KET v srpnu 2017
Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍
@petruska23 velka gratulace, doufam ze budeme mit stastny patek😉❤
@pasiba Děkujeme...a jak se cítíš ty? ❤
@anettak Děkuji...jdeme vlastně obě v pátek viď?
Doufám, že se na nás obě usměje stestíčko❤❤
@petruska23 joo take jdu v patek, jen jeste nevim v kolik hodin, teprve mi z laborky ve ctvretek zavolaji, budu nam obema drzet palecky🍀❤
@petruska23 Zatím dobre 🙂 rano to je nejhorší. Mam vedle postele piškoty a hned jak otevřu oči jich pár sním a mužů vstát. Vždy tak co druhý den zaspinim, ale to zase hned přejde. Na ultrazvuk jdu v patek tak uvidím jak se to vyvyji. A celkem dost jsem unavena porad 😎 jinak zatím opravdu dobrý 🙂
Ahoj, holky, přidám se k vám. V sobotu mě čeká 2. KET, dnes píchnuta ovitrelle, od čtvrtka nasadit utroš, v pátek volat embryologům, jestli se prcci rozmrazili a pokud vše ok, tak v sobotu KET rovnu dvou šampiónů 🙂
@pasiba v pátek bude můj první ket, jelikož máme jen dva bojovníčky mrazáčky tak jsem si nechala zatím rozmrazit jen jedno, s tím kdyby se náhodou s tím prvním něco stalo tak jsem domluvená že mohou použít i druhé, snad bude ale vše v pořádku, ve čtvrtek mi budou volat jak vše probíhá, budu celej den jako na trní😕😉
@pasiba ahoj holky,přidám se k vám,jestli můžu. Také jsem byla na KET,našeho posledního mrazacka. Když jsem šla na krev,HCG bylo pozitivní,řekli mi,že mám 158 a ze mam přijít v pondělí na kontrolu krve opět. Byla jsem šťastná,na testu dvě čárky! Bohužel den na to spineni,klidový režim,další den krvácení,test stále ukazoval dvě čárky,brala jsem crinone,estrogen,clexane,anopyrin. Další den jsem jela do CAR,kde HCG spadlo na 40,vysazení léku a čekat až spadne na 0. Na testu už se objevil pouze duch druhé čárky :( jdu na další kontrolu v pátek,zda už mám HCG nula. Jsem z toho smutna,Dr.mi řekla,že příroda si to sama vyřešila a špatne embryo zničila. Brečela jsem. A teď se budu smiřovat s tím,že se budu připravovat na 2IVF :( opět injekce, hormony,co by člověk neudělal pro miminko,ale na psychiku to dává zabrat :(
@nita1984 Ahojky..vitej..a přeju hodně stesticka na sobotní ket❤
@tergal Ahojky..vitej.to je mi moc líto, že se to nepodařilo..moc držím palce na další pokus, aby se mimisek zahnizdil😘
Hodně štěstí🍀
@petruska23 děkuju i tobě moc! Je to náročné období,ale vždy si říkám,dělám to pro miminko!!a to mi posouvá dál ;)
@anettak Ahojky...tak zítra nás to čeká...už se nemůžu dočkat😍 už sis tam dneska volala?
@petruska23 ahojky mě volali z Caru sami, je vše v pořádku a zítra 7:30 nástup 😉 a jak ty??strašně se těším, myslela jsem že se nedočkám, a je to tu

@petruska23
@anettak holky, držím pěsti, já zítra odpoledne volám a v sobotu v 7:30 nástup
Já jdu zítra až na poledne...Moc držím všechny palce❤
Holky tak uz lezim ma pokoji a odpocivam, dali jsme dve embijka, pri rozmrazeni prvniho bohuzel byla horsi kvalitka tak se rozmrazilo jeste druhe a to je dobre kvality, tak ze jsou u me oba mimousci, ted uz jen vikend plny klidu a pak tech 14 dnu cekat, boze ty budou dlouhe😖
@anettak Ahojky, tak já už to mám také za sebou..už jsem doma❤
Jak se cítíš? U me proběhlo všechno v pořádku...jen teda po tom, když jsem musela odpočívat jsem měla tak plnej močák, že me z toho až chytla záda😅 ale už je to dobré...
A prší nám dneska štěstí 🍀🍀🍀
@nita1984 Tobě držím palečky na zítra...budu na tebe myslet😘 a už jsi volala?

No to je super 🙂 tak ať to proběhne hladce 😉