KET v srpnu 2017
Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍
@petruska23 to je fajn 😉hlavně jen odpočívej, jako já, ted jsem si dala tří hodinovýho šlofíka 😀 jsem byla nějaká unavená 😀.
Přesně mě také chytl močák a to jsem nic nepila😒 ano ano prší, a já měla i bouřku 🌧
@petruska23 volala, volala 🙂 Embryjka vypadají dobře, do zítra potřebují ještě trochu poprůst, ale ráno v 7:30h mám být připravená na KET 🙂 Těším se a bojím zároveň...
Ženy dnes odpoledne jsem byla na procházce se psem, šla jsem jen tak za barák na louku a najednou koukám že je tam 7 čápů, bohužel foto nemám😕, mno když čáp nepřiletí zamnou, hold musím já za ním 😅😝
@nita1984 paráda...moc držím palce..určitě dej vědět😘
@anettak jee, to je hezké😘 to je dobré znamení🍀
@petruska23 A kdy budeme dělat testík? Dřív než po týdnu to asi nemá cenu že?🙏
@anettak to jsem myslela na tebe..a adresovala jsem to sobě 😅
@petruska23 drive jak 10 den asi nee, snad to vidrzim. Co ty?😉
Tak mám u sebe dva prcky... Teď přijdou nejhorší dva týdny čekání. Moc si přeji, aby to zvládl alespoň jeden 🙏🤰👶😍
@nita1984 gratuluji...ať se miminka hezky zavrtaji❤
Hodně štěstí🍀
@petruska23 děkuji, pořád se ve me misi radost a strach. Teď ideálně na svá týdny úplně zapomenout...kdyby to tak šlo..
@anettak já se obávám, že to 10 dní nevydržím😇 zkusím tak asi po týdnu😘
@petruska23 ja měla po minulém KET pěknou čárku uz 7. Den. Takže i teď zkusím příští neděli test. Stejně to výsledek neovlivní
@nita1984 přesně tak, nebylo by špatné na 2 týdny zapomenout na ty nervy..
Taky se to ve mě šíleně mísí...ale pořád hladim bříško, aby se mu tam líbilo 😍
@petruska23
@nita1984 tak to ja to asi take tech 10 dnu nevydrzim😀
@anettak Tak jak se cítíš? Valis se, nebo poletujes? 😍
@petruska23 citim se dobre, prave lezim a bastim ananas😀jen po obidku jsem lehce pracovala na zahradce, ale nic velkeho🙂lezim a hladim si brosko aby mrnatka vedeli ze jsou v bezpeci a muze se alespon jeden bojovnicek zavrtat❤😉co ty?
@anettak ja jsem jen trošku poklidila a teď ležím u telky a koukám na komedii 😍 taky hladim bříško a říkám mu, aby se tam hezky zahnizdilo a líbilo se mu tam❤
To nám prostě musí vyjít🍀🍀
@petruska23 musime verit bublinkam a svemu telu😉musime v to verit🙏ja opravdu nevydrzim ani tech 10 dni, uz bych to nekradsi vedela ted, jestli to dopadlo, to budou dlouhe dny🙄
@anettak to tedy...mám pocit, že nevydržím ani minutu..ale nezbývá nám než čekat👶 tak si vždycky alespoň napíšeme, co a jak❤
@petruska23 urcite si pisneme, alespon aby jsme si zkratili cas 😉ono je fajn si s nekym o tom popovidat🙂
@anettak No právě ❤
Tak jak se daří dneska? Já trochu pouklizela, uvařila obidek a mezi tím si tak polehavam...
Ještě přemýšlím, že bych upekla perník, aby byla nějaká svacinka😉
@petruska23 ahojky dneska jsem rano dozavarila cervenou repu, upekla slny cuketak a pote nakup(samozrejme vynaseni tasek zbylo na pritele)😝, nejhorsi je ze me moc to polehavani neba, I kdyz ted jsem na zahrade a lezim na lehatku😉😂 a jak se citis?ja mela rano nejakou depku, bala jsem se ze to nevyjde😔
@anettak Tak to jsi hezky aktivní..me taky to valeni moc nebaví...
Trošku mě poboliva v podbrisku a trochu v kříži, ale to je asi z toho valeni😉 jinak nic...a co ty?
Ja pecu pernicek...a půjdu si asi pustit nějaký film😎
@petruska23 ja zatim nic, jen po tom utrosi jsem ospala😀I kdyz me to lenoseni moc neba, tak stejne nic velkeho nedelam, ani nebudu alespon do uterka nebo do stredy, staci ze pujdu na dve nocni😖
@petruska23 ahojky jak pak se cítíš dneska??já se snad nedočkám, ať už je alespoň 9 nebo 10 DPO, nějak mi ty dny neutíkají😠
@anettak ahojky..neutika to vůbec..a to jsem byla celý den se synkem po doktorech..
Taky nevím, jak bych to urychlila.
Mě docela pořád tlačí ten podbřišek, jinak nic😎 říkala jsem si, že to zkusím testnout ve čtvrtek...budu mít svátek, tak třeba to přinese štěstí🍀
Co ty?
@petruska23 já jdu teď na dvě noční tak to snad uteče, v práci to utíká rychle, doma snad také dopolko prospím a pak zase do práce 🙂pak už bude středa odpolko....
Zkusíš ve čtvrtek jo??není to brzy to bude 6 DPO, já jsem myslela třeba až tak v neděli nebo v pondělí, každopádně mi musíš dát vědět, třeba si ho už také udělám pač to asi nevydržím😀
Hlavně ti přeji ať se ti objeví // ať máš krásný sváteční den 😉
@anettak Ahojky...tak co dnes? Jak to s tebou vypadá? 😍
A co vy všichni ostatní holčičky? Jak se daří?🍀🍀
Já zatím nic nového, nervíky už se těší na testík a pobolívání v podbřišku stále trvá...trochu i v kříži...

@pasiba děkuji 😉