icon

KET v srpnu 2017

petruska23
25. črc 2017

Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍

pasiba
7. srp 2017

No to je super 🙂 tak ať to proběhne hladce 😉

anettak
7. srp 2017

@petruska23 velka gratulace, doufam ze budeme mit stastny patek😉❤

petruska23
autor
7. srp 2017

@pasiba Děkujeme...a jak se cítíš ty? ❤

petruska23
autor
7. srp 2017

@anettak Děkuji...jdeme vlastně obě v pátek viď?
Doufám, že se na nás obě usměje stestíčko❤❤

anettak
7. srp 2017

@petruska23 joo take jdu v patek, jen jeste nevim v kolik hodin, teprve mi z laborky ve ctvretek zavolaji, budu nam obema drzet palecky🍀❤

pasiba
8. srp 2017

@petruska23 Zatím dobre 🙂 rano to je nejhorší. Mam vedle postele piškoty a hned jak otevřu oči jich pár sním a mužů vstát. Vždy tak co druhý den zaspinim, ale to zase hned přejde. Na ultrazvuk jdu v patek tak uvidím jak se to vyvyji. A celkem dost jsem unavena porad 😎 jinak zatím opravdu dobrý 🙂

nita1984
8. srp 2017

Ahoj, holky, přidám se k vám. V sobotu mě čeká 2. KET, dnes píchnuta ovitrelle, od čtvrtka nasadit utroš, v pátek volat embryologům, jestli se prcci rozmrazili a pokud vše ok, tak v sobotu KET rovnu dvou šampiónů 🙂

anettak
8. srp 2017

@nita1984 držím palečky ať vše dopadne dobře a prcci se uchytí oba 😉😀❤

nita1984
8. srp 2017

@anettak me by úplně stačil jeden 🙂 ale když budou dva, tak to budeme mít při jednom

pasiba
8. srp 2017

@nita1984 taky přeji hodně štěstí ❤
Tfuj Tfuj Tfuj

anettak
8. srp 2017

@pasiba v pátek bude můj první ket, jelikož máme jen dva bojovníčky mrazáčky tak jsem si nechala zatím rozmrazit jen jedno, s tím kdyby se náhodou s tím prvním něco stalo tak jsem domluvená že mohou použít i druhé, snad bude ale vše v pořádku, ve čtvrtek mi budou volat jak vše probíhá, budu celej den jako na trní😕😉

pasiba
8. srp 2017

@anettak vím co to je za nervy 😖 hlavně to čekání na výsledek, ale pevně věřim, že to dobře dopadne 😉

tergal
8. srp 2017

@pasiba ahoj holky,přidám se k vám,jestli můžu. Také jsem byla na KET,našeho posledního mrazacka. Když jsem šla na krev,HCG bylo pozitivní,řekli mi,že mám 158 a ze mam přijít v pondělí na kontrolu krve opět. Byla jsem šťastná,na testu dvě čárky! Bohužel den na to spineni,klidový režim,další den krvácení,test stále ukazoval dvě čárky,brala jsem crinone,estrogen,clexane,anopyrin. Další den jsem jela do CAR,kde HCG spadlo na 40,vysazení léku a čekat až spadne na 0. Na testu už se objevil pouze duch druhé čárky :( jdu na další kontrolu v pátek,zda už mám HCG nula. Jsem z toho smutna,Dr.mi řekla,že příroda si to sama vyřešila a špatne embryo zničila. Brečela jsem. A teď se budu smiřovat s tím,že se budu připravovat na 2IVF :( opět injekce, hormony,co by člověk neudělal pro miminko,ale na psychiku to dává zabrat :(

petruska23
autor
8. srp 2017

@nita1984 Ahojky..vitej..a přeju hodně stesticka na sobotní ket❤

pasiba
8. srp 2017

@tergal to me strašne mrzí. Myslím, že my co jsme si tou hormonální smršti prošly dokážeme nejlépe pochopit jak smutno ti ted je 😢
Strašne moc ti přeji, aby to vse stalo za to a to vytoužené miminko přišlo brzy na svět 🍀

petruska23
autor
8. srp 2017

@tergal Ahojky..vitej.to je mi moc líto, že se to nepodařilo..moc držím palce na další pokus, aby se mimisek zahnizdil😘
Hodně štěstí🍀

tergal
9. srp 2017

@pasiba moc děkuju,snad se taky co nejdříve dočkáme!

tergal
9. srp 2017

@petruska23 děkuju i tobě moc! Je to náročné období,ale vždy si říkám,dělám to pro miminko!!a to mi posouvá dál ;)

pasiba
10. srp 2017

@tergal jiste že dočkáte. Nevím proč, ale někdo musí čekat o něco dele. Na to dobré si člověk vždy musí počkat a být trpělivý 😘

petruska23
autor
10. srp 2017

@anettak Ahojky...tak zítra nás to čeká...už se nemůžu dočkat😍 už sis tam dneska volala?

anettak
10. srp 2017

@petruska23 ahojky mě volali z Caru sami, je vše v pořádku a zítra 7:30 nástup 😉 a jak ty??strašně se těším, myslela jsem že se nedočkám, a je to tu

sticker
nita1984
10. srp 2017

@petruska23
@anettak holky, držím pěsti, já zítra odpoledne volám a v sobotu v 7:30 nástup

anettak
10. srp 2017

@nita1984 samozřejmě také budeme držet palečky😉🍀

petruska23
autor
10. srp 2017

Já jdu zítra až na poledne...Moc držím všechny palce❤

anettak
11. srp 2017

Holky tak uz lezim ma pokoji a odpocivam, dali jsme dve embijka, pri rozmrazeni prvniho bohuzel byla horsi kvalitka tak se rozmrazilo jeste druhe a to je dobre kvality, tak ze jsou u me oba mimousci, ted uz jen vikend plny klidu a pak tech 14 dnu cekat, boze ty budou dlouhe😖

nita1984
11. srp 2017

@anettak držím palce, ja budu volat po obědě, jak dopadla embryjka a zítra ráno snad nástup také na KET dvou...

anettak
11. srp 2017

@nita1984 drzim palecky at vse je v poradku a prcci se poradne uchyti a nepusti😉

pasiba
11. srp 2017

@anettak no tak to ti přeji mnoho štěstí 🍀 ať se povedou 🙂

petruska23
autor
11. srp 2017

@anettak Ahojky, tak já už to mám také za sebou..už jsem doma❤
Jak se cítíš? U me proběhlo všechno v pořádku...jen teda po tom, když jsem musela odpočívat jsem měla tak plnej močák, že me z toho až chytla záda😅 ale už je to dobré...
A prší nám dneska štěstí 🍀🍀🍀

petruska23
autor
11. srp 2017

@nita1984 Tobě držím palečky na zítra...budu na tebe myslet😘 a už jsi volala?

Strana