KET v srpnu 2017
Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍
@anettak to je dobře, hezky si to užij😘
No a držím palce na ZÍTRA😍 Dej určitě potom vědět..budu se těšit❤
@petruska23 joo urco dam vedet, a ty take pisni jak jsi na tom, drzim palecky❤😉
@pajushka94 Tak zítra hodně štěstí. Budu na tebe myslet!
To vyjde!!!! Musí!!!! 🍀🍀🍀
@pajushka94 taky přeju hodně štěstí na zítra❤
@petruska23 dobre ranko, tfuj, tfuj 😉❤at vse dopadne na jednicku
@anettak tobě taky hodně stesticka❤
@pasiba Nádherná zpráva, moc gratuluju ke dvojcatkum❤
Děkuji. Je to trochu sok 🙂 vypadá to, že už se nikdy nikam nepodivám 🙂 čtyři děti jsem nečekala 🙂
Kolik si tam budete zavádět embryí?
@pasiba moc děkuji, že si na mě myslela 🙂 ale bohužel to nevyšlo, tentokrát ani biochemické... a po dnešním přístupu přemýšlíme i o změně kliniky
@petruska23 děkuji za podporu, ale bohužel to nevyšlo :(
@pajushka94 Bože , to je mi líto 😢 proč se tohle jen děje a některé ženy se musí o toho drobečka mnohem víc prát 🙄 doufám, že se tam nestalo nic vážneho a nevezme ti to chuť do dalšího snažení! Kdyby ses z toho chtěla vypsat tak klidně piš .....
@pasiba chuť mi to nevzalo, stále mám sílu, ale už na jiné klinice. Nikdy jsem neviděla horší přístup, kor když jde o takovou věc :( strašně si protiřečí, prvně byl problém v manželovy a já byla úplně v pohodě, když se spermiograf zlepšil na jedničku tak už sem byla po nevydařenm transferu špatná já, při obou transferem mi řekli že mám špičkové embrya a on mi řekl že mám otřesné embrya... a při otázce co další IVF tak už pouze metodu MACS prej má přítel teď pro změnu on špatné spermie.. :D nechápu.. jen peníze z nás tahaj
Mě par věci taky zarazilo co mi tam řekli. Já i pritel jsme zcela v pořádku a ten doktor co mi embrya zaváděl říkal, že bychom to spolu prirozene nezvladly. Jenom pro to, že ze 41 vajíček se mi oplodnily jen dvě. Ale embryolozka mi jasne řekla že když jich bylo tolik tak jsou min kvalitni a tim to je. Kdybych si to brala k srdci co mi on řekl, tak oba brečíme jako želvy. Bohužel, pokud doktorovi chybi empatie dokážou někdy říct věci 🙄 pokud mas možnost jinam. Tak neváhej. Přístup je důležitý. V Koline v Pronatal u jsou perfektní. Člověk se tam cítí jako doma 🙂
@pajushka94 Tak to je fakt otřesný přístup. Hlavně to jak si protiřečí mi přijde krajně podezřelé. Kam chodíte? Asi bych taky vyměnila kliniku.
@petruska23 ahojky tak Ket by měl dopadnout 🙂 dnes píchnu pregnyl 5000 ve 21:00 od neděle začnu zavádět utroš a v pátek mám plánovaný Ket, jsem strašně natěšená, jak ty??❤😉
@pxtulka chodíme do Zlína
@pajushka94 Moc mě to mrzí😢 Budu držet palce na další pokus..a přeju, ať najdeš lepší kliniku❤
@anettak ahojky 😘
Tak já si mám píchnout zítra večer ovitrelle a v pondělí na kontrolu, jestli proběhla ovulace..pak dostanu další info...doufám, že to bude o.k...držím palečky❤🍀
@petruska23 já na kontrolu nejdu, jen zavolají ve čtvrtek jak probíhá rozmražení,nechali jsme si rozmrazit jedno a také jedno budeme zavádět, jak ty??
@anettak tak super, tak to už to máš jasné 👏
Já jsem ještě nervózní, co mi řeknou v pondělí😲
Snad to bude dobré..
My máme pouze jednoho mimouska...takže, budu doufat, že se brouček rozmrazi❤
Nevím právě, kolik dní po té ovulaci se jde na ket...u každého asi jinak že?
@petruska23 mi máme dva mimoušky tak uvidím jak to bude po rozmražení, já jsem nervozní také, chvíli jsem v poho a pak hned zaseje mi do breku pač mám i strach😕musíme doufat že vše dopadne dobře.
Já také nevím kolik dní se chodí po ovu, snad ale v Caru ví tak jim musíme veřit 😉
@anettak
Přesně tak, musíme se snažit být pozitivní..dnes jsem uspořádala grilovacku a zítra má synek narozeniny, tak pondělí bude co by dup 😘 držím palce, hodně trpělivosti přeju..ono to uteče❤❤
A myslíš, že ti ho rovnou ve čtvrtek budou dávat?
@petruska23 tak si to užij, alespoň přijdeš na jiné myšlenky, já mám pracovní víkend tak že mě to snad také rychle uteče, nee plánovaný ket je na pátek ve čtvrtek jen rozmrazí prcka a dají vědět jak je na tom a v kolik v pátek bude transfér😉
To je zvláštní jak to všude dělají jinak. Me prcka rozmrazuji v den transferu. Ještě jsem tam v devět ráno volala, ať rozmrazí oba 🙂 a v jednu už jsem je tam mela 🙂
Ahoj holky....tak já dnes kontrola o.k. a v pátek v poledne si jdu pro mimouska ❤❤

@petruska23 ja piju grepovy dzus ale vubec mi nejede 🙂ja jsem dnes s neteri a synovcem na koupalu tak ze mi to utika, ale zacinam byt myslenkama v Caru 🙂