icon

KET v srpnu 2017

petruska23
25. črc 2017

Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍

anettak
25. srp 2017

@pasiba to nestras😀trojcata? Tp nevim 🙂

anettak
25. srp 2017

@wendissek uvidis vse bude v poradku😉

pasiba
25. srp 2017

No vážně 🙂 neni to nemožné 🙂 každopádně ať jsou hlavně v pořádku 🙂

petruska23
autor
31. srp 2017

Ahoj holky..tak jak se vám daří???❤

anettak
31. srp 2017

@petruska23 ahojky já čekám na příští čtvrtek na první ult v CAR, je to strašná doba, vůbec to neutíká.
Jinač na sobě nepociťuji žádné změny, jen občas pobolívá podbříšek, a jsem více unavená, ale to samozřejmě možná dělá ten utroš 😀
A co ty??

wendissek
31. srp 2017

@anettak já bych měla bych 6+1 podle MS a není me vůbec nic ani prsa neboli jen trošku únava 🙂 a občas podbřišek ani špatně mi není

anettak
31. srp 2017

@wendissek tak to už máš ULT za sebou že??držím palečky ať vše jde jako po másle bez komplikací 😉

wendissek
31. srp 2017

@anettak Ja už mám po vice utz mám hematom v úterý sem krvacela ale srdíčko tlouklo snad bude všechno v pořádku opravdu me nic není

anettak
31. srp 2017

@wendissek držím palečky ať je vše v pořádku 🍀😉

pasiba
31. srp 2017

Ahoj holky, ja se nedockave u stolu rozhlížím kde je nejaka bouřka. To teplo mi neděla dobre. Ale jinak nevolnosti ustoupily. Příští čtvrtek jdu na prohlídku a jsem dost nervózní, přeci jen čekám dvě tak ať je vše v pořádku. A co ty? Jsi už spravne natesena na zari? ❤

petruska23
autor
31. srp 2017

@pasiba ahojky..tady už to taky vypadá na bourku..bydlím teda v Kostelci nad černými lesy-praha-východ 🙂
Mezi těmi kontrolami je to náročné vydržet co? Já si taky pamatuji, jak jsem byla nervózní😘
Ale týden uteče jako voda..těším se na zpravicky❤ to musí být krásný pocit, mít v bříšku dvojcatka😍
Já už se samozřejmě nemůžu dočkat..na tu konzultaci...Ještě mě napadá, že jdu 19. září a ten den bych to měla dostat...možná bych tedy mohla začít stimulovat, když to tak pěkně vychází...ale možná bych tam kvůli tomu mohla zavolat..aby na mě byli připraveni❤
Na tebe budu myslet a držím palce

pasiba
31. srp 2017

No ten čas mezi kontrolama je opravdu nekonečný. A hlavně když ještě necítím pohyby a nevím co se tam děje. Za další týden půjdu na ten první screening a když bude vše dobre tak už začnu nakupovat 😍 a konečně to i veřejně rozhlasime 🙂
Rozhodne tam zavolej, me to museli o měsíc odložit, protoze nestihly dorazit moje léky. To by bylo rozhodne zbytecne! Ať se tim počítají 🙂

petruska23
autor
31. srp 2017

@anettak držím palce, ať ti to rychle uteče..a ať je všechno v nejlepším pořádku😇

petruska23
autor
31. srp 2017

@wendissek tobě taky moc držím palce, aby bylo všechno v pořádku❤

anettak
31. srp 2017

@pasiba neboj bouřky se dočkáš😉mají přijít dneska večer 😉

anettak
31. srp 2017

@petruska23 děkuji za podporu😉to já se také modlím aby bylo vše v pořádku, přeci jenom mám strašný strach, ale zároveň v tuto dobu jsem šťastná a doufám že je vše v pořádku.
Joo to si určo zavolej do caru jak to s tebou bude, ať jsou připravení na tebe, ať můžete štěstíčku jít zase pěkně naproti ❤😉

wendissek
31. srp 2017

@petruska23 děkuji moc bojím se jinak nás čeká 4 ivf

petruska23
autor
1. zář 2017

@anettak tak jsem volala do caru a sestřička říkala, že můžeme klidně hned tenhle cyklus začít...takže budu se modlit, abych to dostala jak mám a mohla začít😍

anettak
2. zář 2017

@petruska23 tak to je moc dobře, držíím palečky❤🙏😉

pasiba
2. zář 2017

@petruska23 TOLIK NA TEBE BUDU MYSLET 🍀❤

tergal
6. zář 2017

@nita1984 ahoj,řekli te doktoři z jakého důvodu došlo k tomu,že těhotenství skoncilo ať už biochemický tak zamlkle? Mela jsi vyšetřena embrya PGD metodou a je to vůbec dobrý nechávat vyšetřovat?

wendissek
7. zář 2017

@tergal i po visetreni může byt biochemii nebo zt nebo se vůbec nechytnout na tady ty otázky doktoři prostě neumí odpovědět pry se to stava

nita1984
7. zář 2017

@tergal na tuto otázku neexistuje odpověď a ani PGS/PGD Není řešení

pasiba
7. zář 2017

Ahoj holky, u me se tedy už dvojčátka nekonají. Dnes na kontrole nasel jen jednoho. Ten vypadá skvěle. Zrovna se tam pěkně točil 🙂

petruska23
autor
7. zář 2017

@pasiba Ahojky..to mě mrzí 😢
Ale zase je skvělé, že tohle bude siláček..Držím strašně moc palečky a mysli jen na to, že všechno už půjde tou správnou cestou❤

anettak
8. zář 2017

@pasiba hlavně že ten jeden siláček zůstal ❤😉 bude to šikula👶

Já byla včera poprvé na ULT po KET a srdíčko nám bije o sto šest a dr sám říkal že je vše jak má být😍byl to doják vidět toho bojovníčka na obrazovce😀
I když víme že ještě není vyhráno, ale máme strašnou ranost, a je i odost větší než minule 🙂z toho mám také radost

pasiba
8. zář 2017

@anettak Ano to je skvělý pohled 🙂 Já jdu ve středu na krev na 1 screening a to budu v pulce dvanáctého týdne. Když budou výsledky Dobře tak začínám oslavovat a půjdeme s tou zprávou do světa 🙂

adusinka123
8. zář 2017

@anettak a prosím kolikátý jsi týden?Já jsem taky po ketu,byla jsem na něm 16.8.a teď v úterý ještě srdíčko nebylo vidět, doktorka říkala,že je brzy

petruska23
autor
8. zář 2017

@anettak ahojky, to jsou krásné zprávy..myslím na tebe a držím palečky ❤

wendissek
8. zář 2017

@petruska23 co ty zlaticko tobě se to taky blíží

Strana