KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@pavlina1976 těhotenství bylo jedno z nejkrásnějších období, co jsem kdy zažila. Škoda, že si nejde odpočinout dopředu. Ale zvládáme to doma hezky. Když vidím ty jeho prstíčky, pusinku a všechno, tak je to prostě smysl života
Ja se dneska dohodla ze od ms zacnem s dalším ivf a hysterii necháme na pak tak doufám ze brzy rozšířil vaše řady. V květnu mám narozeniny a jediný co bych si přála je pozitivní test😊
Krasnej 🍼❤️
Ahoj holky co je u vás nového?ja jsem od neděle po et tak uvidime jestli to bude do třetice úspěšný pokus😊
@pajala budu držet palce. Jinak mě příští týden končí sestinedeli a musím říct, že si to užívám.
@briketaaaa tak to je bezva uzivej si rychle to utece😊
@briketaaaa Ahoj ,narodil se mi Kubiček a Anička a Anička umřela ☹
@rollova proboha a co se stalo?😥
@briketaaaa u mě ani nic užívám si léta ted jsme se vrátili z dovolené a další Ivf no nevím pořad je to otevřené ty jsi určitě moc a moc spokojena😊
@bobyna to je dobře, ze si takhle uzivate. Já si také užívám,je to náročné ,ale nic víc na světě není. Přeji, pokud se rozhodnete pro další ivf, at je úspěšné👍
@briketaaaa šla jsem na cs v 36+3 tt v plne narkóze ,takže nevím co se tam dělo. Jen vím ,že srdicko bylo ještě na operačním stole a pak už ne :(. Nikomu bych to nepřala ☹(. Díky bohu alespoň za Kubíčka .Ale je ti hrozny ..myslím na ni porad ..Nedali mi ani monitory a bylo toho víc ..myslím,že to posrali a nemuselo se to stát ☹(
@rollova je mi to hrozné moc líto😭😥
@briketaaaa Tak já zatím nic nového. Resp. další 2 cykly IVF a nic. Teď zkoušíme IUI a jakmile se vrátím z dovolené, tak (pokud nejsem momentálně těhotná) pošle mě ještě na krev + nějaká další úplně nová vyšetření, abychom zjistili aktuální stav a budeme vymýšlet, co dál + případně šetřit pěníze na darované.
ahojka holky, pridam se k vam, jestli neva ja jdu 18.7. na svuj prvni ket, tak jsem zvedava 1IVF se nezdarilo. tak mi prosim drzte palce, nevim co mam cekat, beru prednison s estrofemem a od stredy jeste utrogestan, jinak mame 6 mrazacku, ale nevi m v jakem stavu
@sabcika držím palec. Me také první ivf nevyšlo a z ketu mám ted 4 měsíce syna😀
Ahoj holky, sleduji vás už nějakou dobu a aktivně se k vám přidám po prázdninách 😉 Máme 19m holčičku po 15ti letech snažení a na 3 ivf. Po prázdninách chceme pro brášku na KET, máme dva mrazacky. Doufám, že se nám zadaří. Nevím jestli bysme dali dohromady penízky na celý další ivf ☹ Moc vám držím palečky a gratuluji k miminkům🙂
@andela01 držím palce,at to vyjde. Treba schvali to,ze budou platit vsechny pokusy, i tak je to drahe😕My máme také na dva pokusy mrazacky. Tak doufam,ze tam bude segra😊
@merope třeba to zrovna na dovolené vyšlo👍 taky jsem vždy doufala a ono prd😕
@briketaaaa my máme ještě 4.pokus na pojišťovnu (i tak je to darda. Třeba KET ted podražili o 100%) a dva mrazacky v jednom. Chtěli jsme dvojky, ale druhý embryjko to vzdalo. Takže teď budeme dávat taky obě. A děkuji 😉
@andela01 a kolik budeš dávat ted za ket? Ja dávala 5000. Já bych dvojčata asi nedala,mám co dělat s jedním divocakem😀 my máme zamrazeno jednou po jednom embryjku a jednou po svou s tím,ze to jedno je horší kvality. Tak jsem zvědavá,jak to vyjde...nejradši bych byla, kdyby přirozeně, ale to jsem naděje už ztratila 🙃
@briketaaaa budeme platit 9200,- 😠 A malá je od narození zlatá, vůbec o ni nevím 😂 Jeste teď , v 19m spí 16hod denně 😂😂 Ale když při ET se chytlo jedno ze dvou, tak určo zase dáme obě😉

@briketaaaa Je krásnej 🙂. Moc gratuluju a už se taky těším! Ale je klídek, když je ještě v bříšku co 🙂