icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

pavlina1976
27. zář 2015

@briketaaaa Ahoj, žádné novinky, já jsem včera trochu depkovala, že už mě nebolí tolik prsa atd 😉 , no dnes mě opět prsa bolí a doooost a žíly jsou stále 😉 , blázinec co 😀 . Rýma mi už konečně povolila, tak jsem šťastná, ale bolí mě pořád hlava, vstávám dokonce s bolestí hlavy už druhý den 😒 . Taky tě bolela hlava? Možná proto, že jsem teď v období ms 😒 . A co ty? Už je to konečně dobrý viď? Tak už si to budeš jen užívat 😉 . A co pohyby? 😉

martulle
28. zář 2015

@pavlina 1976 mě taky sem tam přestávali prsa bolet a pak začali,taky jsem z toho holka měla nervíky,ale naštěstí je to v pohodě...neboj,to bude dobré.. 🙂 A co dneska,je ti už líp,hlava nebolí? @briketaaaa a ty se jak cítíš,jak je? a co ostatní snažilky a těhulky?

martulle
28. zář 2015

@bobyna jaký byl víkend,bylo snažení? 🙂

briketaaaa
28. zář 2015

@pavlina1976 no taky malinko depkařím, tím jak se méně hýbu, tak mě pobolívá pořád břicho, hlavně ty vazy postrannách, tak jsem z toho už nervózní. Prsa mě taky bolely jeden den více a druhý méně. Hlava mě nebolela. Nevím jestli už to mám úplně dobrý, ale už mám nějákou fobii chodit mezi lidi :D Pohyby asi zatím ne, sem tam neco citím, ale vážně nevím jestli to je mimi nebo střevo.
Myslíte, že je normální, že mimčo je pořád hodně dole? Nad stydkou kostí

martulle
28. zář 2015

@briketaaaa neboj,já když poslouchám srdíčko,tak ho slyším někdy nad stydkou kostí v pravo,někdy v levo a dokonce někdy aj pod pupkem...ono tam má ještě dost místa,tak skotačí 🙂 kdy máš jit do poradny? Z té fobie lidí tě chápu,jak je člověk jen doma,tak má pak pomalu strach vyjit ven... a co chutě,jaké máš?

dadakin
28. zář 2015

@martulle hlasím dneska 12+tt a 7.10. velký UTZ a výsledky krve NT+ tak jsem napnutá jak kšandy

martulle
28. zář 2015

@dadakin taky jsem byla napnutá a bála jsem se co mě doktorka řekne,ale naštěstí je mimi v pořádku...tak snad bude až do konce.. 🙂 pak písni ,ju...a jak se cítíš?

briketaaaa
28. zář 2015

@martulle tak to já ho slyším jen dole. Čekám až padne 13 hodina a budu moct jít konečně ven, je krásně, tak se těším 🙂 chutě jsem měla poprvé včera, ale nevěděla jsem na co 😀 Vážím pořád stejně.
@dadakin držím pěsti, at je vše OK

martulle
28. zář 2015

@briketaaaa jééé to je fajn,že mužeš chodit ven,já myslela,že jen ležíš...přeju krásnu a pohodovu procházku...aj tady u nás je hezky,svítí sluníčko...akorát je teda větr...já čekám zase až mě padne 14hodina,pak mužu taky ven... 🙂 🙂

bobyna
28. zář 2015

@martulle 🙂 🙂 🙂 no veselý

valerie111
28. zář 2015

@dadakin Já dnes 11+3,čekám na vysledky NT do ctvrtku a pak se objednávám na 1.screening k p. Cudkovi.Tam musím do 11.10...A jak ti jinak je?

briketaaaa
28. zář 2015

@valerie111 Držím palce, at je smudlik zdravý

@smtanka jak jsi na tom ty?

pavlina1976
28. zář 2015

@briketaaaa Ahoj, já myslím, že to co popisuješ tak jsou to pohyby, je to jako šimrání na prdy ze začátku 😀 . Jinak já od včera večer bolesti břicha jako na ms, tolik mě břicho ještě nebolelo po ketu a teď jsem začala špinit ☹ . Vím, že to nemusí nic znamenat, ale už je to divný ☹ . Zítra jsem si v práci napsala sick day....Tak snad se udrží prďolka. Jsem teď totiž přesně v období ms 😒 .

briketaaaa
28. zář 2015

@pavlina1976 no uvidíme, doufám, že to bude sílit, už se na ně hrozně těším. Mě to břicho taky pořád pobolívá, někdy víc,někdy mín. Myslim, že to špinění v období ms je normální, ale radši bych zahájila klidový režim. Já jsem dneska se byla slunit na zahradě a v obchodaku, tak jsem taky nervózní. Zítra mě čeká zubař a návšteva bývalé práce, tak snad to s mrnousem zvládneme bez poskrvnky 🙂

bobyna
28. zář 2015

už bude jen dobře uvidíš

bobyna
28. zář 2015

@briketaaaa uz bude jen dobře uvidíš

valerie111
28. zář 2015

@pavlina1976 Moc držím palce!!

smtanka
28. zář 2015

@briketaaaa Ahojky. Sleduji vás pořád, jen zatím nemam co psát. 😉 Kdybych nebyla tak slabá a neměla nízký tlak, tak ani nevím, že jsem v tom. Občas mě poboliva podbřišek. Hlavně když dlouho stojím, tak mě tam dole jakoby táhne. Všechno je teď proto pomalejší. Moje chůze, časté přestávky a odpočívani. Zítra jdu na krev. Koncem října nás čeká druhý screening. A taky už očekávám ty pohyby. Jsem na ně zvědavá 😀

Jinak my ještě nevíme, jestli bude holčička nebo chlapeček, tak s nákupem výbavičky nepospichame. Ještě nemam nic koupeného. Čekala jsem, že budu ten typ tehulky, která všechno bude pokupovat. Ale kupodivu to tak zatím není. Mas už třeba vybraný kočárek?

Držím moc pěsti všem snažilkam a tehulkam. Myslím na Vás.

rollova
29. zář 2015

Ahoj jollll

briketaaaa
29. zář 2015

@smtanka no já s nákupama vůbec nespěchám, chci to začít řešit až tak koncem prosince. Taky zjistit co nám kdo půjčí nebo daruje. Kočárek asi budu objednávat, než půjdu do porodnice 😀 Zatím jsem ani nekoukala co by se mi líbilo, chci se podívat spíš někam naživo. Ale ještě mi příjde, že je čas, přeci jen mám pořád strach co bude.

dadakin
29. zář 2015

@martulle
@valerie111 Holky cítím se jak kdy někdy jak kdybyhc nebyla vůbec v tom a někdy je mi tak blbě prsa bolí mín,ale vím o nich,často mě bolává hlava já co trpím na migrény a růžová pilulka je moje jediná zachrana ted jaksi to přetrpím.Co se týče pachů jsem jak policejní pes,řekla bych že před tím jsem víc v noci lítala na wc na malou a co mě ted aktuálně trápí je zácpa 🙄 Jsem zvědavá na ten příští týden????Na kočárky jsem mrkla včera a mím favoritem je značka Jane ten jsem měla u malé trojkombinaci a super odlehčená konstrukce u prvního syna jsem měla Chicco Magic a pak golfáč stejné zn. Udruhého syna vše Cam a Jane je vítěz.Ale jak říkám jenom se dívám toto budu řešit až příští rok.

pavlina1976
29. zář 2015

Tak děvčátka jsem doma z kontroly utz, musím tedy personál na ambulanci v nemocnici velmi pochválit, všichni příjemní a vstřícní 😉 . Je to OK holčičky! Jsem 5+6, paní dr říkala, že je krásně vyvinutý žloutkový váček a je tam už embryjko a dokonce jsme viděly jak začíná srdeční akce 😉 . Pani dr říkala, že to vypadá velmi dobře! Že by řekla, že to mimi je snad ještě trochu napřed 😅 . Jo a je tam jedno. Takže to špinění může být odchod toho druhého a mám tam možná malinký hematom, ale vůbec neohrožuje mimi emoticon . Já mám takovou radost 😀

briketaaaa
29. zář 2015

@pavlina1976 moc gratuluji 🙂

pavlina1976
29. zář 2015

@briketaaaa Děkuju 😵 . Příští týden jdu na utz na gyndu, tak doufám, že tam srdíčko stále bude. A co ty?

briketaaaa
29. zář 2015

@pavlina1976 určitě tam bude, neboj. Mě dneska bolí břicho a to ne čekají pochůzky, tak snad se nic nestane

pavlina1976
29. zář 2015

@briketaaaa Tak hezky v klidu, nikam se nežeň 😉

pavlina1976
29. zář 2015

Děkuju moooc za srdíčko dobré dušičce 🙂

pajala
29. zář 2015

@pavlina1976 to je krasny gratuluju 🙂

martulle
29. zář 2015

@pavlina1976 to je moc dobře,že jste s mimískem v pořádku..ono to špinění každého vyleká,mě to taky dost vyděsilo..hlavně,že to přestalo...@briketaaaa co pochuzky a co bříško?

pavlina1976
29. zář 2015

Děkuju moc za srdíčko!!!!! Pošlu ho dál až přijde čas 😉

Strana