba jen neřekl co bude dál následovat. I když na druhou stranu,kamarádka co k němu taky chodi tak o 1.screeningu vůbec neslyšela. ..

briketaaaa
13. zář 2015

Sterilní moc? To si doma těžko naberes. Stačí jim normální, dělají orientační vyšetření papirkem na každé kontrole. Screening se může dělat až do 13+6. Me se třeba můj gynekolog taky vůbec nezmínil, tak jsem mu pak ještě psala a nakonec mi ho dělal sám. Byt tebou,tak zítra zavolám a zeptám se, ať ses v klidu, protože tento první je dobrovolný. Když ho nebude dělat on, tak to většinou dělají v centru za 1000. Me to dělal zadarmo, tak nevím jak to je hrazene

briketaaaa
13. zář 2015

@valerie111 a krev ti asi bude brát na screening

valerie111
13. zář 2015

@briketaaaa K odběru sterilní moci jsem dostala 20min přednášku :D Jj, zavolat bude nejlepší. Díky za radu

dudus
14. zář 2015

@pavlina1976 no jo , já vím, jsem netrpělivá. Tak víkend se taky nezadařilo...10,11,12 den a pořád nic....jedna hnusná čárka, tak potom nevím proč každý den bleju ☹ A to si nic nenamlouvám, zvracení je pro mě něco hoooooodně nepříjemnýho jako pro každou z nás, že jo. Dokonce manžel četl někde jinde, že holčina měla ještě den před odběrem negativní test a přitom v krvi 600 jednotek....prý se do 21 dní od oplodnění může držet hodnota na 5 jednotkách a to test nepobere....tak jsem z toho taková všelijaká....takže konec testování, středa už je za rohem..... 😵 Už to nechám tak......

@briketaaaa tak chlapeček, no přesila bude, taky mám doma celkem tři chlapy, chtěla bych holčičku...přiznávám bez mučení 😉 Tak se šetři, ležení už asi poleze na nervy, ale co by ženská nevydržela , že jo 😉

briketaaaa
14. zář 2015

Když ležím na zádech, tak mě bolí záda, na bocích boky. Objednala jsem si tehotensky polstar,tak snad mi to trochu ulehčí. Jinak jsem začala koukat na 4 v tom a pokaždé,když to začíná, je tam pozitivní tehotensky test, tak brecim. No pak brecim, když rodí atd. Je to psycho co člověk prožívá. Dneska zase malinko spinim,tak doufam,ze ten hnusnej Hematom zmizí co nejdřív a už o něm nikdy neuslyším.
@dudus me bylo jedno co to bude, ale těch kluků se rodí teď nějak moc. Už se na něj moc těším. Bude doma mužská přesila-manžel, kocour a mimco

martinka565
Odpověď byla odstraněná
merope
14. zář 2015

@briketaaaa K tomu brečení u čehokoli - no, já se dívala fakt divně když se ségry (těhotná a kojící) spolu loučily a brečely u toho. No a jak jsem byla po IVF nacpaná těhotenskými hormony, tak jsem se rozbrečela, když jsme odjížděli od našich večer a to jen proto, že jsem se pořádně nerozloučila s neteřemi a vůbec že jedeme pryč a tak (přitom jsem se v podstatě loučila když šli spát a na další týden jsme měli naplánovanou ZOO). Tak mi ségra vysvětlovala, že to jsou ty těhotenské hormony - tak se tím třeba uklidňuj, že to jsou prostě "jen" hormony.

Ale hlavně držím pěsti, ať všechno dobře dopadne.

@valerie111 Sterilní = do čisté nádoby a střední proud moči. Nebude to 100% sterilní, ale ať se ti nepovede co mě posledně, kdy jsem tam měla pak extrémní množství baktérií asi hlavně kvůli tomu, že jí bylo málo, opatlala jsem nádobku dokonale shora a pak to spláchla dovnitř a ještě to byl první proud. Prostě vše pro to, aby v tom těch baktérií bylo dost - takže se mám zastavit znovu a lépe.

valerie111
14. zář 2015

@merope 🙂 Já se mam umyt,odcurat a pak v pulce odebrat..tak uvidíme ;)

merope
14. zář 2015

@valerie111 Jo, tak nějak přesně by to mělo fungovat. Já tam byla když jsem vyřizovala předoperační před IVF a byla jsem asi trochu mimo, takže jsem nepochopila ani "plnou zkumavku" 🙂 natož něco jako "sterilní".

pavlina1976
15. zář 2015

@dudus Ahoj, tak zítra den "D" 😉 . Moc držím pěsti! Bude to tam uvidíš! Já měla skoro neviditelnýho ducha a z krve den potom jsem měla přes 600 jednotek, pak to v 8tt nedopadlo, ale to už je jiná věc....
No já včera byla v depce jak prase, večer jsem měla pocit, že mě přestávají bolet prsa a že břicho už mě nebolí tolik a že je to určitě špatně a že je to opět v háji....No úplnej hysterik 😉 . A teď jsem byla ještě na školení, tak jsem si o tom nemohla s nikým popovídat, tak manžel mě pak přes sms uklidnil. Dnes si myslím, že je to OK, břicho zase trochu cítím a prsa stále bolí 😉 . Tak uvidíme, stejně to nevymyslíme 😀 . Zase věřím, že tam jsou a těší se pevnému zdraví a růstu 😀

dudus
15. zář 2015

@pavlina1976 děkuji Páji, snad to bude tak...ještě není nic jisté že jo 😉

bobyna
16. zář 2015

holky dooručuji včerejší dokument čt1 dovolená ve dvou dítě v ceně ivf ze všech stran

briketaaaa
16. zář 2015

@bobyna síla, je to vážně epidemie. No dobrý vědět, že to tady aspon umí 🙂

bobyna
16. zář 2015

@briketaaaa já mám ráda všechny dokumenty zvlášt ty časozběrný i tento nezklamal ale lidi co touží po miminku je na celém světě dost i názory odborníků velmi zajímavý .A co ty jak se daří douám, že odpočíváš 🙂

Strana