KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@rollova No to je teda sranda 😉 . Moc gratuluju a přeji ať je vše v pořádku! Budeš mít pěknej záhul 😉 . ale daly to ostatní maminy a tak to dáš taky 😀
Srdicka vidět ještě nebyly
@rollova Jsem v soku..ze se tohle muže stát. ..mockrát me to během ivf napadlo,ale myslela jsem,že je to blbost 🙂Každopádně moc gratuluji!
Znam zase pripady,kdy z jednoho vlozeneho embryja byla pak dvojcatka,to je castejsi 🙂
@rollova to je úžasný 😀
Jo jo taky mám kamarádku co ji zavádějí jedno embryo a mají dvojcatka 🙂
Ahoj holky užívala jsem gynex podle návodu a mám už týden zpozdenou ms máte někdo podobnou zkušenost?
ahoj holky, tak jaké jsou u vás novinky? Já jsem v pondělí byla na druhém screeningu a už máme přes půl kila, pořád máme pindíka a nos po tátovi. Placenta se mi už vytáhla a po hematomu ani stopa. Tak jsem zvědavá, jak jste na tom vy 🙂
@briketaaaa Ahoj, tak to je krásný 🙂. Já dnes začínám 12tt, ve středu jsem byla na utz, a vše je Ok, mimi odpovídá, srdíčko nám dr pustil, krásně bilo 😀 . Ale schovávalo se, takže fotku nemám, dr se dělala legraci, že tak mizerný utz neviděl už pět let 😀 . Udělali mi náběry a 25.11. jdu na screening, to už by mohl odhadnout co to bude viď? Tak to nejhorší mám snad za sebou 😉
@briketaaaa tak moc gratuluji ;), toto pěkně utíká 🙂
Ahoj děvčata, koukám, ze jdou od vás samé hezke zprávy. Ja jsem dnes 10 den po ketu. Dala jsem dve embrya. Dnes jsem zacala dost slinit. Zítra mam termin menses tak je to zase asi v háji. Tes no nevim..vypada to,ze tam je velmii slabý duch. Tak nevím.
Ahojky 13.11mame termín ketu tak snad to tentokrát vyjde 🙂
Nechaly jste si některa dělat asistovany hat.?
@pavlina1976 držím palce, at je vše v pořádku
@rollova a co tvé dvojčátka?
@tehulka1167 já jsem špinila dlouho a několikrát i krvácela, tak neztrácej naději
@briketaaaa desátý den po ket a test nic. Řekla bych,ze se na nem neco rysuje,ale musím se na nej dobre zadivat. Jsem uz blazen asi 😀
@tehulka1167 tak ukaž fotku, at mrknu🙂
@tehulka1167 Ahoj, já jsem začala špinit taky kolem ms a špinila jsem až do nějakýho 7tt.....Byla jsem na nervy a pak to přešlo ze dne na den. Přeju ať to tam už je!!!!!! 🙂.
@pajala To vyjde určitě, je to naprosto dokonalý datum 🙂. Pátek třináctého. Narodila se mi na pátek třináctého dcera 🙂. Držím moc pěsti!
Holky a víte co je zajímavý? Po ivf asi 5 dni mi naskočil opar a ted to same jenže hned 4. A zacinam si rikat,ze uz to neni nahoda a jestli není něco spatne .
@briketaaaa rada bych ti to ukazala. Jenže bys nic neviděla. Sotva to vidin Já😉 možná je to jen moje představa..
@briketaaaa ja jdu na Utz 12.11 ,tak doufám ,že bude vše ok ,to budu 9+1tt. Jinak jsem nemožna ,porad bych jen ležela a jsem desne unavena.
Holky kolikátý den po Ketu jste měly poz.test?
@tehulka1167 9 den - slabou 🙂
@pavlina1976 ty jsi mela biochemka? Dřív jsem absolutne neměla problém s otěhotněním a ted. Ach jo. Tolik chceme toho mrnouska. Myslím, ze to ted nevyšlo zase. Přemýšlím, ze priste dam asistovanyho hats. Máte s tímto nekrera zkušenost?
@tehulka1167 JJ měla jsem biochemický asi 3x ☹ . S asistovaným hats zkušenost nemám, co to je? A už nemáte mrazáčky? Ještě neházej flintu do žita! Je to těžký, vím, ale snaž se 😉
@pavlina1976 ano mame dva ještě. Jen mi jsou divný ty opary . Něco je špatné urcite. Asistovany hatchkink. Je nariznuti obalu embrya .
@pavlina1976 je to narušení obalu těsně před tím než ti mimi daji aby se mu lip vylizalo a rychleji uhnizdilo @tehulka 1167Mě se taky udělala zima u prvního těhu před 17 lety to bylo tak 8 tt a to bylo v pohodě ale ted se mě udělal opar 4 den po et a měla jsem biochemický 7 den duch a pak 14 den HCg 28 Ale mohla to byt náhoda neházej flintu do žita a mas nějaké mrazáčky ?
@tehulka1167 Já mám opary hlavně ze stresu 🙂. Já jsem si teď naposled nechala udělat imunologii a teď u tohohle pokusu jsem brala metypred na potlačení imuno reakcí proti miminku 🙂

Ahoj holky,tak včera jsem byla na prvním utz 6+1tt.byla jsem na Ket jednoho embrya a představte si, že tam jsou dve!! Takže jedno přirozeně a jedno z ketu.Pořád se nemůžu z toho vzpamatovat. To mám doma ročního chlapečka a čípek po konizaci ...UFF mam strach