icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

pajala
10. lis 2015

@briketaaaa ja se chystám v pátek na druhý ket.dr.nás chtěl poslat na genetiku ale ja to ještě chtěla zkusit tak uvidíme co pátek 13přinese.Tak to jsem rada ze uz se všechno srovnalo a pripravujes se na porod😀

briketaaaa
23. lis 2015

Ahoj holky, co u vás nového? Já mám už pořádného chlapáka. Dneska jsme byli na 4D usg, tak se nám trošku ukázal.

pavlina1976
23. lis 2015

@briketaaaa Ahoj, krásný, moc gratuluju! Já jdu ve středu na první screening, tak jsem z toho na nervy, aby bylo vše OK.....Výsledky z krve už taky budou. Věřím, že to bude tak, jak to má být, už aby to bylo za mnou. Přiznám se, že se mi hodně odleví, až budu mít v ruce těhotenskou průkazku a vědět, že srcreening vyšel na jedničku 🙂. Tak na mě mysli 🙂. dám vědět.

briketaaaa
23. lis 2015

@pavlina1976 urco budu, je to další meta 🙂

pajala
23. lis 2015

@briketaaaa krásná fotecka😊

rollova
23. lis 2015

@briketaaaa krásna foto 🙂..,gratuluji už ted je nádherný 😉

zdenka35
23. lis 2015

@briketaaaa Ten je krásný😊vypada moooc spokojene,nam udelaji 4D az po 20tt u dvojčátek😊

pavlina1976
25. lis 2015

Ahoj, tak výsledky screeningu jsou všechny Ok 🙂. Hodně se mi konečně ulevilo 😉 . Odpovídáme 13+5 🙂. Jo a bude to na 90% kluk 🙂.

m.aa.b
13. pro 2015

Ahojky holky, jak se tu máte? My jdeme zítra na 4D tak už se móóóc těšíme 😍 jinak naše Zlatíčko si buduje pěkný bejvacek 😁😁

pajala
14. led 2016

@briketaaaa ahoj jak se vám daří?

briketaaaa
14. led 2016

@pajala u nás realtivně všechno v pořádku. Dneska jsem byla na kontrole, malý už má přes dvě kila. Akorát cervix skore je 5, ale dr. říkal, že je to v normě, tak snad má pravdu a nehrozí nám, že porodíme dřív. A jak jsi na tom ty?

A co vy holky?

@rollova jak si vůbec dopadla s dvojčátkama?

rollova
14. led 2016

@briketaaaa Ahoj ,ja jsem ted v 18+0 a zatím vše díky bohu o.k. Mela jsem placentu přes vnitřní branku a ta se naštěstí posunula . Po prvním velkém utz mi řekli ;ze na 80% to bude holka a kluk 🙂.Jinak 1.2.jdu ba druhý screening ,tak doufám,že také dopadne dobře .

pajala
20. led 2016

@briketaaaa tak to je super je je vše v pořádku.ja teď čekám na genetiku v Plzni a pak hurá na dalsi ivf tak snad . . .😆

briketaaaa
20. led 2016

@rollova tak jsem jí tak měla a ležela s tím v nemocnici, ale srovnalo se to a ted mám klid. Tak moc gratuluji, jsem ráda, že to takhle vyšlo 🙂
@pajala tak budu držet palce, at to vyjde 😉

pavlina1976
20. led 2016

@briketaaaa Ty jo koukám, že už to máš za pár 🙂. Tak pohodovej porod!!!! Ať je vše OK!

pavlina1976
20. led 2016

@pajala Přeju moooooc štěstí, už to musí vyjít!!!!!

pajala
20. led 2016

@briketaaaa to jo ten čas leti-me teda zatím to čekání přijde hrozně dlouhý.
@pavlina1976 díky taky přeji at uz tí to uteče a máš malý u sebe😊

briketaaaa
20. led 2016

@pajala věřím, že to čekání je dlouhé. Ja čekala rok kvuli praci a bylo to hrozné :-/

pajala
21. led 2016

@briketaaaa tak hlavně ze ses dočkala a mrnousek roste jak ma😊

pajala
18. únor 2016

Ahoj tehulky jak valcite😊

briketaaaa
18. únor 2016

@pajala ja se vratila z kontroly a je to ukrutně blízko 😲

pajala
18. únor 2016

@briketaaaa ja ti zavidim😊ale zároveň ti moc přeju bezproblémový porod😊

briketaaaa
18. únor 2016

@pajala najednou mě přepadla panika 😃

pajala
18. únor 2016

@briketaaaa ja myslím ze je to normalni -za nedlouho -uz budeš mít mrnouska u sebe-neboj taťka te podrzi☺

pavlina1976
18. únor 2016

@briketaaaa Jéééé, už za pár 🙂. Neboj, bude to vše OK a porod půjde jak po másle 😉 . @pajala Já ode dneška 99 dní do porodu, dvojciferné číslo 😀 . Je to mazec jak to letí! Příští týden poslední týden v práci, jupí 😉 .

pavlina1976
18. únor 2016

@pajala A co ty? Kdy do toho půjdete?

pajala
18. únor 2016

@pavlina1976 to jé krasny cislo-ted už to utece😊.my jedem14.3pro výsledky na imunologii a pak hned ivf.

pavlina1976
18. únor 2016

@pajala No to je paráda, jsem zvědavá co ti z té imuno vyjde 😉 . Hlavně, že budeš vědět už výsledky a ortel, dají ti léky a je to tam! Takže v dubnu budeš už stimulovat viď? Vyjde to uvidíš! 😉

rollova
18. únor 2016

@briketaaaa Ahoj ,18 dni do porodu 🙂..super .Toto uteklo... ,už bych taky chtěla byt dal. Tak přeji hodně štěstí 😉

pajala
18. únor 2016

@pavlina1976 ja doufám ze uz to vyjde😊

Strana