icon

KET v srpnu 2017

petruska23
25. črc 2017

Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍

wendissek
21. srp 2017

@nita1984 určité poroste kolikaty den jsi ?

wendissek
21. srp 2017

Holky me vůbec míč není občas cítím jen podbřišek dnes moc ne jinak prsa atd neboli

nita1984
21. srp 2017

@wendissek jsem 9. den po KET, hlavní je, aby rostlo jak má. Už teď se cítím příšerně. Je mi hůř, než když jsem otěhotněla minule

wendissek
21. srp 2017

@nita1984 já dnes 16 den a mám 1225 SNA doroste chci jít na krev ještě ve středu ale opravdu me nic není max studené nohy

petruska23
autor
21. srp 2017

@wendissek jee, ty máš studené nohy? Já je mam.od ketu jako kus ledu..vůbec se nedají zahřát🔥

wendissek
21. srp 2017

@petruska23 ja je mam asi týdne studený 🙂 a možná chodim o trošku víc curat jinak nic

petruska23
autor
21. srp 2017

@pasiba neee, nebuď smutná🙏
Já pořád věřím, že je v bříšku všechno v pořádku❤

nita1984
21. srp 2017

@wendissek tak to me je fakt zle. Takže uvidíme. Stejně to člověk neovlivní

wendissek
21. srp 2017

@nita1984 nikdo to neovlivní a ja se tím nestresuji vim ze u prvních dvou zt me bylo šílene zle a nedopadlo to

petruska23
autor
22. srp 2017

Tak holky, já jsem to právě dostala, tak jsem úplně vyřízená😢
Všem držím palce❤

anettak
22. srp 2017

@petruska23 ahojky, to je mi strašně líto, já Pořád doufala ze se ti ještě ty dvě čárky objeví😢

petruska23
autor
22. srp 2017

@anettak já taky doufala...nemůžu to vůbec rozdychat... a na další ivf už nemáme korunky..
Tak teď vůbec nevím co dál 😖
Jak se daří tobě?

luciebx
22. srp 2017

@petruska23 to je mi líto

sticker
wendissek
22. srp 2017

@petruska23 ach jo to je mi.líto já jdu ve čtvrtek na první ultrazvuk ale bojím se

anettak
22. srp 2017

@petruska23 u mě je to Pořád stejne, na krev jedu v pátek a těhu test naposledy v pondělí a duchem, občas pobolívá bříško jinač nic😒u nás by to bylo uplně stejně, na další Ivf korunky také by jsme neměli, tak treba ted vam mumisek pujde sam 😉

petruska23
autor
22. srp 2017

@anettak Držím palečky ❤ Nám by mumísek sám šel..pokaždé jsem otěhotněla na poprvé...jenže jsme s manželem nositeli špatného genu a máme přenos na miminko 25 procent...moc se mi to nechce riskovat a čekat na plodovku...Synek je vážně postižený, léžící, na kyslíku...zjistili jsme to, až když se narodil...takže to je zase náš problémek😔

pasiba
23. srp 2017

@petruska23 To me strašne mrzí. Kdyby to šlo. Tak se podelim abychom Kazda čekaly jedno 😢

anettak
23. srp 2017

@petruska23 jejku tak to je mi líto , a chápu že to nechcete s manželem riskovat, je to velice zodpovědné.
Teď chvilinku počkejte, odpočiňte si a korunky se třeba nějak ušetří 🙂

petruska23
autor
23. srp 2017

Holky moc vám děkuji za slova útěchy..jste zlatíčka❤
Rozhodli jsme se, že to půjdeme zkusit znovu..prostě budeme bojovat😈
Zase v našem případě se jedná o to, zaplatit zálohu...a potom čekáme než nam vyšetří embryjka cca 2 měsíce..tak mezi tím dosetrime tu druhou půlku😎
Jinak zítra na tu krev stejně musím, ale je to jen formalita.
Mám v manželovi velikou oporu, tak už jsem zase plná sil do dalšího boje👶
Vám držím moc palecky, at se zadari...budu vás tu podporovat❤

adusinka123
24. srp 2017

Holky jsem po ketu, výsledky budu vědět až ve středu a děsně mě bolí hlava,je něco,co bych si mohla vzít?

wendissek
24. srp 2017

@nita1984 zlato byla si ještě na krvi jak se mas

gabcat
24. srp 2017

@adusinka123 Paralen se může i v těhu 😉 rozhodně ne brufen a podobně

nita1984
24. srp 2017

@wendissek nebyla, půjdu az v pondělí. Jsem smírena s tím, ze to nevyšlo. Už to neřeším

luciebx
24. srp 2017

@nita1984 však digi ti včera ukázal. Dnes si testovala ??

anettak
24. srp 2017

@petruska23 Ahojky to jsem strašně ráda že jste s manželem chytli další sílu poktačovat a bojovat, uvidíš že jsi ten uzlíček štěstíčka cestičku k vám najde❤😉

wendissek
24. srp 2017

@nita1984 nezahazuj to ještě a ver

petruska23
autor
24. srp 2017

@anettak Děkuji, jsi zlatíčko😘
Dnes jsem musela na tu krev, tak samozřejmě negativní..ale to už jsem věděla..
Sestřička byla super a objednala nás na 19.9. na novou konzultaci. Hned dala doktorce kartu, aby vyplnila zadanky pro pojišťovnu. Až v září půjdeme, měli bychom to už mít vyrizene👍tak se těším❤

petruska23
autor
24. srp 2017

@nita1984 nevzdavej to, vždyť jsi měla hezký testik...držím palce❤

anettak
24. srp 2017

@petruska23 tak to je super 🙂 tech pár dnů uteče jako voda 🙂budu ti držet palečky ať vše jde hlavce 🙂

nita1984
24. srp 2017

@luciebx
@petruska23
@wendissek včera dva ze tří testů úplně negativní. Pozitivní byl jen digital a ten jsem se dočetla, ze je často falešně pozitivní. Takže neřeším. V pondělí.krev ukáže, jen doufám, ze.Když to HCG je tak divné, nebude to mimodelozni

Strana