icon

KET - září 2019 - čtvrtá naděje. Kdo to má stejně?

lucik253
3. zář 2019

Ahoj holky, pokud je na tom někdo stejně a má chuť si psát a bojovat společně 🤨😎❤️

xsam
Autor odpověď smazal
lucik253
autor
2. říj 2019

@any301 fakt myslis ze nic? 🧐🤥🤥🤥

any301
2. říj 2019

@xsam Právě, že jsme do CAR šli, že má přítel nic moc spermiogram a já nepravidelnou ovulaci, jinak nic. Tak když jsme tam byli na 1.konzuktaci,tqk doktor říkal, že to bude v poho, že jsme jinak zdraví a teď je to tak, jak to je😔 6.KETU jsi měla z 1.IVF? Jinak moc dekuji🤗 Mohu se zeptat, kam jsi chodila do CAR?

any301
2. říj 2019

@lucik253 ano, myslim😔 bolest v krizi, podbrisek... úplně stejně jako před MS. Včera to ještě šlo, ale dnes už docela boli😪 Bude to zas dobrý, teď jsem ve fázi smutku😪

xsam
Autor odpověď smazal
xsam
Autor odpověď smazal
xsam
Autor odpověď smazal
any301
2. říj 2019

Moc Ti děkuji za Tvoje psaní. Máš můj velký obdiv❤️ Z celého srdce Ti přeji, aby Ti to vyšlo a narodili se Ti to nejkrásnější miminko🤗👶 Zjistili, proč se to nevedlo? Já chodím do Pronatalu a jsem teď na vazkach, zda zůstat či jít do jiného centra🤔 Nechali jste si nechat dělat třeba genetiku? Pokud to není tajné, kolik Ti je roku?

xsam
Autor odpověď smazal
any301
2. říj 2019

@xsam jsi moc hodná, že jsi mi odepsala. Také nejsem nejmladší, je mi 34. Nevíš, prosím Tě, zda je v Genetu Dr. Malickova? Kolik jsi podstoupila v Pronatalu IVF? Nevadí, že se takhle ptám. Nevím, zda je tady na konikovi psát i soukromé zptavy🤔

riaa88
7. říj 2019

Ahoj holky, po několika IVF mi doma zůstaly dvě celé nerozbalené balení Estrimaxu + 2 celé platíčka, datum expirace 7/21 a 9/21, prodám vše za 350 Kč, osobní odběr Ostrava nebo zašlu poštou. Dále daruji těhotenské vitamíny GS Mamavit 100 tablet, rozbaleno, ale využila jsem jenom cca 5 tabletek, datum expirace 7/21. Mějte se hezky 🙂

xsam
Autor odpověď smazal
xsam
Autor odpověď smazal
any301
8. říj 2019

Velká gratulace❤️🤗🤗🤗

xsam
Autor odpověď smazal
lucik253
autor
8. říj 2019

@xsam moc krasne😍 kolikaty jsi?

lucik253
autor
8. říj 2019

Ahoj holky, ja dnes ultrazvuk a bilo i srdicko ❤️
Za tyden jdu zas

xsam
Autor odpověď smazal
xsam
Autor odpověď smazal
lucik253
autor
8. říj 2019

@xsam 🙈❤️🤰

xsam
Autor odpověď smazal
lucik253
autor
8. říj 2019

@xsam 👍❤️🤰😍

peggy_5
Autor odpověď smazal
peggy_5
13. říj 2019

Holky, jdu si pro radu ke zkušenějším... v úterý mám první KET (ET nebyl kvůli OHSS)... četla jsem tady v několika diskuzích o tom, že je potřeba mít plný močák, ale moje doktorka se o tom ani slovem nezmínila.. jak moc je to důležité? kvůli čemu vlastně by měl být močák plný? A stačí třeba hodinu před výkonem nejít na záchod nebo je potřeba do sebe vyklopit litr vody? Díky

lucik253
autor
13. říj 2019

@peggy_5 Ahoj,taky mi rekli ze je lepsi mit plny.
Sla jsem doma a pak uz ne,to bylo cca 1-1,5hod

lucik253
autor
15. říj 2019

Ahoj holky, tak dalsi kontrola zamnou a vse v poradku 😍

xsam
Autor odpověď smazal
xsam
Autor odpověď smazal
lucik253
autor
16. říj 2019